Ga naar inhoud


-Neo-

Lid
  • Items

    285
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door -Neo-

  1. Hi,

     

    Ik heb zelf nog wat oude hardware en smartcards liggen en vroeg mij af of dat allemaal waardeloos is geworden of dat je er nog iets leuks mee kan doen:

     

    1. Season 2 interface (kon je mee loggen oid)

    2. Axas CI module met Pentacrypt. KUn je daar nog firmware op zetten zodat je hem b.v. voor Canal Digitaal of Ziggo kunt gebruiken?

    3. Oude Zwart/rode Canal digitaal kaart

    4. Oude Sky UK NDS kaart (uit rond 2008 denk ik)

     

    Alvast bedankt voorde input

  2. Ik had eerst de settinglijst met een manual intall (de .tar.gz file) geinstalleerd. Na het inschieten met Dreamboxedit werkt het goed. Op een paar kanalen na. Zo staat Sky premiere UK er volgens mij 2 keer in; 1x goed en 1 die niet werkt. Ook Sky UK screen HD 2 werkt niet. Ik denk dat dat nog de oude frequenties zijn? Misschien kan Henk er in de toekomst nog eens naar kijken.

     

    Ik ben op die kleine puntjes na helemaal blij. Thx Henk.

  3. Hoi Henk,

     

    Ik heb je kanaallijst erin gezet maar met name in het HD bouquet heb ik heel veel dingen staan met: "n/a" en als ik er heen zap geeft hij "DVB service" maar geen beeld. Tevens krijg ik bij een aantal kanalen "Tune failed" terwijl anderen goed werken op dezelfde sat. Enig idee wat hier mis is?

  4. Henk, in een woord: GEWELDIG

     

    Laat je inderdaad niet afschrikken door die enkele gefrustreerde types die er nu eenmaal zijn. Een zeer grote groep gebruikers zal ongetwijfeld dit besluit enorm waarderen.

     

    Nu hoef ik straks niet meer het forum door te spitten op zoek naar de laatste versie en weet ik altijd wat de laatste versie is. Thx!

     

    Keep up the good work!

     

  5. Ik heb de image van Pli eens geprobeerd en ik moet zeggen dat hij goed bevalt. Enige minpunt is de skin ondersteuning. Ik ben zelf nogal gecharmeerd van de glassline skin. Deze zit er welliswaar in de blauwe variant bij maar ik mis het weergeven van de HD indentificatie en de weergave van de CCcam gegevens (dus welke encryptie methodes er op het kanaal zitten en degene die gebruikt wordt, wordt groen).

     

    Kunnen we die ondersteuning verwachten in de toekomst? Is dat eventueel zelf eenvoudig in te bakken?

  6. Ik heb een vraag. Al enige tijd kijk ik zonder problemen met mijn DM-7000S naar verschillende satellieten. Recentelijk heb ik een DM-800S gekocht en daarmee heb ik de laatste tijd nogal eens last van schokken. Of het er mee te maken heeft (de nieuwe box) weet ik niet maar ik krijg iig op de signaal meter de volgende waarden:

     

    Sky Screen 1 HD (Astra 2): 10.3 Db

    Sky Screen 2 HD (Astra 2): 7.5 Db

    Ned 1 (Astra 1): 14.3 Db

     

    Op mijn DB-7000S geeft de signaalmeter 84%

     

    Vragen:

     

    1) Is mijn schotel wel goed uitgericht als je kijkt naar deze waarden?

    2) Is bijna 3Db verschil tussen screen 1 hd en screen 2 hd niet wat veel?

    3) Is de schotel wellicht niet optimaal uitgericht en is de DM-800S soms minder gevoelig als de DM-7000S tuner?

    4) Welke waarden hebben jullie (voor de DM 800 bezitters) op deze kanalen?

  7. Past bij mij ook prima. Een 160Gb interne sata 2.5". Koste slecht EUR60

     

    Ik heb wel een issue wanneer ik voorruit wil spoelen: Tot 8x speolt hij door, vanaf 16x niet, dan hangt hij. Hebben jullie daar ook last van?

  8. Ik heb je instructies gevolgd maar zie hem nog steeds niet in het HD menu. Hij lijkt wel gmeount te zijn want als ik naar /media/usb ga zie ik een usr directory. Als ik echter via de plugins een backup van mijn settings wil maken zegt hij "Sorry your backup location does not exist"

  9. even helemaal off topic maar deze screenshot laat iets zien wat ik niet voor mekaar krijg. Op mijn DB7000 kan ik met de video knop op de AB de manier van viewen van boeketten aanpassen. Hoe doe ik dat met de DB800?

