Ga naar inhoud


mail4you

Lid
  • Items

    85
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door mail4you

  1. Is het mogelijk om dmv een timer de DM8000 in deep standby te zetten & eventueel weer op te starten.

     

    Aangezien ik normaal 's nachts na 01.00 toch niet meer Tv kijk zou het mooi zijn als de box automatisch naar Deep standby gaat. Verder zou ik de box vlak voordat ik van het werk thuiskom weer automatisch naar standby willen laten gaan.

     

    Optimaal zou het zijn om verschillende timers te kunnen instellen voor oa het weekend & doordeweek.

     

    Gr. Mail4you

  2. Heb hem zelf ook en bevalt prima....is zeker geen uitloper model want Denon komt gemiddeld maar 1x per twee jaar met een nieuwe opvolger voor de 38xx serie. Dus de 3808 is waarschijnlijk tot eind volgend jaar nog het "courante" model van Denon.

     

    Gr. mail4you.

  3. Helaas start mijn DM7000 niet meer op. Nadat per ongeluk de spanning van de dreambox werd afgehaald (zonder de dreambox compleet uit te zetten) is deze helemaal dood.

     

    Ik heb getracht wat zaken te door te meten maar ben helaas geen held met de multimeter. Er staat in elk geval geen spanning meer op de stekker van harddrive.

     

    Is er misschien die mij hulp kan bieden en aangeeft waar ik wat moet meten. Nog mooier zou het zijn als iemand mij (tegen betaling natuurlijk) kan helpen met de reparatie (ben woonachtig in midden limburg).

     

    m4y

  4. Penthe,

     

    Dat heb je dus helemaal fout. Een airco aanhebben bij een rijdende auto kost wel degelijk extra benzine en dit is zeker niet te verwaarlozen. Net zo goed als elke elektrische verbruiker in de auto benzine kost (bijv. verlichting). De energie voor deze apparaten moet ergens vandaan komen....

     

    Gr.

  5. All,

     

    Ik heb een nieuwe DM500s maar kan maar geen serial connectie krijgen met dreamup (versie 1.2.2.0). Nulmoden kabel van mijn DM7000 gebruikt en gewoon de handleiding gevolgd.

     

    * stekker uit DM500

    * serial cable aansluiten

    * dreamup starten

    * op verbinding drukken

    * stekker in de DM500s

     

    Er komt geen reactie bij dreamup binnen en de box start gewoon op?

     

    Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn?

     

    alvast bedankit voor jullie hulp

  6. ReneG

     

    Waarom een Harmony als je een pronto hebt? Pronto werkt prima maar ik kan er helaas mijn showcenter 200 niet mee bedienen. Deze schijnt met een toggle bit te werken waar de Pronto niet mee overweg kan.

     

    reptovis

     

    Wat voor instellingen gebruik jij voor speed delay & key repeat settings voor de harmony 885? Je zegt dat je geen problemen hebt met de harmony 885. Wat gebeurt er als je de up / down toets vasthoudt in een zender bouqet. Blijft de dreambox dan vloeiend door de kanalen lopen of hapert hij af en toe? En reageert de dreambox altijd de eerste keer als je op een toets drukt?

     

    papa1245

     

    Heb de codes voor de pronto gedownload van remote central. Werken prima (heb een drembox 7000)

     

    mail4you

  7. Bedankt voor de Tip met de instelling voor de afstandbediening op de dreambox zelf. Daar had ik even niet aan gedacht. Het werkt nu iets beter maar echt optimaal is het niet.

     

    Trouwens de orginele afstandbediening werkt prima. En ook de pronto (950) die ik heb werkt goed dus ik denk niet dat het aan de dreambox zelf ligt.

     

    mail4you

  8. Ik heb zelf een harmony 895 afstandsbediening en een dreambox 7000. Hoewel dreambox gewoon in de database van de harmony staat werkt het niet echt lekker. Ik heb alle mogelijke settings mbt key repeat & key delay reeds uitgeprobeerd maar echt 100% werkt het niet.

