Ga naar inhoud


Sat2All

Lid
  • Items

    131
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sat2All

  1. @Sat2All, BVN en de Duitse zenders zitten op Astra 1, niet op Astra 3.

    Dus je schotel moet een kleine draai naar het oosten om op Astra 3 te komen.Je schotel staat nu niet op de goede satelliet gericht..

    Met deze redenering (schotel staat niet goed) zouden de SD zenders dus wel moeten werken. Dat kan ik even uitproberen als het zich weer voordoet. De HD zenders op 23.5 geven voldoende signaal en AGC en geen BER. Ook niet de bekende blokjes in beeld. Ik ga er dus vanuit dat de schotel goed staat, maar ik hou het in de gaten. bedankt voor het meedenken...

  2. Staat je schotel wel goed afgericht?

    ja die staat goed ingesteld, zowel BVN als duitse vrije zenders geen probleem. zal nog eens 'n paar testen doen als het weer voorkomt, of het ligt aan de CCcam?

  3. Bij mij is de kaart er gisteren 6-4 eerste keer mee gestopt. heb ook CCcam. beeld op freeze. na 5-10 minuten gaat hij weer verder. vanmorgen 7-4 weer hetzelfde. heb niets gewijzigd aan de config en de kaart is geldig tot 30-5. Denk toch day C+ iets aan het doen is. bvn had overigens wel beeld op moment dat beeld op freeze was. Iemand een idee wat er aan de hand kan zijn?

  4. Ik share nu intern met als server de Dreambox 5620 met canaaldigitaal kaart in het smartcard slot. Als cam gebruik ik de software camd3.

     

    Nu wil ik de canaaldigitaal kaart via een aston 1.05 gaan gebruiken en dan met camd3 delen naar mijn andere ontvanger.

     

    probleem is nu dat ik op de server wel beeld krijg maar op de client niet, terwijl de client wel werkt als ik de kaart in de server weer in het smartslot stop.

     

    Weet iemand hoe dit werkend te krijgen is of kan dit niet werken met de aston en sharing via camd3?

     

    Groeten,

    Sat2all

  5. Hallo,

     

    Op mijn C+ kaart krijg ik geen autoupdate met camd3 (v3785). Hiervoor moet ik de kaart aan het einde van de maand steeds in de Aston doen. Hoe kan dit opgelost worden zodat de au met camd3 werkt?

     

    Gr,

    Sat2All

  6. aha dat bedoelde je met image, sorry schakelde niet zo snel. :-)

     

    maar draait het niet op hydra? deze draait nu best wel goed en ben ik eigenlijk tevreden over?

     

    Ik heb het andere dream forum gevonden, staat veel info op. Ben ik weer even onder de pannen :-)

     

    Gr,

    Sat2all

  7. Hallo,

     

    I.v.m. een Humax die ik als client gebruik op mijn dreambox, heb ik radegast geinstalleerd en dat werkt goed. Is het nu mogelijk om hier ook premiere bij te draaien en dat dan ook beide kaarten werken in de humax? Dit had ik graag geweten voordat ik een premiere kaartje ga aanschaffen en het dan niet werkend te krijgen is.

     

    Gr,

    Sat2All <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /><img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /><img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

  8. Hallo,

     

    Ik heb vorige week op mijn Dreambox 7020 een opname van TV gemaakt op de HD. Deze opname kon ik toen ook afspelen. Deze zelfde opname kan ik nu niet meer afspelen. Een nieuwe opname geeft ook zwart beeld. Iemand een idee wat hier aan de hand is?

     

    Gr,

    Sat2All

  9. Intersat werkte perfect (V6), hoop binnenkort gebruik te kunnen gaan maken van versie 7.

     

    Groeten,

     

    Sat2All <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

     

  10. Humax: Keine Chance mehr für Hacker

    geschrieben von: Mgie am Dienstag, 02. Juli 2002, 17:29 Uhr

     

     

    Im Kampf gegen Hacker hat der Settop-Box-Produzent Humax jetzt Maßnahmen ergriffen und das Modell IRCI-5400Z modifiziert.

     

     

     

    Direkt auf der Platine der in die Schlagzeilen geratenen digitalen Settop-Box sind die Kontaktstellen für Angriffe von außen hochwirksam geschlossen worden, meldet der Hersteller.

     

    Der IRCI-5400Z verfügt neben zwei Common-Interface-Schnittstellen über ein eingebautes Irdeto Modul, dessen Software in der Vergangenheit Ziel der Hackerattacken gewesen ist. Hat das Gerät durch Modifikationen anfangs lediglich zusätzlich die Smart Cards von Premiere akzeptiert, werden die Programme mittlerweile auch gänzlich ohne Abokarte entschlüsselt. Zugang zu den Daten verschaffte man sich dabei über eine Schnittstelle, die nun durch das Humax-Entwicklerteam geschlossen wurde.

     

    Mit diesem Schritt will Humax ein ganzes Maßnahmenbündel komplettieren, um den Digitalreceiver noch sicherer gegen Manipulationen zu schützen. Die Humax Digital GmbH kommt damit den berechtigten Forderungen der Programmanbieter nach sicherer Verschlüsselung ihrer Inhalte nach.

     

    Quelle: DigiTV.de

     

    Sat2ALL <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

     

     

  11. Als er een mobiele telefoon in de buurt is (enkele meters) dan kan dit ook voorkomen. Met name als je een sms ontvangt. Als je de mobiel uitzet wordt er nog even een signaal gestuurd vanaf je mobiel naar de antenne bij je in de buurt dat ie uit gaat, ook dan krijg je op de Humax dit verschijnsel. Elke 20 minuten krijg je een controle (alive) van je mobiel naar antenne en ook dan kan dit problemen geven.

     

    Hou je mobiel maar eens 1 meter van je humax en zet 'm uit. Dan merk je 't wel.

     

    Sat2All <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...