Ga naar inhoud


ircasat

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ircasat

  1. Hallo Sjattuh het probleem is niet zo zeer de printer die werkt goed met Windows XP maar installeren op Windows 7 lukt niet ook niet met nieuwe drivers.

    Deze printer afdanken is een beetje zonde werkte goed en ik heb er nog een aantal nieuwe inkt patronen voor liggen.

    Na drivers installatie geeft laptop aan geen drivers geïnstalleerd.

    Heb inderdaad Win 7 X64 geeft de HP helpdesk ook aan en de alternatieve drivers werken niet. heb van alles uitgeprobeerd. 

    Hoop zo iets duidelijker te zijn met mijn probleem.

    Groet Ircasat

  2. Hallo ik heb een probleem heb een wat oudere printer die altijd goed heeft gewerkt.

    Nu heb ik nee een kennis Windows 7 64 Bit geïnstalleerd op mijn laptop ook een HP type 6820S maar kan mijn printer niet meer installeren.

    De nieuwste drivers opgehaald bij HP echter zonder succes.

     

    Ik kan natuurlijk een nieuwe printer kopen maar om deze dan af te danken heb ik een beetje moeite mee.

     

    Nu mijn prangende vraag wie weet of dat mogelijk is en kan mij  misschien op weg helpen.

     

    Alvast bij voorbaat dank voor de eventuele hulp.

     

    Ircasat

     

  3. Dit hebben ze bij mij ook gedaan en mijn kontract voor Premium eindigde op 31-07-2006 en voor augustus weer € 19,95 afgeboekt terwijl ik een schriftelijke bevestignig van ze gekregen heb.

    Maar bij mij loopt dit al vanaf 1 juni dat ze 2 rekeningen sturen familypaket 12,50 en premium 19,95.Ik heb ze een aangetekende brief gestuurd begin juli zonder reaktie van hun kant en ik begrijp niet meer waar ze mee bezig zijn.

    Ik laat iedere keer het geld terug boeken en mocht er een deurwaarder komen zal ik ze eens haarfijn uitleggen wat voor een bedrijf dat CD Premium is.

    Ik ben zeer benieuwd naar reakties van leden die ook zo behandeld zijn geworden.

    Mijn verhaal is misschien enigsinds verward maar er is zoveel gebeurd da het haast niet op te schrijven is want dan wordt het bijna een boekwerk.

    Alvast groet ircasat

  4. Betalen we in Nederland ook alleen is dit in de IB verdisconteerd.

    En over CD gesproken ik betaalde tot en met mei € 19,95 voor fam.paket+film 1

    Sinds 1 juni hebben ze het gesplitst in fam.paket + film 1 en ze factureren ineens €12,95 + € 19,95 ff een verhoging van 150% is dat dan normaal.

    Het lijkt de overheid wel graaiers zijn het.

  5. Dit verschijnsel is vaak te verhelpen (sluiting in 1 van de kanonnen).

    ik heb een regenerator waar ik dit probleem regelmatig heb opgelost.

    ik wil je eventueel helpen gratis zonder garantie woon zelf in centraal NL.prov.Utrecht.

    Bij interesse hoor ik wel.

    groet ircasat. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  6. Hallo Humax gebruikers ik lees regelmatig over problemen van defecte voedingen.

    Ik heb er een truukje op bedacht dat de voedingen niet meer (kapot) gaan.

    ik heb een dubbele ventilator in de Humax gebouwd die aan gaat als de Humax van standby naar on gaat en uit als hij op standby gaat wordt gestuurd vanuit de voeding zelf.

    Ik heb een 5 jaar oude humax IRCI 5400 met de orginele voeding er nog in met elko,s idem.

    Mochten er liefhebbers voor zijn wil ik dat graag uitleggen en eventueel met foto,s alleen daar heb ik niet veel ervaring mee ze te plaatsen.

    Ircasat

  7. Ik heb een vraag heb een Humax IRCI5400 met Aston 105 Cam waar ineens en alleen MEZZO niet meer te ontvangen is.

    Ik heb er van alles aan gedaan software vervangen van Josje en van Tox on Humax.