     

    Probleem is dat af en toe bepaalde toetsen niet herkend worden door dreambox en ook het "scrollen" met de cursor toesten door de zenderlijsten verloopt erg stotterend. Af en toe lijkt het ook wel of de afstandbediening "bijna" vastloopt. Dit gebeurt meestal als ik wat snel de toetsen achter elkaar indruk. Als ik daarmee stop blijft de aftstandbediening nog wel een seconde of 5 tot 10 codes uitzenden.

     

    Iemand enige ervaring met een harmony afstandbediening in combinatie met een dreambox. Alle tips zijn welkom. <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    mail4you

  9. Hoe dan ook het probleem heeft in elk geval iets met de image te maken. Als ik een iets oudere image erop zet (bv rudream met 107.3) dan is er absoluut geen probleem. Is volgens mij dus ook geen probleem dat je met Elco's oplost (ik heb trouwens al lang 2 elco's aan de 12 & 5v aanhangen ==> wat toen wel alle problemen met bv het vasthangen bij het switchen naar het bestandsmenu oploste).

     

    grtz m4y

  10. Heb het zelfde probleem sinds ik de laatste versie van Ronald erop heb zitten. Voorheen heb ik dit probleem nooit gehad. Dit heeft ook niks met het "elco" probleem te maken (heb de elco's er al een jaar inzitten).

     

    Probleem zit echt in de laatse image van Ronald...

     

    grtz, m4y

  11. Ha dMTRY,

     

    * Ja de min van de elco's aan de zwarte draden.

    * Nee ik maak geen gebruik van een swapfile maar nadat ik de elco's geplaatst had heb ik nooit meer een probleem gehad terwijl ik voordien continu problemen had. Mijn harddisk is een Samsung 120gb (1203).

     

    Suc6

  12. Ik heb vanalles geprobeerd echter geen oplossing voor dit probleem kunnen vinden. Heb de image van Ronald er maar afgegooit en overgestapt op ruDream. Lijkt toch wel aan de image te liggen want ik heb nu geen problemen meer.

     

    Jammer want de rest van de ronald image was best leuk!!!

     

    m4y

  13. Ik had hetzelfde probleem. Zolang de hard-disk niet in slaap-modus was werkte alles perfect. Maar zodra de disk in slaap-modus zat was het altijd prijs. Als ik maar iets deed om de disk aan te spreken hing de box zich op.

     

    Ik heb toen de condensator oplossing toegepast zoals omschreven op het Duitse Dreambox forum. Heb daarna nooit meer een probleem gehad.

     

    http://www.dream-multimedia-tv.de/board/...393aaf512459f42

  14. @Bigfoot,

     

    Hij zit niet op een geaard stopkontakt. Maar dat had ik al geprobeerd (Subwoofer naar de keuken gesleept), helaas zonder succes.

     

    Ik heb hem vanavond weer open gemaakt en nu de trafo losgemaakt van de plaat waar ook het versterkings gedeelte op zit. Het is nu duidelijk dat het magnetisch veld van de trafo het versterkings gedeelte beinvloedt. Afhankelijk hoe ik de trafo positioneer wordt het brommende geluid harder of verdwijnt.

     

    Ik heb de trafo vervolgens helemaal losgekoppelt en buiten de subwoofer geplaatst. Het brommend geluid is nu helemaal weg (totale rust, tenzij ik het volume van de receiver helemaal opendraai <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> )

     

    Moet nu maar een kastje fabriceren met de voeding buiten de subwoofer. Niet 100% elegant maar het werkt perfekt.

     

    In elk geval bedankt voor alle tips <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

     

    m4y

  15. Netstekker omdraaien had ik al geprobeerd, heeft echter geen effekt. Helaas zit de voedingstrafo vast op een plaat en is deze nogal lomp & zwaar. Dus veel mogelijkheden om deze binnen de subwoofer te verplaatsen heb ik niet. Het lijkt er echt op dat de brom uit de speaker komt (ik kan hem voelen trillen). Kan dit veroorzaakt worden door het magnetisch veld van de trafo of moet ik het toch ergens anders zoeken.

     

    Heeft iemand de gouden tip <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...