Ga naar inhoud


marcelitalia

Lid
  • Items

    474
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door marcelitalia

  1. er is een bepaalde aanval geweest van sky op niet gecertificeerde boxen.ik gebruik oscam om me kaart te zien en te kijken.deze gaf ook de update op me kaart door voor de vorige maand.sky heeft als het ware een nieuwe soort update naar de kaart gegeven die de skyboxen als het ware wel goed verwerkte naar de kaart toe .maar oscam niet.

    ik weet dit zeker heb 2 kaarten van skyitalia draaien allebei op oscam.op 1 box geeft hij de update wel door die is kapot gegaan de andere box met oscam waar ik de update niet laat doorgaan leeft nog.

    heb dit al van meerdere italianen bevestigdt gekregen.

    maar maakt niet uit kaarten staan op 2 adressen dus ik zoek wel een ander adres voor de 2 kaart.

  2. "La informiamo che abbiamo verificato un utilizzo illecito della smart card n°... a Lei intestata e abbiamo quindi predisposto la chiusura dell'abbonamento che pertanto cesserà alla fine del mese in corso.

    La invitiamo a riconsegnare il decoder, la smart card, il telecomando ed eventuali accessori entro 30 giorni dalla chiusura dell'abbonamento recandosi presso lo Sky Service a Lei più vicino"

     

    dit is de werkelijke tekst.vanwege het illegaal gebruik van de sky kaart in een niet skybox .wordt het abonnement opgezegdt

    brief lag gister aangetekendt op me deurmat.

  3. nieuwe attack op de kaarten.hierbij wordt je kaart meteen ook echt uitgezet .je krijgt een bericht op je orignele skybox als je hem uit de dreambox haalt.kaart is echt kapot.

    je moet bellen naar skyitalie en binnen 2 dagen ligt er een nieuwe kaart .

     

    code op de skybox is 9998

     

    niet alle kaarten worden aangevallen .want via de share heb ik nog beeld maar op orignele kaart niet meer

  4. deze wisseling van de rai en mediaset en la7 kan nog wel eens staartje krijgen .want er zijn al klachten .ten eerste weer een nieuwe decoder kopen .mensen hebben betaaldt via sky om de rai kanalen te zien .

    zal mij benieuwen ik denk toch dat er een tweede kaart om de skyboxen ook te laten werken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...