Ga naar inhoud


djoek

Lid
  • Items

    319
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door djoek

  1. In sommige opmerkingen kan ik het wel vinden, het schakelen van HD naar SD leverde hier ook een service fout op, tevens is het laden van de MHW programmagids nog niet optimaal.

     

    Voor de rest een prima ontvanger vooral na de laatste update, waarbij het beeld de Topfield 7700 haalt, en hij reageert ook niet zo zenuwachtig op de afstandbediening, en hij zapt ook keurig momenteel, al met al, niet gek voor een ontvanger die pas enkele weken op de markt is.

  2. Ik heb hier totaal geen hangers, kunnen bespeuren betreffende youtube filmpjes, de browser is inderdaad totaal niet bruikbaar en zeer traag.

    het probleem wat ik had met ftp lostte zich op door de hd met de mac fat32 te formatteren, ik had hem eerst met de tool van de azhd zelf geformatteerd, klein software bugje van de fabrikant??.

     

    De ontvanger zelf is goed te gebruiken als ontvanger, alleen het beeld is erg korrelig en HD stations spatten niet echt van het beeldscherm af, daar gaat de Dreambox 800 of de Topfield toch beter mee om.

  3. Ik denk dat dit voor mij ook het laatste jaar bij canaaldigitaal wordt, we hebben hier sinds een jaar glasvezel, en vanaf nu is daarover iptv mogelijk weliswaar gebonden aan hun ontvangers.

    Kwa beeldkwaliteit wint iptv het momenteel van Canaaldigitaal terwijl de prijs gunstiger is, helaas wordt er nog geen HDTV via het glasvezelnet aangeboden, maar de laatste film titels zijn wel te kijken via PCH.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...