    Verschillende kanalen lijsten geprobeerd alles werkt behalve zolas geschreven Mezzo.

    IK heb het Familie paket van C+ bezit 2 kaarten en de andere kaart heeft het basis paket.

    wanneer ik de kaatjes in mijn oude Philips 5616-03 schuif of in mijn SAB tuner werken ze prima.

    Dit voorval is mij vaker overkomen met mijn Humax en na een paar weken was Mezzo er weer en na maanden van spelen kan het zomaar weer gebeuren.

    Kent iemand dit verschijnsel e zoja wat is er aan te doen.

    Verder werkt de Humax probleemloos ook met een Fun kaart.

    Ircasat

  8. Waarom moet Nederland weer het braafste jongetje van Europa zijn.

    Als dan toch die copieer heffing ingevoerd moet worden WAAROM dan niet in heel Europa (a) je bent van grens toerisme af en (B) de heffing wordt dan veel lager dan ze hier alleen in Nederland invoeren.

    Of hebben ze in Luxemburg maling aan Europa koop je daar een DVD recorder of speler ze worden standaard regio vrij geleverd en laat niemand nu zeggen dat het niet waar is ik heb daar bij HI-FI international een Philips HD recorder type 720 gekocht en heerlijk regiovrij.

    Bij navraag werdt mij verteld dat ze deze apparaten inderdaad regio vrij leveren omdat zij die regio code belachelijk vinden.

    groet ircasat

  9. Zolang bij de Cactus warenhuizen in Luxemburg een spindel DVD+R schijfjes van 25 stuks voor 4,99 Euro worden verkocht is dit in Nederland alleen maar graaien. Ik heb ze er regelmatig gekocht en ze worden daar alleen maar goedkoper Een goed jaar kosten geleden 25 DVD schijfjes 9,90 Euro daarna 6,95 en laatst 4,99 dat is nu 2 maanden geleden.

    Ik heb er gelijk een spindetje of 6 gekocht en hier bekijken ze het maar.

    Maar Nederland moet weer het braafste jongetje van de klas zijn.

  10. 666 software en TeeBee jullie reacties vind ik teminste volwassen met kankeren op andere wordt niemand wijzer.<BR>Ik ben er ook geweest ben nog maar een beginner en vond het interesant en leuk en kom ook bij de Sat4All dag.<BR>Ps iemand vroeg aan mij wie ik was ?? heet jij soms Freek van der Engel want ik had een kolbert en een stropdas om .<BR>Die das heb ik maar af gedaan want ik werd van die opmerking een beetje verlegen.<BR>gijntje!!!!<P>Groet ircasat

  11. De telegraaf van dinsdag 12-06-2001 geeft een verhaal van Satcentergroep die C+ voor de rechter wil slepen omdat het coderings systeem veel vuldig gekraakt wordt en zij daarom omzet derving mislopen en C+ geeft ook een reactie hierop.<P>Groet ircasat

  12. De reacties van de Sat 4 All hobbyisten richting C+ zal ze nog wel dun door de broek lopen.<BR>Wie kaatst moet de bal verwachten en dit is het resultaat.<BR>Ik heb al de topics met heel veel plezier gelezen en voor mij is dit een hobby en gratis kijken is maar bijzaak.<BR>Want hoe moet je gratis naar een paar honderd<BR><< gratis >> kanalen kijken ik heb nog maar een S*c* tuner en een paar Ir*d*t* tuners.<BR>Ik leer heel veel van dit board een jaar geleden wist ik er nog niks van.<BR>Dus bij deze mijn bijzondere dank aan alle echte hobbyisten die mij veel hebben geleerd en op mijn vragen een goede uitleg en advies gegeven hebben.<P>Groet ircasat zwevend tussen NL en BE

  13. Hoe denkt Freekje aan de adressen te komen van alle mensen die hun programmers en kaartjes uit Duitsland halen .<BR>Ik heb bv. een multi progger 2000 + 2 Stone kaartjes bij onze oosterburen vandaan via het WWW en het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat ze die kunnen achterhalen.<P>Groet ircasat

×
×
  • Nieuwe aanmaken...