Ga naar inhoud


Goldlabel

Lid
  • Items

    303
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Goldlabel

  1. Het staat en het werkt prima, de hotbird blijft bij de rest wat achter met rond de 75% terwijl de andere op rond de 97% zitten, maar das niet erg.

    Met de handleiding van Sprietje was het een eitje.

     

    @Emekli, klopt  zeker de Quad / Quatro voor mij is het gewoon 4x en daarom ging ik de mist in met de benaming.

     

    grtz Hennie

  2. ja die bedoel ik ook, sorry voor mijn mistige antwoorden/vragen.

    Ik heb momenteel 2 x 4 naar 1 diseqc-switch hangen, de Quad lnb`s neem ter voorbereiding om 1 van de ontvangers met 2 kabels te voorzien, voor het opnemen en kijken te gelijk, de andere hoeft alleen maar voor het kijken aangesloten te worden, later komt er nog 1 diseqc-switch bij of worden de switchen die er al hangen vervangen.

     

    ik hoop dat ik nu iets duidelijker ben, nogmaals mijn excuses voor de onduidelijke antwoorden/vragen.

  3. is dit misschien een goede oplossing?

    triax + multiblock en 4x inverto black ultra.

     

    Ik lees trouwens hier op de site dat je de schotel wel moet voorzien van schoren anders zou hij gaan zakken?

  4. Dus als het goed bekijk is de gewone triax beter dan de schotels die speciaal gemaakt zijn voor meerdere satellieten, zo ja welke lnb`s zou ik er dan op moeten hebben, de alps of?

  5. Hallo,

     

    Ik wil graag advies, ik heb mijn triax 88 solo lnb vervangen met een visiosat met g4 multi focus.

    Ik had er 4 x rt lnb`s op zitten, maar 2 druppels water en beeld was weg, nu heb ik om te testen 1x alps duo erop zitten en heb gelijk beter signaal 80%, maar op mijn triax had ik 88/92% signaal (oke het was met motor).

     

    Ik wil een schotel waar goede lnb`s op kunnen die niet veel last hebben de regen (ik weet dat bij de buien zoals van de week het beeld weg is) zelfs zat ik aan de wavefrontier te denken, maar hier op het forum wordt ook gesproken over een triax met Multiblock dat deze ook een erg goed signaal geeft.

     

    voor mij zijn de 13, 19, 23 en de 28 het belangrijks.

     

    Dus wat is jullie advies wat moet ik doen om ook zonder motor een zo goed als mogelijk signaal te houden.

     

    alvast bedankt.

  6. Mooie review puik gedaan.

     

    Ik heb deze clark al vanaf hij in Nederland te koop is en ik moet zeggen dat hij erg fijn werkt en inderdaad er blijft altijd wat te wensen over, maar dat had ik ook met mijn dreambox en kijk hoelang het heeft geduurd voordat alles goed draaide.

    Ik ben van mening dat de clark een goede ontvanger is, maar ook zeker een goede mediaplayer met voldoende mogelijkheden en als je alle mogelijkheden naast die van de vu zet kom je met de clark toch beter uit, maar zo denk ik erover en mijn mening hoeft niet die van een andere te zijn.

     

    grtz Hennie.

  7. De mensen die over dit gedrag klagen op het CT Forum hebben nog geen oplossing gevonden tot nu.

     

    Gr

    JeDeJe

     

    Hallo JeDEJE,

     

    Heb je misschien een linkje voor mij naar die CT forum (ik heb al gezocht op het net maar ik kan het niet vinden) Ik zit namelijk met een clarke die nogal vreemd doet, alvast bedankt.

     

     

    grtz Hennie

  8. Hallo,

     

    Ik ben/was erg tevreden over deze machine, maar ik ervaar nu iets vreemds, als de clarke met het knopje aan/uit achter uit gedaan wordt en dan weer aan gebeurd er helemaal niets meer, pas als ik de stekker uit het stopcontact haal en dan de clarke weer met de stekker erin aan zet dan doet hij het soms weer.

    Ik wil graag weten of er meer mensen hier last van hebben en of ik hier kan spreken over een apparaat die stuk aan het gaan is?

     

    grtz Hennie

  9. Hallo Allemaal,

     

    Bedankt voor jullie reactie`s en ik heb mijn besluit genomen, het wordt een Clarke Tech ET 9000, oke het is een nieuwe machine die z`n eigen moet bewijzen, maar het lijkt mij wel een mooie machine.

     

    grtz Hennie

  10. Hallo Allemaal,

     

    Ik wil graag wat Advies van jullie.

    Ik wil een ontvanger kopen de dreambox 8000 is wat te groot voor mijn portemonnee, dus wil ik een vu+ duo kopen, maar ik zie ook rebox, qbox en andere merken dus ik weet nou niet meer welke ik moet hebben.

     

    Ik wil eigenlijk een ontvanger hebben die de volgende dingen kan,

    HD, opnemen en kijken tegelijkertijd, mediafile`s afspelen zoals hd films met een externe harddisk.

     

    Ik zet deze vraag hierin omdat mij het advies gegeven is om een vu+duo te nemen en ik wil graag weten of het een mening van de winkelier is of het inderdaad een goed advies is.

    Ik weet niet of hier een eenvoudig antwoord op te geven is maar als er ergens een goed advies gegeven kan worden dan is het wel op dit forum, alvast bedankt voor jullie bijdragen.

     

    grtz Hennie cool

  11. ik denk dat er 1 bestand staat op je D: waarschijnlijk 1 auto execute waar door het lijkt alsof je D: 1 cd of iets dergelijks is. prop als je in je D: kan komen eerst ff al je lossen bestanden in een map kijk dan of het probleem is opgelost misschien is dit de oplossing suc6 ermee.

     

    grtz Hennie. <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...