  10. Klopt als een bus. IPTV werkt uitstekend over multicast. Op mijn werk hebben we dit al jaren en jaren geleden geimplementeerd. Natuurlijk wel binnen het intranet en niet over het internet. En zo bieden de providers normaal gesproken ook IPTV aan hun klanten aan: binnen hun eigen netwerk waar zaken als QOS (quality of service)en voldoende bandbreedte geregeld zijn. Dat laatste stukje naar de consument wordt in de nabije toekomst ook steeds beter. Zo heb ik op dit moment al aangesloten op glas (waar je werkelijk vele Gigabits over heen kan halen, zeker met wave division multiplexing) en vanoachtend hoorde ik op het journaal dat ook de rest van almere voorzien zal worden van glasvezel tot in de woning.

     

    Wanneer de bandbreedtes op internet toe zullen nemen en multicast grootschalig ingevoerd wordt tot aan de einduser zal ook op internet IPTV een groot succes worden daar er ongelimiteerde toegang tot zonders mogelijk wordt. Geen satellieten meer nodig om in NL japanse TV te aanschouwen. Dit laatste is echter wel iets wat naar mijn idee minstens vijf jaar zal duren voordat het gemeengoed is. Stap 1 is IPTV binnen de netwerken vande providers zelf (KPN, UPC, Casema, TELE2 etc.)

  11. Hoi,

     

    Ik ben in het bezit van een sky UK box met een kaart met volledig abonnement. Helaas kan ik echter geen Sky Box Office films bestellen omdat de box vanuit Nederland niet kan bellen naar dat UK nummer. Nu weet ik dat er dialers zijn die dit probleem omzeilen. Weet iemand waar je die kan kopen voor een schappelijke prijs? Heeft iemand vanuit Nederland wel eens Sky Box Office films besteld? Zo ja, hoe?

  12. Ik heb dan ook inmiddels mijn opstelling (wave met 10 LNB's) speciaal voor jou settings aangepast. Bedankt weer voor de update. Klein kritiek puntje. Zo ongeveer sinds de laatste 3 versies ontbreken een aantal Sky MOvies kanalen in de lijst (die zijn volgens mij van freq/transp vernadert). Kun je die er weer bijzetten? In de sat list staan ze wel. Is het ook een idee om deze kanalen onder "film" te zetten net als een aantal andere FTA movie zenders van astra 2?

  13. De wave T90 is prima. Zeker als je hem goed verankerd. De mijne staat op een tegelvoet met 60x40 tegels. Op zo'n 10m hoog op het platte dak en zo'n beetje aan het markermeer. Mooi vrij zicht maar de wind heeft er vol vat op. Mijn signaal was wel verdwenen. Ik vreesde het ergste.... Maar wat bleek toen ik op dak kwam? De wave stond er eigenlijk perfect bij maar was een cm verdraaid op de paal. Dat was mijn eigen schuld; toen ik hem afgelopen april monteerde brak het tweede slotboutje waarmeee je hem vastklemt op de paal. Nu had ik wel een nieuw boutje gehaald maar ik was wat lui en had hem nog niet op de wave gezet. Nu heb ik het boutje geplaatst en ben er van overtuigd dat de wave volgende keer helemaal stabiel blijft. Ik heb wel het idee dat het gebruik van de "driepoot" die bij de wave zit veel stabiliteit geeft. Ik heb die poot verankerd in de tegels van de tegelvoet.

     

    Moraal van het verhaal: Mits goed gemonteerd en geplaatst kan een wave een dergelijke sotrm prima aan. Het verhaal van de poster komt dan ook niet overeen met de praktijk zoals ik die gezien heb.

  14. Zojuist even de ladder gepakt en voorzichting over het randje gekeken hoe de schotel erbij staat. Van een afstandje lijkt er niets aan de hand. Beeld heb ik echter niet meer en de schotel wiebelt wel aardig heen en weer. Maar ja, wat wil je. Ik woon hier in Almere practisch aan het markermeer (een paar honderd meter verderop hebben we alleen een dijk) en m'n schotel staat zo'n 10m hoog op het platte dak. De andere sotrmen had ie prima overleeft maar nu is er dan toch iets mis gegaan. Balen, want dat kost weer tijd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...