Ga naar inhoud


27mc

Lid
  • Items

    307
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 27mc

  1. Wie kan mijn @sat eci9200 rep:Hij doet niets meer,volgens mijn is de lnb aansluiting stuk,hij ziet geen kanalen meer met scannen(dus de aansluiting,aan de achter kant van de tuner)

    Als er iemand is die er zo heeft leggen,(die stuk is) hou ik mijn aanbevolen dan probeer ik het zelf wel te repareren!Ik woon in de buurt van Amsterdam!Bijvoorbaat dank: <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  2. Goededag:Ik heb de zelfde @satECI9500S met softwear van Juli 18-2003 Nu is @sat weg.De softwear van de Arion6410 kon ik ook gebruiken,maar die zie ik ook niet meer,weet iemand waar ik de softwear kan dounloden.Antwoord liefts via PM <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />graag.

  3. Kan iemand zeggen wat ik moet doen ik was mijn DSX7072 nieuwe softwear in het doen toen is de stroom uitgevallen nu doet hij niets meer?Graag advies dank <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />U <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

  4. Goededag: Ik heb mijn Philips DSX7072 gepatch met Spirit V4.3 DSX6072(Ik denk een verkeerde file gebruikt)

    Maar nu gaat hij wel aan maar hij gaat gelijk weer uit dus hij doet het niet meer.Weet iemand daar een op lossing voor?

  5. Goededag:GELUKT:Ik heb een schijf in de laptop gedaan van XP;toen opgestart,Hij vroeg zelf wat Ik wilde,parties er af of niet,ik heb ze èèn voor èèn verwijderd zonder de C: schijf;toen geinstalleert en het is gelukt,ik heb èèn schijf over alles staat er op!Dus iedereen Bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />(LEUK DAT IEDEREEN MEE HELPT!)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...