Ga naar inhoud


chocovla

Lid
  • Items

    139
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door chocovla

  1. Wees gerust je bent niet de enige met dit probleem. KPN maakt tegenwoordig gebruik van een techniek genaamd DLM welke automatisch de correcte waarden moet toekennen aan modems van eindgebruikers.

     

    Deze zou in stapjes de snelheid moeten verhogen of aanpassen. Gezien de vele reacties op tweakers en KPN gebruikersgroepen lijkt het bij een aantal mensen niet goed te gaan. Zo is mijn verbinding ook al een tijdje aan het fluctueren tussen de 8000 en 4000. Wat ik begrepen heb wil KPN dit voor eind deze maand op orde hebben.

     

    Helaas wel jammer dat men deze informatie niet meegeeft aan hun eigen eerstelijns ondersteuning. Als je als klant gewoon duidelijke en eerlijke informatie krijgt ben je al een stuk sneller geneigd de aanbieder het voordeel van de twijfel te gunnen dan wanneer je het standaard riedeltje over plaatsen bij ISRA punt en de bekabeling wilt gaan afdraaien.

  2. Origineel bericht van: MP4
    Linux & Co heet dat. Misschien Linux en Mac een idee?

    En dan maar hopen dat de FreeBSD zealots niet boos worden omdat ze met Linux op één hoop worden gegooid. OSX heeft de Darwin kernel wat gebruik maakt van verschillende FreeBSD onderdelen.

    Heb zelf trouwens naast een Ubuntu/Windows dual boot nog een Macbook en gebruik de Macbook weer voor dingen die onder Windows slecht zijn geregeld en vice versa. Ben dus een happy gebruiker van een drietal platforms (nou ja en nog Solaris maar dat is werk) en kan op ieder platform wel wat moois vinden om te gebruiken. Laat me in ieder geval niet meer inboxen op één enkel OS.
  3. Origineel bericht van: dream-on
    Origineel bericht van: Satelliet

    Ik heb zonet naar die sponsor gebeld, tenzij jij een andere sponsor hebt (???), en die kan helemaal nog niet leveren, wel eerstdaags werd er mij verteld.


    Waar jij naar hebt gebeld is dat $#%^$&$%^$#$^in duisburg?
    ik wilde hem vanmiddag daar gaan ophalen......


    Meende dat deze winkel op dat forum had gepost dat ze de hele voorraad gisteren hadden verkocht en pas eind deze week weer voorraad binnen zouden krijgen. Ondertussen maar hopen dat ook NL snel volgt
  4. Origineel bericht van: Neptunus
    Origineel bericht van: chocovla
    Frappant dat meerdere mensen zitten te nuilen over het ontbreken van een 2e tuner. Een beetje zoekwerk moet toch aantonen dat het publiek voor de 800hd een andere is dan het publiek van de 8000hd welke wel een optie heeft voor meerdere tuners.


    Nooit een twintuner gehad zeker? Doet me een beetje aan de nieuwe Volkswagen reclame denken.


    Jup en een harde schijf. Twintuner werd nooit gebruikt en harde schijf was na 1,5 jaar nog niets op opgenomen. Ik neem simpelweg nooit dingen op en ben de enige gebruiker van de ontvanger. Veronderstel niet dat wat jijzelf leuk en handig vind voor alle mensen opgaat. Voor mij is de 800 meer dan genoeg en heb absoluut geen behoefte aan een twin of zelfs een quad tuner.
  5. Frappant dat meerdere mensen zitten te nuilen over het ontbreken van een 2e tuner. Een beetje zoekwerk moet toch aantonen dat het publiek voor de 800hd een andere is dan het publiek van de 8000hd welke wel een optie heeft voor meerdere tuners. Het hele hdmi verhaal is al vaak genoeg besproken dacht ik. Een dvi-hdmi kabel lost dat probleem op. Het enige toekomstige probleem kan copy control door hdcp zijn. Hoewel je volgens mij lang kunt gaan wachten op een open source bak die out of the box deze maatregel van de copy control maffia kan weerstaan. Maar op één of andere manier is het bij mensen in het hoofd gekomen dat drm bagger zoals hdcp een "feature" is. crazy

  6. Citaat:
    Citaat:
    Geen motorsturing.


    <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

    Ik draai hier toch echt mijn rotor mee rond van 42 oost tot 30 west.... Of zie ik het nou verkeerd??

    Ik heb er zelfs 2 van staan, en bevalt mij uitstekend <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />


    Tsja dat blijft volgens mij een beetje een grijsgebied. Heb meerdere 500's gebruikt en soms werkt het inderdaad zonder problemen en soms pakt hij maar zo de helft van de satellieten niet op bepaalde ontvangers. Snapt gij het snap ik het. Heb er eens naar gezocht en las iets over voedingen die niet helemaal op deze taak berekend zouden zijn.
  7. Heej weer terug op Sat4all zie ik El Bobo. Zou me nog tien keer bedenken trouwens alvorens een LCD aan te schaffen. Heb nu een Samsung LCD thuis staan en zou gauw ik een betere tv (crt in mijn geval) naar mijn smaak heb gevonden gaat deze de deur uit. Heb je nog gepb't over een andere transactie trouwens.

  8. Citaat:
    Bij de kleine detaillisten ligt dat heel anders. Alleen als dit toestel cult status bereikt maakt het kans in de gewone winkels terecht te komen.


