Ga naar inhoud


dighunter

Lid
  • Items

    374
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dighunter

  1. Ik heb net de M7 sat801 van TV-Vlaanderen in onvangst mogen nemen. Volgens de beschrijving zou deze USALs en DiSEqC 1.2 ondersteunen. Heeft er iemand dit werkende gekregen.Ik krijg dit voor geen meter aan de praat. Bij het proberen van de USALS heb ik netjes mijn coordinaten ingegeven maar de schotel beweegt voor geen meter, ook niet wanneer ik de schotel probeer bij te richten via het menu. Wanneer ik mijn Dreambox doorlus en de aansturing doe via deze ontvanger beweegt de schotel netjes naar de juiste positie. Wie heeft de oplossing?

  2. Ik heb het zelfde probleem met mijn Dreambox 7000. Eender welke CAM-emulatie die ik gebruik, regelmatig blijft het beeld hangen. Wanneer ik mijn Matrix-CAM erin heb ik geen problemen. Canaal Digitaal op mijn Irdetokaartje doet het wel met de Emu?!?

  3. Ik heb een SUNNY AT-7010D staan waarvan de afstandsbediening zoek is geraakt. Nu heb ik wel enkele programmeerbare afstandsbedieningen liggen maar de juiste code kan ik niet terugvinden. In de handleidingen hiervan staat Sunny niet vermeld. Heeft er toevallig iemand deze codes of nog een originele liggen die hij niet meer gebruikt?

     

    Tnks

  4. Hoi Allen, met jullie uitleg begon het stilaan door te druppelen dat ik een hele tijd terug eens een gelijkaardig probleem gehad heb met één positie en hiervoor was de oplossing die ik toe toegepast heb dat wat jullie hier net aangeven. Ik zat wel even in de mist daar ik alle ontvangers hier in huis hetzelfde probleem had. Dom van mij Tnks aan ieder het werkt terug!!

     

    Nog wel even erbij vermelden dat het dus duidelijk niet enkel en alleen een bug is in de DB7000!! De Dbox2 en DB500 hebben er ook last van.

  5. Citaat:
    PRobeer deze eens

    Bug in de 7000 ...
    Zet even Goto-X uit en wis alle predefined sat-posities.
    Nu werkt het ...

    suc6


    Bedoel je de sat-posities in de HH100?

    Bug in de 7000 zou ik wel willen geloven maar ik heb het ook op mijn 500 en mijn Dbox2 <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
  6. Ik heb die rotor ook gebruikt met mijn Humax. Hier gebruik ik dis1.2 natuurlijk. Door vroeger eens verkeerde posities gesaved te hebben was dit in de knoei geraakt. Om dit te herstellen heb ik een gehele reset gedaan, Astra1 terug ingesteld en nadien een herberekening laten doen zodat alle posities in de Rotor terug goed stonden. Wanneer ik de Rotor nadien wou gebruiken met USALS werkte dit niet meer zoals het hoort.

  7. Ik gebruik ook een matrix revolutions met UCAS 3.1 deze werkt goed in mijn oude Humax5400 (L1.37) maar doet het helemaal niet de nieuwere versie (H2.08) ondanks het gebruik van dezelfde FW??? Weet ook niet waarom. Deze laatste herkent langs geen kanten de module

     

    @Franck:

    Voor MEZZO moet je de EMU uitschakelen of PMC tabel aanpassen. Als de EMU aanstaat zoekt hij achter de Nagra key

×
×
  • Nieuwe aanmaken...