Ga naar inhoud


endurance

Lid
  • Items

    239
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door endurance

  1. Verdomme, reeds vele jaren lid, maar hier heb ik wel enigzins moeite mee.Het aloude vertrouwde beeld is weg. compleet nieuw. Maar, als 'ouderejongere' zal ik de laatste zijn, die hervorming en vernieuwing tegen zal gaan. Suc6 en uiteraard blijf ik jullie volgen.. :)

  2. Ik gebruik ruim 5 jaar nu de Garmin Nuvi 350. Dit in combinatie met lifetime kaarten, wat inhoudt, zolang je dit toestel gebruikt, krijg je regelmatig (4x per jaar) een update over Europa. Daarnaast kun je middels een SD-card, zeer veel landen toevoegen. De SD-card kun je los in 'slot plaatsen en werkt ook zeer goed.

    TMC wordt middels een kabel-antenne toegevoegd. Tegenwoordig zit deze functie ingebouwd.

    Ook POI's zijn makkelijk toe te voegen.

  3. Citaat:
    Omrop Fryslân giet foarearst in jier troch mei it útstjoeren fan tillevyzje fia de astrasatellyt. De Omrop hat hjirfoar subsydzje fan de provinsje Fryslân krigen. Tongersdei waard bekend dat in soad oare regionale omroppen der mei ophâlde. It giet om RTV Drenthe, RTV Noord-Holland, L1 Limburg, Omroep Brabant, Omroep Zeeland en RTV Rijnmond.

    Sa'n 40.000 Friezen sjogge noch tillevyzje fia de satellyt. Sa'n 14 persint dêrfan sjocht nei de Omrop. ]


    Vrij vertaalt: Omroep Fryslan gaat vooralsnog een jaar door met haar uitzendingen voor TV via de Astra. De omroep heeft hiervoor subsidie ontvangen van de Provincie Friesland. Donderdag werd bekend gemaakt dat een aantal andere regionale zenders er mee zullen stoppen. Het gaat hier om TV Drenthe, RTVNH, L!, Branbant, Zeeland en Rijnmond.

    Ongeveer 40.000 Friezen kijken nog TV via de satelliet. Zo'n 14 procent daarvan kijkt naar Omrop Fryslan.

    Bron: omropfryslan.nl/
    Datum: 28-10-2010
  4. Als dit zo is, zou ik het verstandig vinden dat hij direct terugkeert naar Nederland en een eigen verklaring uitspreekt via b.v. DWDD of P&W. Zo ontzenuw wel de mening, die nu heerst. Bovendien krijgt men (weer) meer respect voor deze atleet en eventueel begrip voor de situatie, zoals Yori die nu schetst..

  5. Drs,

    Je staat erbij, maar dat had je al gemerkt. De info die jij hierop nog schreef, kende ik niet en ik moet eerlijk bekennen dat ik nog in een beginfase zit v.w.b. dit fenomeen.Maar, met een beetje inzicht lukt dat zeker en op zich lijkt het mij een leuk idee.Uiteraard aanmeldingen/ideeën zijn welkom via de PIN.

  6. Onder gebruikers van de Blackberry smartphones is het mogelijk om te pingen. Dit is een soort sms berichten en dan volledig gratis onder deze gebruikers.Je kunt een groep aanmaken (bv sat4all gebruikers)en dan onderling vragens stellen of gegevens uitwisselen.

    In hoeverre hier op dit forum blackberry-gebruikers zijn weet ik niet en/of hier behoefte aan is. Feit is wel dat je elkaars pin uitwisseld of streepjescode. Misschien toch leuk om zoiets op te zetten... mijn pincode is 223DB1AE.. indien je het wil proberen. see you on PIN. cool

  7. Tegenwoordig worden steeds meer smartphones verkocht. HIerbij heb je tevens de mogelijkheid om een (mirco)sd-card te plaatsen tot soms 16 GB. Hier kun je dan MP3 of evt films op zetten, om deze te bekijken op je mobiel. Een aantal van deze converters zijn vrij ingewikkeld. Om het allemaal simpel te houden, heb ik hierbij een link geplaatst voor een zeer eenvoudige video-converter. Deze zet je film snel over in het gewenste videoformaat van jou mobiel.Daarna is het slechts een kwestie, om de film op je sd-card te zetten . http://videoconverter.hamstersoft.com/nl/ Veel plezier er mee.

  8. Wat een heerlijkheid. Ik heb geen verstand van EMM,s Emu"s etc., maar ik weet wel dat het momenteel genieten is. Op m'n Vantage 8000s werkt alles perfect met de laatste software. Film1hd,2,3,1.1.action en de rest, het opent zich al ruim een week. Zolang ik kan genieten van de diverse film's blijft ik een blije kijker..... Normaal heb ik het familiepakket met de daaraan verbonden card, maar zo'n periode van CD maakt me simpelweg vrolijk. Zolang het duurt, genieten dus en geen gemekker over hoe het zo allemaal is gekomen...........

×
×
  • Nieuwe aanmaken...