Ga naar inhoud


bonzo

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door bonzo

  1. Origineel bericht van: Ronaldinho-
    Citaat:
    We waren niet getrouwd en hadden ook geen samenlevings contrakt!




    We hebben nooit samen gewoond!


    Mag je toch beter uitleggen hoe de situatie is/was want je zet iedereen op het verkeerde been.( je was me te snel af zie ik)

    Oh ja, vanavond een wielklem of wielen er af, morgen een uitgebrand stuk blik, zo van ik niet jij ook niet, weghalen enige optie
    ( als i goed verzekerd is ben je ook van het probleem af, maar denk niet dat dit de voorkeur geniet)

    Groet Bonzo
  2. Origineel bericht van: D.Quijote
    Nu we het toch over de zwarte schijfjes hebben, ik heb nog wat bijzondere uitvoeringen van de 45 toeren plaat. Ik heb er een met drie verschillende groeven die naast elkaar lopen, met daarop drie verschillende nummers, dus je weet nooit welk nummer je opzet.


    Is die van de band zonder stekkers????, ik weet dat die een plaat gemaakt hebben met die grap er in. Een van die leden was een zendamateur bij mij uit het dorp en dan raak je al snel aan de praat. ( is wel heeeeel lang geleden )

    Groet Bonzo
  3. Over anderhalve week ( 15t/m 18 sept)gaat het nieuwe stalen gedeelte op de Alticom toren in amsterdam geplaatst worden ( KPN toren Drentestraat).

    Met een 1400 ton mobile kraan gaan ze de stalen delen plaatsen zodat het geheel 149 meter hoog wordt.

    Als je in buurt komt zeker even kijken, vooral die kraan is spectaculair, mobile betekend in dit geval minimaal 6 dikke vrachtwagens en nog wat klein spul er om heen.

    Je kan ook hier > webcam < kijken, kies links bij preset KPN en met je muis in het beeld klikken om goed te centreren.

    Als het mee zit ga ik nog wel wat foto's maken, ook van de binnenkant cool

     

    Groet Bonzo

  4. Origineel bericht van: de Steef
    Origineel bericht van: gerrit B
    Op het moment dat je bij de werkgever een verklaring ondertekent met dat je de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruikt hoef je geen km meer bij te houden.
    Gerrit


    Helemaal mis !!!
    Je moet juist dan een administratie bijhouden !
    Die verklaring zorgt er alleen maar voor dat de werkgever de
    maandelijkse bijtelling niet hoeft in te houden op je salaris.

    Voor de rest hebben verschillende werkgevers verschillende
    regelingen voor de privé kilometers. Kosten die je aan je
    werkgever betaalt voor privé gebruik mag je overigens weer
    van je bijtelling aftrekken, maar dat regelt je werkgever
    doorgaans automatisch al op je loonstrook.


    Niet Helemaal mis!
    Je moet inderdaad een sluitende kilometer registratie aan het einde van het jaar kunnen overleggen aan je baas die de belasting kan controleren, maar er bestaat ook een mogelijkheid dit collectief af te kopen bij de belasting door de werkgever voor bijvoorbeeld een buitendienst monteurs die in bestelbussen rijden, de bekende witte ( vroeger groene ) busjes van een telcom bedrijf hebben dat.

    Groet Bonzo
  5. Kreeg vandaag een brief van de Nuon met de nieuwe tarieven per 1 januari 2008,

    Gas omhoog en de elektra omlaag, op het briefhoofd de datum van 8 januari en verder de mogelijkheid om de prijs vast te laten zetten.

    In de hele brief en bijgevoegde folder wordt er met geen woord gerept om de meterstanden door te geven, ik bedoel, hoe kunnen ze weten wat ik gedeeltelijk in 2007 verbruik en wat in 2008 met het nieuwe tarief, zie ik dit nou verkeerd of wordt ik belazerd?

     

    Groet Bonzo

  6. Thankyo thankyou very much zou Elvis zeggen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> had nog niet op Wiki gekeken

     

    Toch een laagvlieger dus http://en.wikipedia.org/wiki/Highly_elliptical_orbit , 2 laagvliegend met de aarde draairichting mee en de derde een snel hoog rondje om de boel af te lossen, en een vierde standby op de grond mocht er een stuk gaan.

    Ik zie ook dat ze ook nog gebruik maken van grond stations op de zelfde S band waar de sat ook op zitten en dat er een extra sat in geostationaire baan willen lanceren om de ontvangst voor thuis te verbeteren

    Volgens mijn gastheer in canada is de satelite radio razend populair daar en dat kan je van Worldspace niet zeggen, zij gebruiken alleen geostationare sat in de L band met eventueel een grondstation.

    Als ik de ontvangers voor worldspace vergelijk met die van sirius zien die van worldspace er niet uit, daar mogen ze nog wel wat aan doen.

    In principe kan dit in europa wel wat worden, je eigen radio station overal mobiel ontvangen eventueel zonder reclame zoals bij sirius, maarja europa zal europa niet zijn om daar weer moeilijk over te doen

     

    Groet Bonzo

  7. Bij het plannen voor een trip naar Canada kom ik steeds Sirius en XM Satelite radio tegen ( kan je als optie bij een huurauto krijgen/ sponsor van een festival waar ik naar toe wil "collingwoodelvisfestival" ).

    Ik zie dat de ontvangst via een erg kleine antenne gaat, maat gps muis, en een enkele via de headset van een mp3 speler.

    Dit moeten welhaast laaghangende satelieten zijn lijkt mij of hele sterke?.

