Ga naar inhoud


Vl29

Lid
  • Items

    1067
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Vl29

  1. Situatie : Externe harddisk (Fat32) aangesloten via usb3.0 op mn ASUS RT-87 router..

    nu wil ik deze gebruiken als harddisk voor oa mn VU+duo2 voor opnames...maar als ik bij harddisk kijk komt ie niet voor in mn VU...

    Hoe krijg ik dit werkend...( en zodra dit werkt wil ik uiteraard ook deze schijf munten met mn Xtrend4000 ...beide OpenPli4.0)

     

    Alvast bedankt voor de reactie(s)

  2. Beste Tonskidutch

     

    Jij weet ook dat de kabel maar een beperkte bandbreedte heeft. Analoge zenders gebruiken veel bandbreedte die beter gebruikt kan worden voor nieuwe zenders. Het is toch jammer dat dezelfde zenders twee maal op de kabel worden uitgezonden, één maal digitaal en dan ook nog analoog.

     

    vaak zelfs 3 keer : 1x analoog, 1x Digitaal SD en 1x digitaal HD

  3. Is dan ook hetvolgende mogelijk?

    *Ik ga binnenkort verhuizen en heb dan in mn woonkamer een kabeltv aansluiting waar ik een nieuwe et4000  dvb-c voor ga gebruiken

    * op mn slaapkamer daar is wel satellietontvangst aanwezig ( maar geen kabeltv dus) en daar wil ik dus mijn huidige et4000 met DVB=s EN DVB-c erop gaan gebruiken..

     

    kan ik dan streamen van het ene naar het andere kastje, zodat ik op de slaapkamer naar DVB-c kanalen kan kijken en in de woonkamer dus op deze manier wel naar de satellietkanalen kan kijken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...