Ga naar inhoud


Visser1000

Lid
  • Items

    192
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Visser1000

  1. Hier het zelfde probleem. Minimaal twee tot vier keer opstarten en dan pas beeld. Heel incidenteel de eerste keer al beeld.

    Hetzelfde probleem had ik overigens na de laatste update die ik uit heb gevoerd van beta 1. Dat was reden om naar Newnigma over te stappen. Over de stabiliteit van Newnigma was ik niet zo tevreden. Dus toen Pli beta 2 beschikbaar kwam weer Pli op de box gezet.

     

    De stelling dat je de box dan maar niet in deep standby moet zetten vind ik onzin. Ik probeer het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden.

     

    Jammer dat er kennelijk geen oplossing te bedenken valt.

     

    Edit: ook hier alle mogelijke oorzaken afgewerkt. Opnieuw schoon installeren verschillen skins etc.

  2. Incidenteel crasht ddamir subtitle player hier ook wel eens met newnigma. Het gaat wel een stuk beter sinds ik de laatste versie er op heb gezet (3.02 ipk mips py 2.6).

    Uit de crashlog kan ik niet opmaken wat de oorzaak is van de crashes.

     

    Je kunt overigens de crashlogs gewoon verwijderen.

  3. Frits wie ???

    PVV ????

    Wasdat ? Pluimvee Vereninging Voorschoten ???

     

    Ziezo toch weer ff gelachen tijdens het lezen van een topic op sat4all en verder doe ik niet zo aan twitteren. Vroeger ICQ een tijd gebruikt en de hoop dat het iets toevoegt na verloop van tijd opgegeven.

     

    Ik sluit mij aan bij degenen die vinden dat je niet je niet de meest onbenullige gegevens publiek hoeft te maken. En wat mij betreft is het ook niet zinvol om de eerste te zijn die iets over nutteloze kennis beschikt.

  4. Jammer Toxix[Q]! Je hebt dit board opgezet en samen met anderen in stand gehouden. Aan de andere kant voor jou het beste lijkt me. Je behoudt de mogelijkheden om de opzet en gang van zaken rond sat4all te beinvloeden en bent na tropenjaren verlost van de noodzaak om op de ellende te reageren die sommigen over je uitstorten.

  5. Sinds een paar weken ben ik de eigenaar van een dm8000. Als ik de box niet gebruik zet ik hem in standby. Het viel me op dat de box dan ter hoogte van de voeding heet blijft. Ik heb het e.e.a. gelezen over deep-standby en vraag mij af of daarmee iets anders wordt bedoeld dan de gewone standby. Ik gebruik Pli-Jade en kan daarin allen kiezen uit uitschakelen of standby.

  6. Ja die software update via de browser lukte prima ( van de dm software naar PLI). Ik sluit niet helemaal uit dat ik eerder de box had moeten herstarten. Voor voormalige enigma 1 gebruikers is het wel handig om te weten waar de download opties van enigma 2 in PLI zijn verstopt vandaar mijn reactie. Met name als het diverse herstarts vergt en je niet precies weet waar het download menu zich bevind.

     

    <offtopic> Dit alles neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben met de dm8000. Alleen al het uiterlijk (het oog wil ook wat) is prachtig. Daarnaast weer een leuke ontdekkingstocht.

     

    edit taalfoutje.

  7. Ik heb sinds een paar dagen een DM8000 en had het zelfde probleem. Bij de DB7000 was het de blauwe knop nu is het "menu", "Plugins en downloads" en dan de rode knop. Echter, in eerste en tweede instantie werkte de rode knop niet; ik kreeg de melding dat er geen nieuwe plugins beschikbaar zijn oid. Pas na meerder malen de rode knop te gebruiken en enigma en uiteindelijk de box opnieuw te starten kreeg ik een lijst met downloads. Dat heeft al met al een uurtje geduurd. Een maat van mij had dezelfde ervaring.

  8. Wat je zou kunnen doen is datgene wat elke incasso buitendienst van (grote) bedrijven doen. Je gaat na wat de status bij de KvK is. Bezoek het factuuradres en als daar niemand aanwezig is informeer dan bij de belendende panden. Informeer bij de bank(en) van je client. Ga na of er andere leveranciers zijn met vorderingen. Verzamel zoveel mogelijk info over je client. Met wat geluk achterhaal je (prive)adressen en telefoonnummers. Met spammen (brieven, email, telefoon) kom je een heel eind.

  9. Moet me toch ff van het hart: je gebit is een onderdeel van je lichaam. Ga er voorzichtig mee om en laat schade repareren zonder het trekken van kiezen en tanden!

     

    Toen ik 23 was weer eens verschrikkelijke kiespijn en naar de toenmalige noodhulp in Amsterdam gegaan. Het enige wat ze daar konden was tand of kies trekken. Ik kreeg een spuitje tegen de pijn en moest toe 25 gulden betalen die ik niet bij me had. Weg gezonden om de 25 gulden te verzamelen. Na terugkeer was de verdoving uitgewerkt. Erg vervelend. Jaren daarna mijn hele gebit door een goede tandarts laten 'renoveren' en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad.

     

    In een niet zo ver verleden kreeg men als verjaardagscadeautje (21'tig)een kunstgebit. Alle tanden werden getrokken (goed of niet goed) en een kuntgebit aangemeten (ahum). Gelukkig is dat al lang geleden. NOOIT laten trekken tenzij het werkelijk noodzakelijk is en dan meteen laten herstellen.

     

    Nadeel is natuurlijk dat je toevallig geld moet hebben voor belachelijk dure tandheelkundige ingrepen.

     

    Bocasan werkt trouwens prima als het een ontsteking betreft. Ik heb dat een paar keer gebruikt.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...