Ga naar inhoud


Bowsat

Lid
  • Items

    124
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Bowsat

  1. Heb als ex-TVV-er een gratis hd ontvanger aangeboden gekregen via mail, ben er evenwel niet op in gegaan. Hun aanbod kan me tot heden nog steeds niet overtuigen om terug te keren, jammer wou dat het anders was, was fan van het eerste uur maar hun gerotzooi, toen oninteressante hd-aanbod en hun slechte sd kwaliteit deden bij mij en veel kennissen de emmer overlopen waardoor we afhaakten. Blijkbaar als ik het zo nalees toen een niet zo slechte beslissing in mijn ogen. Alternatief zoals C+NL kan me ook niet bekoren, zou er gemakkelijk aan komen maar hetgeen ik bij de Noorderburen zie bekoort me ook niet echt. Pakketje zoals SKY zou me meer bekoren, zou beter zijn dat in een EUROPESE gemeenschap er een groot Europees provider zou zijn met een vergelijkbaar aanbod, denk dat de satelliet er wel zou bij varen, een serieus pakket voor elk land met enkel per land dan de specifieke kanalen en ondertiteling. Maar ja dromen zijn bedrog.

  2. Vind persoonlijk ook dat het snel gaat vervelen, gags worden heel snel in een ander jasje herhaald, mijnentwege mag het ASAP geexporteerd worden, zelfs gratis. Wordt misschien zelf al bejaard omdat ik net als deze groep van mensen deze vorm van humor niet kan smaken wink Sterk overroepen programma als men het mij vraagt, maar ja smaken verschillen, ben benieuwd hoe NL BB zal bevallen en hoe lang.

  3. Heb een gelijkaardig probleem met een gericom laptop, heeft bij mij te maken met een lege batterij op het moederbord, krijg hem opgestart indien ik de datum in de bios terug juist zet. Laat ik hem aan de stroom start hij telkens vlot op, eenmaal van de adaptor na een tijdje begint alles van voor af aan, datum in bios verkeerd en hij start niet op, misschien dit even nakijken

  4. Ondertussen heb ik als antwoord op mijn mail dan toch een "schriftelijke bevestiging" PER BRIEF gekregen dat de activatiekost me als trouwe klant wordt kwijtgescholden. Jammer dat men eerst moet reageren op deze onjuiste actie van TVV ivm een TWEEDE "eenmalige" activatiekost, eenmalig is eenmalig bij mij, wat anderen er ook over denken.

  5. @Tokemup

    je stelt : "Dus met andere woorden hadden jullie voor heel de periode dat je abonee was meer dan 9.90 € willen betalen, dan 1x 12,00 € voor een nieuwe kaart!"

     

    Dat zeg ik niet, dan zou ik gezien hebben of hun basispakket me dat geld waard was en dan misschien een abbo genomen hebben of niet. Ik zei wel als ze hun prijs te laag hebben ingeschat dat dat hun probleem is, niet het mijne (alhoewel deze al snel verhoogd werd). Verder heb ik vanaf ik zag wat ze van plan waren gereageerd en de klantendienst een mail gestuurd waarin ik hen zei niet akkoord te gaan (ben de éénmalige activatiekost nog niet vergeten die zelfs nu nog op hun site vermeld wordt)en mij mijn nieuwe kaart niet op te sturen indien ze deze kosten alsnog willen aanrekenen. Hun abbo mag dan stopgezet worden op het moment dat de codering verandert. Was blij dat er weer een satprovider actief was voor ons Belgen, maar gezien de dalende kwaliteit hoeft het voor mij echt niet meer. Lange tijd stond bij ons meestal de dreambox op wegens beter beeld, nu staat voor de Vlaamse zenders meestal de digibox van telenet op omdat die nu beter beeld geeft.

  6. Zo denk ik er ook over riji. Zie ze zo al komen bij een eventuele volgende kaartwissel en ook nog eens de kaart aanrekenen buiten de activatiekost indien iedereen dit nu zo maar zou slikken. Kosten dienen gedragen door degene die de codering duur verkoopt, zijn dienst is gekraakt en daardoor zijn er extra kosten. Ook heeft TVV dit systeem gekozen, een verkoopprijs opgesteld, hadden ze maar beter hun voorbereidende huiswerk moeten maken als ze hiermee niet uit de kosten komen. Deze zet zou hen wel eens wat klanten kunnen kosten en "mondelinge reclame".

  7. Vind dit zelf ook ongehoord en heb klantendienst dan maar volgende mail bezorgd :

     

    "Geachte,

     

    bezit een abo op het basispakket en lees dat men nu met de nakende kaartwissel ons een extra activatiekost wil aanrekenen. Indien dit zo is wens ik jullie erop te wijzen dat jullie me GEEN NIEUWE SMARTCARD moeten sturen en mijn abbo kunnen beeindigen de maand dat jullie de oude codering uitschakelen. Lees op diverse fora dat veel klanten dit ook ongehoord vinden. Hopende dat een jonge speler op de digitale markt, als TVV, iets klantvriendelijker omgaat bij een door ons ongevraagde kaartwissel en de voor vele abonnees bijhorende comptabiliteitsproblemen verblijf ik."

     

    Ben eens benieuwd naar hun reactie. Vind het jammer genoeg wel nodig om dit te doen daar ik vind dat gezien de kwaliteit van TVV er zeker niet op vooruitging sinds den beginne (had vroeger veel beter beeld op TVV dan bij TELENET - nu is dat omgekeerd) een betalende kaartwissel echt NIET kan.

     

     

  8. Heb op andere forums ook al dit soort berichten gevonden, bleken naderhand afkomstig te zijn van iemand met gehoorproblemen, wat het gebrekkig taalgebruik zou verklaren volgens betreffende poster en een ander persoon die ook ervaring heeft met personen met zulk een handicap. Hoop bijgevolg dat je topicstarter niet op zijn tenen getrapt hebt in dat geval.

  9. Zou misschien een idee zijn om er een sticky van te maken waarin men er op attent maakt dat men niet zo maar zijn loader kan veranderen in een nieuwe zonder zijn toestel te slopen. Eventueel met een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom door een specialist ter zake, iets wat ik zeker niet ben. Weet wel dat het niet zo maar kan maar hoe de zaak juist in elkaar steekt weet ik eigenlijk ook niet helemaal.

  10. Dat is inderdaad een geluk bij een ongeluk, dat hij geen anderen mee de dood heeft ingesleurd. Is zo nog eens een sportman geweest die wel anderen mee de dood insleurde en jaarlijks herdacht wordt in een groot memoriamevenement. Wel wens ik bij deze mijn innige delneming te betuigen voor de hele familie en kennisenkring van het slachtoffer.

  11. En hier vind je een schematische voorstelling van de werkwijze, ook te vinden op de Premiere site :

    http://www.pr*miere.de/premweb/cms/de/kundencenter_sogehts_kabelbw.jsp

    Werkwijze hier vermeld is voor kabelabos maar gezien de content van de eerste tekst blijkbaar ook bruikbaar voor de satontvangers

    Verder stond er in de eerste tekst van Pr*miere dat ze zelf alle nodige info ten gepaste tijden zullen verstrekken en de klant zelf niets hoeft te doen dan de stappen dan te volgen. Zullen waarschijnlijk stelselmatig de abonnees benaderen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...