Ga naar inhoud


dobie

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dobie

  1. Ik gebruik ook Womble (de dvd versie) en dat werkt prima met SD bestanden. De HD bestanden kan hij echter niet lezen. Daarvoor heb je een prog zoals TMPGEnc 4.0 Xpress van Pegasus nodig. Dat converteert alleen erg langzaam.

    MPEG_Streamclip 1.2 doet het wel snel, met behoud van bitrate en resolutie. Dat geeft wel een niet-standaard mpg-file, maar dat kan je toch importeren in Womble DVD. Ik maak er HDDVD schijfjes mee en brandt die op gewone DL-DVD's. Mijn Toshiba HDDVD speler leest die als een gewone DVD, maar wel met behoud van de HD kwaliteit. Of dat ook werkt op een Blu Ray speler weet ik niet.

  2. Dit vond ik op een ander board.

     

    scam 3.44 E2

     

    v3.44

    -fix mmi

    -network fixes

    -nagra fixes (card)

    -KabelDeutschland D02 Cards should now work

    -UnityMedia UM01 Cards should now work

    -UnityMedia I02 still not working, we think

     

    Bij mij werkt deze softcam goed (LT sp5 image).

     

     

  3. Origineel bericht van: winwiz
    Origineel bericht van: tzrider
    Ben nu bezig met ProjectX (gratis) de .REC naar .TS om te zetten
    en daarna met ConvertXtoDVD (betalen) van de .TS een DVD te branden.

    De Media Player Classic speelt overigens de .REC en .001 en
    .002 bestanden prima af op de PC.


    Ja dat is al even bekend. Misschien prima voor SD maar mij gaat het erom om HDTV te bewaren in HDTV kwaliteit


    Ik heb een TF 7700 HSCI en neem af en toe Arte HD op. Ik maak van de *.rec *.001 enz. files een TS file. Met TmpegEncXP4 converteer ik het TS bestand naar een mpg bestand (*.m2t). De hoge bitrate en resolutie blijft behouden.
    Vervolgens maak ik met de Womble video wizard dvd een mini HD DVD (DVD met HD content).
    De wizard kent de mogelijkheid om nonstandard dvd's te maken met afwijkende bitrates en resoluties inclusief chapters, menu's e.d.
    Je kan dus *.vob files maken in een video_ts map met bitrates van 25000 en meer. Als je de encoder-settings op automatisch zet zal hij het bestand niet opnieuw coderen en de video_ts map wordt erg snel gemaakt.
    Daarna branden op een DL schijf en mijn Toshiba EP10 HD DVD speler herkent het als een gewoon dvd-schijfje, maar met behoud van de HD resolutie en bitrate.

    Met Nero 8 en DMF6plus kun je ook wel mini HD DVD's maken ,maar dan wordt de HD content gedowngrade naar DVD normen. Deze mini HD DVD''s kun je ook op een normale dvdspeler afspelen, maar het zijn eigenlijk een soort superbit dvd's.

    Met groet,

    Dobie
  4. Ik heb nog de files van een geripte Blu Ray Terminator 1 disc op mijn schijven tegen gekomen.

    De *.ts bestanden kunnen probleemloos met ProjectX geconverteerd worden naar m2p. Met behoud van de oorspronkelijke bitrate.

    Ook met de Womble Video Wizard op stand automatic lukt dat, maar het bestand is kleiner.

    ProjectX: 4,29 wordt 4,18

    Womble 4,29 wordt 3,33

    Mijn HD EP10 is nog niet gearriveerd, maar ik ga natuurlijk proberen of dvd-files met een bitrate van meer dan 10MB/s op een HD machine draaien als ze op SD/DVD zijn gebrand. Hoe ik dat branden op SD/DVD voor elkaar moet krijgen weet ik eigenlijk ook nog niet. Maar dat google ik wel. Misschien dat DVDPatcher daar mogelijkheden voor biedt.

    Wordt vervolgd.

  5. Citaat:

    Nou dat is wel heel erg rooskleurig voorgespiegeld, dat lukt niet bij alle bestanden, maar het zit anders in elkaar dan de 5000. Als je een beetje terugleest in dit topic kom je meer aan de weet.

     

    Kijk dat is nu een doordachte reactie. Als het opnemen met de TF goed gaat dan wil je er toch wat mee? Branden op DVD is voorlopig de enige mogelijkheid (of streamen) en daar was mijn vraag op gericht.

     

    Er zit overigens erg veel rotzooi in de data streams die je met een 5500 kan opnemen. ProjectX kan dat goed filteren als je DemuXed. Womble ook.

    Voor de 7700 moet een vergelijkbare oplossing beschikbaar zijn.

     

    Het renamen van .rec naar .avi lost niets op. Hoe zit met de conversie naar .mpg

  6. @winwiz

    Werken programma's als Project X of de Womble Video Wizard ook?

    Met de .rec bestanden van de TF5500 gaat dat probleemloos en met prima kwaliteit.

    Voordat ik de 7700 aanschaf zou ik wel graag willen weten of ik de bestanden ook op DVD kan branden of in een formaat kan omzetten om vanaf de PC te kunnen streamen.

     

     

     

  7. @ Aart

    Dat heb ik al gedaan. Met het programmeren van de card gaat het goed. Ik krijg steeds de melding dat er geen errors zijn.

    Vervolgens de card in de Dragon, de Topfield uit en aan. De cam geeft aan Dragonload en ik kan kiezen Yes load module. Dat kies ik dan natuurlijk en na verloop van tijd weer die foutmelding.

    Het maakt ook niet uit of ik de loadercard eerst erase, de flash repareer, de Topfield hard uit en aan zet. Ik vermoedt dat de cam defect is, maar voordat ik hem terugstuur wil ik graag weten of ik niet zelf iets fout heb gedaan.

  8. Sinds gisteren ben ik bezig om mijn dragoncam 4.01 te laden mbv een fun7 loadercard. Wat ik ook doe ik krijg steeds de melding flash memory error, Soms na 90% van het laadproces, soms al na 20%. Ook als ik de refesh functie niet gebruik: steeds weer die foutmelding. Ik heb verschillende predatorversies geprobeerd en vandaag weer de versie van 04-02-2005. Weer de foutmelding.

    Doe ik iets fout of is de cam niet goed?

    Ik gebruik de infinity usb programmer en heb een TF5500PVR.

    Heeft iemand dit probleem ook gehad en hoe is het dan opgelost?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...