Ga naar inhoud


elflamingo

Lid
  • Items

    193
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door elflamingo

  1. Dan is het niet moeilijk iets veel beters te vinden. Zeker qua updates staat de Amiko in zeer schril contrast met de AZbox.

    Helaas was het aantal updates bij de AZbox in het begin ook heel veel maar vielen we van de ene bug in de ander tot de support helemaal wegviel.

     

    en gezien de berichten op Google bemerk ik de zelfde perikelen met deze spark tuner, elke update brengt weer een andere bug met zich mee of bemerk jij dat niet?

     

    Het is een geluk dat deze tuner gemaakt is door fulan en fortis die dus meerdere merken leveren en in Nederland bijvoorbeeld de Sab unix triple tuner levert die standaard met de 3 tuners geleverd wordt en uiteraard met de zelfde firmware werkt.

     

    Maar ik zal het nog even in de gaten houden hier op, het forum. waar kan er bijvoorbeeld een up to date settings lijst gvonden worden wanneer er niet met Enigma 2 gewerkt wordt?

     

    Ik hoop op positieve vooruitgang in de ontwikkeling van deze tuners die, daar er dus onder verschillende merken geleverd wordt waarschijnlijk een langer leven krijgt als de AZbox

  2. AVI, MP4, MKV. Alle formaten staan genoemd in de handleiding en op de doos.Er zitten nogal verschillende audio's in allerlei apps in Spark, zoals YouTube. Uiteraard decodeert de Amiko ze allemaal.

    bedankt het lijkt voor het bedrag waar deze tuner voor te koop staat bijna te mooi om waar tezijn en ik heb al zo een desillusie van de AZbox
  3. @Satterdam

     

    Mcas Zip uitpakken op je computer.

    Lege USB nemen, map genaamd ""plugin"" aanmaken(kleine letters en geen aanhalingstekens).

    Plaats nu uitgepakte bestanden in de map plugin.

    Zet je box uit(schakelaar achterop), stop de usb-stick in de usb-poort en zet de schakelaar achterop

    aan, na opstarten van de box krijg je vanzelf een melding ""plugin installeren ? "" te zien. Klik op oke.

     

    Succes

    Kun jij mij vertellen of ik dan ook met mgcamd kan gebruiken?

  4. Ik heb vooralsnog niets gemerkt van audiosync problemen. de mediaplayerfunctie heb ik nog niet uitgeprobeerd, dus daar kan ik nog niets over meedelen. Ik heb de ontvanger net 2 dagen in huis, dus veel heb ik er nog niet mee kunnen doen. En de Mcas is nog niet gelukt, dat is nog wat puzzelen. wat de beeldkwaliteit betreft: mijn tv is een hdready dus maximaal 720p. Ik heb helaas een probleem dat het scherm niet automatisch op hdmi scherm springt als de ontvanger aan gaat zoals bij scart. daarom ben ik vooralsnog noodgedwongen aangewezen op een scartkabel. en daar is het beeld toch ook prima mee. ik heb een goedkope hdmi kabel geprobeerd van de action en ook een duurdere van de mediamarkt. maar bij allebei hetzelfde probleem. mogelijk een bug in de fw. voor de rest moet ik me nog goed verdiepen in de amiko. wat mij betreft is het voor deze prijs een prima ontvanger. Ik kan je niet adviseren over de Vu+ omdar er geen heb en niets van af weet,

    Bedankt vast voor de info, ik hou jou ervaringen even in de gaten en dan beslis ik verder!
  5. Met laatste update is de audio sync helemaal opgelost op de Alien SHD8900 in Spark. Ik neem aan dat de Alien2 dit probleem ook niet meer heeft.

     

    De Amiko heeft al sinds het merk er is tweemaandelijks updates die ook nog eens adequaat problemen oplossen, zo is mijn ervaring.

    Ik vind Spark op dit apparaat erg goed werken.

    Oke maar werkt de media player ook goed op diverse formaten ?

  6. ik heb de nieuwste sw er op gezet maar de plugin zit er niet op

    Ik ben al enige tijd mijn interesse naar deze tuner aann het zetten maar lees her en der dat er nog veel problemen zijn betreffende audio sync en wat andere kleine zaken.

    Nu moet ik zeggen dat ik momenteel met een azbox draai en dat is ook niet alles maar kun jij mij bevestigen dat de Amniko een fijne tuner is die goed beeld verstrekt uiteraard in 1080P en ook als mediacenter goed functioneert of raad jij mij aan toch dieper in de buidel te tasten en een volwaardige Vu aan te schaffen?

     

    Ik hoop dat je er uitkomt met de Mcas want dat maakt het ook weer een interessantere tuner zeker voor het bedrag waar hij voor te vinden is !

     

    groet

  7. Na diverse malen gewisseld te zijn van kernel en de nieuwe image eindelijk wlan hier nu nog ff kijken of het gaat werken.

     

    Thanks

     

    Wat ik ook probeer ik krijg de wlan functie niet aan de gang met deze image, welke kernel ik ook probeer.

    Verder toch nog redelijk veel bugs in de image dus terug naar spaze 2.2. gegaan die uitstekend werk verricht.

     

    even afwachten wat de nightly builds gaan opleveren.

  8. Na diverse malen gewisseld te zijn van kernel en de nieuwe image eindelijk wlan hier nu nog ff kijken of het gaat werken.

     

    Thanks

     

     

    Ik blijf hier het ene na het ander groene scherm krijgen en kan zo niet een instelling opslaan, zeer frustrerend had hier met spaze team echt geen last van dus wat kan er fout zijn gegaan of zijn er meer mensen met dit probleem?

     

    Heb de kernel van januari en de laatste rsi image voor de azbox hd.

  9. Dit probleem is al een bug sinds rc 2 geloof ik en inderdaad deed een restart dan meestal wonderen, maar ik begrijp dat het nu helemaal niet meer werkt terug te komen uit radio mode?

     

    Is er overigens al een optie ingebouw om te streamen vanaf de PC zoals de originele firmware dat kan?

     

    Ik ben namelijk al zo vaak geswitched van firmware maar ga toch elke keer weer terug vanwege het netwerk streamen.

     

    Iemand hier al bekend mee.

     

     

  10. Heb deze geinstalleerd en werkt bijzonder goed echter krijg ik geen AC3 geluid over de HDMI kabel ?

     

    Keuze in het instellingen menu zijn of spdif of PCM en beide instellingen werken maar met gewone audio.

     

    Ik heb geen spdif kabel naar mijn versterker alleen een HDMI en die heeft altijd goed gewerkt in de az firmware ecchter nu na diverse reboots geen opti tot digitaal geluid.

     

    Iemand ervaringe met deze klacht?

    verder een heel stabiele versie!

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...