    Ben gewoon benieuwd wie daar iets meer vanaf weet, dit kennen we hier niet in europa volgens mij.

     

    Groet Bonzo

  8. Purmerend, 14 mei 2007. PERSBERICHT Commissariaat voor de Media in ongelijk gesteld APR wint procedure omtrent looptijd radioadviezen De Stichting Algemene Programma Raad is door de Rechtbank Amsterdam, sector bestuursrecht, in het gelijk gesteld in de kwestie van de looptijd van de radioadviezen. De APR had deze procedure aangespannen tegen het Commissariaat voor de Media. De APR en een aantal andere programmaraden waren het al enige tijd oneens met het besluit van kabelexploitant UPC om de looptijd van een radioadvies op twee jaar te stellen. UPC gaf geen uitvoering aan het door de APR uitgebrachte Advies Kabelplan Radio 2006-2007, maar verlengde de werking van het Advies Kabelplan Radio 2005-2006 met een jaar. Aan het Commissariaat voor de Media werd daarop verzocht om handhavend op te treden tegen UPC. Het Commissariaat voor de Media stelde de APR tot tweemaal toe in het ongelijk omdat hij meende dat de mediawettelijke grondslag om tot handhaving over te gaan zou ontbreken. Hierna is de APR een procedure gestart bij de Rechtbank Amsterdam. Bij uitspraak van 9 mei 2007 heeft de Rechtbank de APR in het gelijk gesteld. De Rechtbank oordeelde dat de wet geen grond geeft aan de opvatting dat de kabelexploitant de geldigheidsduur van een uitgebracht advies bepaalt. Het Commissariaat zal, aldus de Rechtbank, nu opnieuw moeten beoordelen of zich zwaarwegende redenen verzetten tegen het volgen van het door de APR uigebrachte Advies Kabelplan Radio 2006-2007. Het Commissariaat dient opnieuw en op korte termijn op het bezwaarschrift van de APR te beslissen. Tevens is het Commissariaat veroordeeld in de proceskosten en dienen de griffierechten te worden vergoed. <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />----------

     

    Tja <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    bron http://www.stichtingapr.nl/nieuwsitem.php?nieuwsId=128

     

    Groet Bonzo

  9. Pe1cxx, niet actief, van de hobby mijn beroep gemaakt > nieuwe hobby moeten zoeken <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

     

    Groet Bonzo ( radio Bonzo uit de tijd dat je als jochie met een jostikit fm zender zat te prutsen )

  10. Waar heb je de CD unit geplaatst, ik heb de cd unit eerst in de kofferbak gehad onder de afdekplaat zodat hij precies in het gat van het reservewiel paste ( vectra) daar komt haast geen vuil bij alleen een andere cd er in is een ramp,nu zit de cd unit onder de rechter voorstoel ( zafira ) en komen inderdaad de problemen als niet lezen van cd's oftewel vervuiling, af en toe een schoonmaak cd er door en doet het weer een poos, nu is de carin van mij al 7/8 jaar oud dus dat kan ook meespelen.

     

    Groet Bonzo

  11. Citaat:
    Citaat:
    In Vlaanderen moet je al lang betalen ( het waterwegenvignet, 25, 50 of 100 euro! )als je daar naar binnen vaart, in nederland mag je bijna overal vrij varen, ook voor buitenlanders!

    http://www.varen.be/info_administratie.htm

    Groet Bonzo

    Bruggenwachters moeten ook betaald worden.


    Het bekende klompje in vooral Friesland <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
    Dus helemaal gratis is het ook niet <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />
  12. Was vandaag in de Nozematoren in Wormer en heb wat plaatjes geschoten van de DVB-T zenders,

    Van links naar rechts, 2 keer transmissie, kast 3 reserve, kast 4 kanaal 21, kast 5 kanaal 23 en 34, kast 6 kanaal 57 en 64.

    Er kan dus relatief eenvoudig nog een kanaal bij gezet worden <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

     

    groet Bonzo

    post-334-1318258755,348_thumb.jpg

  13. Keteltje,

     

    Wil je de goede band met je baas behouden zou ik die 16 Euro maar laten zitten <img src="/forums/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> en misschien de het hele bedrag claimen , ik bedoel wel de lusten en niet of nouwelijks de lasten.

     

    groet Bonzo

  14. Keteltje29

     

    Moest je voor je werk autorijden? Ik bedoel, je chef geeft opdracht iets te vervoeren of wat dan ook waar jij je auto voor moet gebruiken?, dan kan je je werkgever om schade vergoeding vragen!.Eigenlijk het zelfde verhaal laatst als met die kleine snelheidsovertredingen die de werkgever mag gaan betalen, een soort bedrijfsrisico dus, misschien dat de wat meer rechtskundige leden hier iets over kunnen zeggen?

     

    groet Bonzo

  15. Hee Brombeer, dacht al Tarja te herkennen in je avitar, moest en zou haar live zien dus naar Antwerpen gereden om Night Wish mee te maken, luister ook eens naar Stratovarius ( ook uit Finland) en Sonata Artica.

    Maargoed waar hou ik nog meer van? Yes, Frank Zappa, Saga, Marillion, Joe Jackson, Kansas, Led Zeppelin, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan, Metallica, Tom Waits, Genesis, Dream Theater, van alles dus, maar gaat deze ouwe knar van nog net geen 50 met zijn tijd mee? in de auto zit nu Korn ( See You On The Other Side)cd.

     

    Groet Bonzo,

    Ps. vergeet bijna de Bonzo Dog Doo Dah Band , zie avitar

×
×
  • Nieuwe aanmaken...