Ga naar inhoud


kijkertje

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door kijkertje

  1. Dat je met een Dreambox heel veel leuke dingen kon doen wist ik al, maar dat je via je je Dreambox zoveel goede raad krijgt is toch wel nieuw voor mij. Helaas kan ik het nog niet uitproberen. Word pas na het weekend. Wil ik het uitproberen moet ik toch wel alles doorspitten. Op een amateuristisch manier in je Dreambox graven heb ik nu, op dit ogenblik, toch wel de schade van ondervonden. Maar als iemand spontaan nog iets weet of een demonstratie wilt geven. Alijd welkom.

     

    O Ja!!! Ik mag bij de buurvrouw "little house on the prairie" kijken. Krijg nog wat te eten en drinken bij. Schat van een mens.

     

    Niet te vergeten, Hartelijk dank voor goede raad. Ik hou jullie op de hoogte. smile

     

     

  2. Ik denk dat CCam advies zeker niet slecht zou zijn. Leer je toch weer je box beter kennen. Maar goed Dreamup.zip gedownload, gebruiksaanwijzing gelezen maar welke image is beter voor een 7025 ( geen plus ). Dus welke image is het beste en waar kunt ik het vinden. PLI.img gevonden, alleen is het voor de 7020. Is dat gelijk of...? en een nul-modem kabel er zijn meerdere soorten. of toch maar via het netwerk?

  3. Dat is het niet. Ik heb gewoon zitten kloten met DCC 2.95. crazy. Daarom gaat de opstartprocedure in een lus. Gewoon stom. blush Met een gewone PC kan je er nog wat mee maar in dit geval weet ik niet hoe je het kan resetten of terug brengen op fabrieksinstellingen. Dus waar zit het geheime knopje of hoe doe je dat via een PC en kabel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...