Ga naar inhoud


DirkHezius

Lid
  • Items

    950
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DirkHezius

  1. Zie dat een aantal forummers de defecte Stab vervangen hebben door een Moteck....

    Slechte keus denk ik, heb zelf gewerkt met Moteck en die draait veel minder precies als de Stab.

    De Moteck heeft wat meer "speling/tolerantie" dan de Stab waardoor exact positie kiezen veel beter gaat met de Stab dan met de Moteck, is mijn ervaring.

    Overigens bedankt voor de uitleg mbt tot reparatie van de Stab, ik heb er nog een liggen die niet meer draait.

  2. Wat mij betreft simpel, ik zou NIKS terugsturen.

    Als men telefonisch bevestigd heeft dat er alleen maar info word gestuurd, laat ze maar sturen.

     

    Gewoon alles houden en niet bellen, niks opsturen en niet reageren.

     

    Dan hoor je gegarandeerd niks meer.

    Ze moeten maar eens bewijzen dat jij iets hebt ontvangen.

     

    Ik weet van niks en kom van nergens werkt het beste bij dit soort praktijken.

    Als je niet reageert word je vanzelf van hun mailinglijst geschrapt......

  3. Citaat:
    Nou ben ik benieuwd of je er ook zo makkelijk weer onderuit kunt

     

    Effe bellen en binnen notime geregeld dat is inderdaad de werkwijze van Canal Digitaal.

    Wil je der weer vanaf dan moet je 3 maanden voor het verstrijken van een jaar (je zit er sowieso een jaar aan vast) een aangetekende brief sturen.

     

    Dat vind ik dan weer malafide paktijken. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

  4. Ik ben er nu ongeveer 15 jaar vanaf.

    Mijn vrouw en ik zijn SAMEN gestopt, ons dochtertje hoestte veel en we besloten daarom om te stoppen met roken.Vooral het feit dat we SAMEN gestopt zijn gaf veel motivatie om te stoppen, we hadden besloten dat we wel eens even aan elkaar wilden laten zien dat we ruggegraat hadden.Dat is goed gelukt, we zijn allebei gestopt (acuut) en hebben nooit meer gerookt.

     

    Waar wij veel baat bij hadden is het volgende, we sloegen in den beginne veel Appels en Sinaasappels in en ook grote zakken (pel)pinda's.

    je moet tenslotte ook wat om handen hebbn als je geen shaggie meer kunt rollen.Je moet wat te doen hebben met je handen en ook mentaal is dit belangrijk volgens mij.We hebben dan ook kisten vol met sinaasappels en appels geschild en in partjes gesneden en gegeten.Ook de pinda's waren een goede bezigheidstherapie.Na een tijdje zijn we dat gaan minderen. (ja we zijn wel allebei wat zwaarder geworden)Zo zijn wij van het roken afgekomen.Zoals hier al gememoreerd, het is gewoon WILLEN STOPPEN, niet dat je denkt ik doe even minder want dan rook je binnen de kortste keren weer net zoveel als vroeger.Het is in wezen heel simpel, gewoon stoppen en iedereen laten zien dat jij ruggegraat hebt.

     

    Succes. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

  5. Vreemde reactie van je hbsat, als je niet wilt dat er minder word geboden moet je dat in je berichtje erbij zetten vind ik, dan reageren mensen ook niet die minder willen bieden.Normaliter gaat men ervan uit dat de prijs een onderhandelingsbasis is, heeft niks met de markt te maken, is gewoon handelen.

     

    En verder vind ik het wel zo netjes IEDEREEN te antwoorden dat is toch gewoon de normale fatsoensnorm?Terecht wordt er nog opgemerkt dat het zelf afsluiten van het onderwerp daar ook toe behoort. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

  6. Misschien kan er een ban volgen voor die leden bij herhaald gedrag?

    Doen we ook bij hardnekkige reclamemakers en Keys/files posters.

     

    Ik houd er niet van om mensen "erbij te lappen" maar ik erger me kapot aan figuren die niet eens netjes een antwoord terug kunnen sturen of de moeite nemen om hun PM door te lezen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

  7. Ik heb ivm de evt.aanschaf van een tuner, gereageerd op een te koop berichtje.

    Ik heb het betreffende lid al twee keer een pm gestuurd en ook tweemaal een ontvangstbevestiging gehad. Echter ...GEEN reactie terug, daar kan ik nu zo pissig om worden.

     

    WAAROM wordt er niet gereageerd op pm's? Is dat teveel moeite?

    Ook heb ik van een lid een pm gehad dat hij een tuner te koop had, dit lid heb ik al twee pm's gestuurd maar die worden HELEMAAL niet gelezen!Ik krijg tenminste geen ontvangstbevestiging terug.Ook dat begrijp ik niet.

     

    Wat is jullie mening over zulk gedrag? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  8. Citaat:
    Citaat:
    Kan alleen geen tegelstatief vinden. Nergens te koop hier.


    @ranon,

    Waar ligt hier?


    Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

    sattaz


    Zou ik ook wel eens willen weten, in een gebied waar geen tegelstatieven te koop zijn blijkbaar. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
  9. Ranon, ik kan je wel een PM sturen met de URL van de firma die ze levert, maar ik vraag me af of het bij je in buurt is?

    Al eerder werd de vraag gesteld waar je woont, want het heeft weinig zin naar een satwinkel in Venray te gaan (daar verkopen ze dergelijke statieven) als je in A'dam woont.

     

    Ongetwijfeld is er bij je in de buurt een satwinkel die tegelstatieven verkoopt, en hoe graag ik je ook help toch kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat je nogal een twijfelaar bent. Eens zul je toch over moeten gaan tot aanschaf van een schotel en LNB,een motor en een statief.

     

    Het afgebeelde tegelstatief kost 45 euro.

     

    En ................ik heb zelf ook een Invacom, geen klachten.

  10. Hoi, je verhaal over het verkrijgen van een abbo op de Spaanse Dig+ is helder, het vervolg over de ontvangst is dat NIET vind ik.

     

    Als je een grotere schotel monteert zijn de meeste problemen opgelost lijkt mij.Dus begrijp ik de term "we experimenteren verder" niet goed, laat staan je verhaal over een versterker.

    Met een schotel van 1 mtr doorsnee kun je alle Hispasatkanalen goed ontvangen dus wat let je???

  11. De beslissing ligt inderdaad bij ranon, ik wil er nog wel aan toe voegen dat gewone stoeptegels NIET zwaar genoeg zijn.Bij een collegea van mij is die hele opstelling al een keer aan het "wandelen" geweest.De schotel is dan ook al eens met tegels en al omgewaaid.Omdat het voor ons moeiljk is in te schatten of je veel last hebt van wind ranon, kan ik alleen maar zeggen dat je als je kiest voor een tegelstatief ,dit zo zwaar mogelijk te maken (grindtegels)Maar als ik het mag zeggen zou ik toch gaan voor een stevige (steiger)pijp constructie.Je kunt zo'n pijp ook bevestigen aan het balkon,en er het een eindje bovenuit laten steken, om de schotel te kunnen laten draaien.

     

    Kun je geen foto maken van je balkon en die als bijlage hier neer zetten?

  12. Het zal best wel mogelijk zijn om Hispasat te vangen op een 60 cm, voor de wat zwakkere transponders zal het echter krap aan zijn.Je hebt met een 60 cm ook totaal geen regenreserve.Dat wil zeggen bij mooi open weer zul je geen problemen hebben maar bij onweer en bij regen zakt je ontvangst naar het minimum en ik weet zeker dat je dan niks meer hebt.

     

    Je bent dus beter af met een grotere schotel.

  13. Ik gebruik zelf een stuk steigerpijp, dat is lekker dikwandige stevige pijp en ook de diameter is groot genoeg.Dus kijk bij je in de buurt of ze ergens aan het bouwen zijn en vraag of je een stuk mag meenemen (2meter ongeveer)Ik heb de pijp bij mij vastgezet met klemmen waar ze ook verkeersborden mee vast zetten, 2 van dergelijke beugels heb ik met keilbouten vastgezet in de muur van de garage, zodanig dat de pijp zelf ongeveer 1.50 m boven het dak uitsteekt.Daar zit de motor (Stab) op en daar weer aan vast de schotel.Staat als een huis.......

     

    Eerste vereiste is wel dat de paal exakt waterpas staat, dat komt erg precies.

    Waar woon je trouwens?

    Ik kan je evt. een PM sturen met het adres van een goede dealer die Gibertini schotels in het assortiment heeft. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

  14. De channelmaster schotels worden nog steeds gefrabiceerd (overgenomen door andere fabrikant) Of de kwaliteit hetzelfde is als die van vroeger weet ik niet.

    De prijs is in ieder geval wel die van vroeger....voor een 120 cm schotel betaal je al gauw 250 euro!

     

    Achteraf bezien denk ik ook niet dat een Channelmaster in combinatie met een Stab of Moteck werkt, die schotel is toch te zwaar denk ik.

     

    Nogmaals, mijn advies voor een goede kwaliteit en een redelijke prijs is een Gibertini.En dat is persoonlijk (ik heb er goede ervaringen mee)

     

     

  15. Over de beste schotel kun je wel weer een hele discussie opzetten maar dat lijkt me zinloos.

     

    Zeker is dat de betere schotels ook de duurdere schotels zijn.

    Goede schotels (in mijn opinie) zijn de: Channelmaster, Kathrein,Funke, Gibertini.Zoals ik al zei vind ik de Triax minder,die zijn ook goedkoper, dat is een feit.

     

    Volgens mij worden de Channelmasters niet meer gemaakt.Misschien dat er tweedehands nog iets te koop staat.

     

    In jouw geval zou ik gewoon de beste kwaliteit/prijs verhouding nemen, en mijn advies is dan een Gibertini 100 cm.

     

    Maar iemand anders zal waarschijnlijk wel weer een andere schotel adviseren.

    Zo blijf je bezig........................... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...