Ga naar inhoud


Realmo

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Realmo

  1. Doe wat Orgacom je als antwoord aanbeveelt!!! En koop dat merk nooit meer, ik had n.l. hetzelfde en natuurlijk buiten de garantie periode. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar de fabrikant en dit kreeg ik als antwoord:

     

    "Sir,

    Your receiver may have developed a hardware fault. Should you wish to have it

    repaired, our address is as below. Please call .......... for quotation

    on the repairs."

     

    Die zijn gek, opsturen naar engeland op eigen kosten, en god mag weten wanneer je hem terug krijgt, en dat allemaal voor een apparaat met een fabrieksfout, zoek maar eens op het web. Wou dat ik dat eerst had gedaan voordat ik hem kocht.

     

    Trek je conclusie, de 5800 en de 5900 hebben hetzelfde probleem. Trouwens vind ik 20 euro om er nieuwe firmware in te zetten wel erg veel, kun je toch ook zelf!

  2. Het werkt, maar zoals Lionking al zei, je verliest de pvr fuctie. Ik heb sinds gisteren de 13.42.65 op de 13.42.6D gezet. Het werkt perfect, TPS (100%), Polsat en Cabo. Dat ik niet op kan nemen, ach ik wacht wel tot de juiste hardware versie beschikbaar komt.

     

    Oh ja, de Ucas werkt gewoon.

  3. YESSSSSSSSSS, I did It.

     

    Hij doet het weer, en de oplossing was geloof het of niet een andere SCARTKABEL!! Heel erg vreemd maar waar, daarvoor werkte hij gewoon met die scart (V9.6).

     

    Ik heb nu die nieuwe firmware er in zitten, en die is echt SUPER.

     

    RAMAEKD, bedankt voor het meedenken.

  4. Gisteren had ik op mijn DSX7071 (6071 V9.6) een kanaal verwijdert uit de zenderlijst, en sinsdien is ie helemaal op tilt.

    Ik heb nu alleen een zwart beeld en geen menu, het enigste wat ie aangeeft is de tijd op de display. Het vreemde is dat als ik hem uit zet, hij achtereenvolgens aangeeft op het display: JC 2 daarna een 0 en als laatste 480,

    waarna hij uitgaat en de tijd weer aangeeft.

     

    Ik heb van alles geprobeerd, nieuwe settings, eeprom. Ik heb hem zelfs 2 keer geflasht (nieuwste firmware) met Lookerflash maar nog steeds hetzelfde probleem.

     

    Weet iemand wat er hier aan de hand is of wat de oplossing zou kunnen zijn?

     

    Of mischien iemand met een oslink in de buurt van Arnhem?

  5. Jackie,

     

    Ik ben nog steeds onder de indruk dat ie weer (dankzij jou) weer werkt. Bedankt voor je aanbod , als ik je zelf hulp nodig hebt met het sat gebeuren, dan ben je hier op het goede adres.

     

    Schroom niet om vragen en/of hulp te vragen, ik en vele anderen hier zullen je daarbij graag helpen.

     

    Het ga je goed Jackie, heel veel sucses.

     

    Realmo

  6. LOVE4U JACKIE AKA!!

     

    Ik heb hem al een paar maanden hier liggen, zelfs de kinderen hebben hem als speeltoestel gebruikt, want wegbrengen naar een servicecenter kost meer dan dat ze tegenwoordig kosten. En dan kom je mensen tegen op het board die de moeite nemen om je te helpen, in één woord KLASSE.

     

    Ik had eerst gedaan wat je zei, (ik had eerder de angst om hem te openen, want het ziet er allemaal zo gevoelig uit) de hele procedure zoals je beschreef.

    De eerste keer lukte het niet en was het probleem het zelfde, na veel gevloek en geknetter gooide ik hem aan de kant.

     

    Maar ja, nu ik wist hoe die los moest dacht ik laat ik nog eens kijken, en toen zag ik dat ie nog erg nat was, ik had dan ook ruimschoots contactspray gebruikt. Toen maar langdurig met de fohn eroverheen,in elkaar gezet en toen deed ie wat ie al maanden niet meer gedaan: "CONTROLEER KAART". Wat een genot hij werkt weer!!!

    Echt een super tip.

     

    Ik wil je hierbij heel erg bedanken dat je de moeite genomen hebt. En alle anderen natuurlijk ook, n.l. Appien, 19sc001 en NLoraf.

     

    Jongens KLASSE,

     

    Groetjes,

     

    Een super happy Realmo

  7. Hallo,

     

    Ik heb een Motorolla V3690 en het volgende probleem doet zich voor:

     

    als ik hem aanzet, dan springt ie heel even aan en valt dan onmiddelijk weer uit. Wat er mee gebeurd is weet ik niet ik heb hem zo gekregen.

     

    Ik heb div. unlockers gemaild, maar die wisten de oorzaak ook niet. Een nieuwe accu heb ik ook al geprobeerd hellaas zonder resultaat.

     

    Herkent iemand dit probleem? Is het een hard of software probleem?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...