    Daar hoop ik dan maar op dat de crt hdtv's voor de "liefhebber" beschikbaar worden. Vrees dat de mainstream helemaal lcd/plasma is/zal worden. De huidige lcd/plasma's vind ik qua niveau helaas nog niet je van het (hoewel plasma iets beter is te pruimen als lcd.) En ik vermoed dat het nog wel een tijdje zal duren eer lcd een beetje op peil is.
  9. Heb me niet aangemeld (woon zelf nog geen 10 minuten rijden van de Duitse grens af.) Maar ben in ieder geval zeer geinteresseerd. Ik wordt bij vlagen horensdol van de fletse kleuren en het gebrek aan goed zwart (zwart is zwart schakeringen tussenin kent lcd niet het maakt er direct van die zwarte blokken van) van mijn Samsung LCD tv. Hoewel het al een stuk beter is sinds de calibratie, blijf ik toch stiekem hopen op een goede CRT HDTV. We wachten de recenties met smart af. Mooiste zou zijn dat ook een merk als Loewe nog een goede HD Ready crt uit zou brengen. Er is volgens mij nog steeds, een beperkte dat wel, markt voor goede crt schermen die hd ready zijn.

  10. Citaat:
    Maar alles open hoor;

    Cerebro Card voor Premiere ( de kosten meer dan waard )
    Nextgen Card voor UK en Italia ( nog niet publiekelijk )


    Voor zo lang dit feestje nog duurt natuurlijk. Dan moeten de mensen weer massaal over naar de Cerebro II kaart voor maar 85 euro. Aan het eind van de rit ben je klauwen vol geld kwijt wat je in principe ook had kunnen gebruiken voor een abootje.
  11. Citaat:
    Citaat:
    De toestellen uit Australie wijken veel minder af.
    Het enige wat daar volgens mij afwijkt is de kanalenkiezer.
    De kanalen indeling VHF/UHF is daar iets anders.


    Volgens de gebruiksaanwijzing van die toestellen ondersteunen ze ook de Europese indeling.

    Het mooiste toestel (KVDA28M36) zou zo'n €1150 moeten kosten in Australië. Maar krijg zo'n bakbeest van 45kg maar eens hier heen ......


    Dan zou je een online etailer moeten vinden die dit daadwerkelijk zou willen opsturen naar NL. Vrees alleen dat je dan al snel aan enkele honderden euro's moet denken qua verzendkosten. Misschien een ideetje voor een inkoopactie.

    Ben zelf nu ongeveer 1,5 maand bezitter van een LCD tv maar hoewel de hd materialen mij wel bevallen kan ik maar niet wennen aan de gewone sdtv kwaliteit waarbij kleuren vaal blijven en detailering niet 100% is.

    Dat terwijl de tv ook nog eens optimaal is gecalibreert. Misschien toch te snel de overstap naar LCD gemaakt.
  12. Citaat:
    Die Philips is een lelijk bagger ding, ondersteund ook geen 1080p.


    Uiterlijk is natuurlijk altijd in the eye of the beholder <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
    Toestel kan voor zover ik weet max. 1080i aan. Verder verwachte Philips ook niet dat men dit ooit via een firmware upgrade aan zou kunnen bieden. Qua beeldkwaliteit kan ik er eerlijk gezegd ook niet enthousiast van worden <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> Maar dat is misschien mijn persoonlijke voorkeur. Heb de Philips met SD (analoog en digitaal) materiaal en HD materiaal bekeken maar het kon mij niet direct bekoren.
  13. Citaat:
    We hebben vandaag de Philips 37PF9380 bij ons voor het eerst in de winkel gezet en direct aangesloten, we waren erg benieuwd! Immers het 2e scherm, naast de eerder besproken Sharp, met HD-resolutie 1920 x 1080i.
    De scherpte is verbluffend, je ziet geen pixels meer, maar het beeld blijft toch fletser dan bij een Plasma. Het beeld van een plasma leeft meer, is natuurlijker.

    Hieruit blijkt dat resolutie geen garantie is voor succes! Dat hadden we al bij de Sharp gezien.

    Dus toch maar liever een Plasma met 1024 x 768 HD-ready dan LCD met native HD.


    Aha iemand die het toestel heeft gezien. Zit er nou wel of geen ethernet aansluiting op ? En waartoe dient de SD memory bay? Zou je evt. ts bestanden in de memory bay kunnen plaatsen en deze dan afspelen ? Zoek hier naar een mogelijkheid 1080i materiaal af te spelen via de standaard video mode ipv "beperkte" computermodus. Heb het toestel nog niet spelend gezien morgen eens kijken of er bedrijven zijn in Groningen die het al staan hebben.
  14. Ik zag op de Ifa 2005 site van Philips de 37PF9380 staan. Deze heeft volgens de specs een max. resolutie van 1920x1080i. Adviesprijs rond de 4 mille. Alleen zie ik daarnaast staan dat de ondersteunde computer format slechts 13366x768 is. Ben ik correct met de veronderstelling dat ik hiermee geen 1080i materiaal via mijn pc's tv-out kan gaan bekijken? Is het misschien een optie om een hd kitje bij mijn gemodde xbox te halen en hd materiaal vanaf het internet via dat bakkie wel in 1080i te gaan bekijken ? Iemand ervaring met de Xbox en HD?

  15. Citaat:


    Blijft overigens balen dat Essent/Casema daar zo stupide over doen. Net alsof het kwaad kan dat een handjevol mensen andere decoders gebruiken.


    Laten we eerlijk zijn de mensen daar hebben natuurlijk hun ogen ook niet in hun zak. Zij weten net zo goed als ons dat wanneer mensen bijv. een Dreambox zouden kunnen gebruiken cardsharing erg makkelijk wordt. Wat hun weer extra inkomsten kan (let wel kan) schelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...