Ga naar inhoud


limbo

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door limbo

  1. Helaas is mijn Linksys NSLU gestorven. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe NAS, maar ook eentje waar ik mijn dvd's op kan zetten welke fatsoenlijk worden weer gegeven met ondertiteling.

    Ik heb zojuist vele artikelen doorgenomen over de Popcorn Hour, ook op sat4all (Ideale Media Streamer: de Popcorn Hour???) maar ik kan nog steeds niet beoordelen of dit is wat ik zoek.

    Moet voldoen aan:

    1. vanaf Dreambox 7000(kamer)en Dreambox 500(zolder)opnemen. (netwerk)

    2. dvd's op schijf popcorn zetten welke via de tv met ondertiteling zijn af te spelen, of via netwerk.

    3. Te benaderen vanaf de dreamboxen en eigenlijk heel mijn netwerk.

     

    Groet,

    Limbo

  2. Helaas is mijn Linksys NSLU gestorven. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe NAS, maar ook eentje waar ik mijn dvd's op kan zetten welke fatsoenlijk worden weer gegeven met ondertiteling.

    Ik heb zojuist vele artikelen doorgenomen over de Popcorn Hour, ook op sat4all (Ideale Media Streamer: de Popcorn Hour???) maar ik kan nog steeds niet beoordelen of dit is wat ik zoek.

    Moet voldoen aan:

    1. vanaf dreambox 7000(kamer)en dreambox 500(zolder)opnemen. (netwerk)

    2. dvd's op schijf popcorn zetten welke via de tv met ondertiteling zijn af te spelen, of via netwerk.

    3. Te benaderen vanaf de dreamboxen en eigenlijk heel mijn netwerk.

     

    Groet,

    Limbo

  3. Dreambox van mijn dochter(A) heeft opeens geen signaal meer, snr 64% en een BER ver over de 20000. Mijn andere dochter(B) met een dreambox500 welke samen een schotel met 1 lnb (astra 19,2) en dubbele uitgang deelt heeft wel gewoon ontvangst.

    Dus dreambox van dochter A bij dochter B gezet en zij heeft ook beeld. Andersom hetzelfde verhaal, dreambox dochter B aangesloten op kamer dochter A geen ontvangst.

    Het vreemde is dat als ik de kabel van de lnb verwissel van dochter A naar B, geen ontvangst, andersom ook niet.

    Zelf heb ik een aparte schotel met 3 lnb en 2 maal dream7000.

    Ook hier heeft de dreambox600 van dochter B geen ontvangst. Ik heb al nieuwe software erin gezet, nieuwe zenderlijst, niets werkt. Behalve als ik de dreambox (B) bij dochter A zet, dan heb ik wel ontvangst. Nieuwe kabel, helaas werkt niet. Ik heb al alles uitgewisseld. Ik heb de dreambox600 van dochter B voor de gein op mijn lnb hotbird aangesloten en tot mijn verbazing had ik beeld.

    Ik weet het niet meer. HELP.

  4. Hoi,

     

    Misschien heeft dit er wel niets mee te maken, maar toch. Ik had de laatste tijd ook veel last van gestotter en hikkend beeld, meestal in de avond. Wat blijkt, de dect telefoon slingert meestal door de dag door het huis, en wordt sávonds opgeladen. De houder stond achter de tv en boven de dreambox. Dus gestotter op de canals. Heb de lader naar rechts verplaatst en geen last meer gehad. Dus wie weet, heb je ook wel iets in de buurt.

     

    Groet,

    Limbo

  5. Hallo, ik ben van plan om de Visiosat holder te installeren voor astra 1,2 en hotbird op mijn 100 cm schotel. Ik vraag mij af of die holder op elke schotel past, want de mijne is plm. 8 jaar oud. En kan ik het beste 2 enkele lnb's en de bestaande twin lnb in combinatie met een 4 poorts losse disecq switch nemen.

    Alvast bedankt.

    Limbo

  6. Afgelopen vrijdag heb ik normaal kunnen opnemen van een canal zender. Opname prima. Gisteravond heb ik iets opgenomen van Halmark, helaas tijdens afspelen alles zwart. Hele film staat wel erop, 2150 mb groot. Punt is dat wanneer ik iets van een fta zender opneem het wel goed wordt weergegeven tijdens het afspelen, maar van een gecodeerd kanaal het beeld zwart blijft. rara. Ik heb een dream 7000 en de phoenix erin. Werk altijd prima. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  7. Ik kreeg volgend antwoord van een sat dealer op mijn vraag: Is de hard disk in de dreambox 7000, 5400 of 7200 rpm. En als hij 7200 rpm is, hoe zit dat met de warmte? Want dream raadt zelf een 5400 rpm harddisk aan.

     

    Klopt het antwoord van de dealer:

     

    Geachte heer,

     

    Wij danken u voor uw berichtgeving.

     

    Onze Hd's zijn 7200 RPM low noise Seagate of Maxtor. Deze Hd's zitten ook in de Topfield serie en deze geven geen problemen. Wat wij wel aanraden is dat u de Dreambox niet bovenop een televisie

    plaatsen of op andere warme apparaten.

     

    Hopende u hiermee voldoende ingelicht te hebben.

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  8. Dit is puur en alleen om iets te leren. Mijn vriend heeft een dreambox met origineel abbo. Ik weet dat ik dmv sharing mee kan kijken, als client. Maar kan ik tevens ook als server dienen om mijn zuster die naast mij woont ook mee te laten genieten. Dus kan ik zowel client als server zijn? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

  9. Ik lees bijna elke dag wel iets over gemiste updates, ik heb nog eens bij mij zelf op de decoders gekeken, en de datum staat nog steeds bij 2 decoders op 31-12-2003. Ik krijg nog altijd canal blauw en rood door. Dus wat voor een gemekker over het missen van een update? En laat hem dan op alle kanalen op zwart gaan, kan ik nog altijd canal bellen.

     

     

    Limbo <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...