Ga naar inhoud


teofiles

Lid
  • Items

    295
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door teofiles

  1. Ik heb nog even de voeding gemeten na het vervangen van de elco's en die zijn: 12v-5v-3,3v en nog eens 3,3v dus ik vraag me af waar dat die 18v vandaan moet komen.

    weet iemand welke spanningen van de voeding moeten moeten afkomen?

     

  2. Beste mensen, ik heb hier een VU+ solo waarvan de tuner niets doet geen ontvangst polarisatie blijft op13,7volt staan in de voeding heb de 2 elco's vervangen alle spanningen op de voeding kloppen weet iemand wat er aan de hand is en of iemand een schema van deze ontvanger heeft.

    bij voorbaat bedankt

  3. Beste mensen ik heb een probleem, na het terugzetten van een back up in win 10 krijg ik (2020_03_26 13_49_15 UTC) achter alle bestanden en bij enkele dll bestanden er tussenin is er een programma om dat te verwijderen?

     

    Een vriendelijke groet

  4. Heb het moederbord BN94-2238A geplaatst werkt goed alleen de stand-by led blijft knipperen geluid hoofdtelefoon is ook goed nu werken beide kanalen

    rode verticale streep is er nog maar verdwijnt na 40 seconden ik denk aan een elco in de voeding, hebben jullie misschien een idee en heeft iemand een servicedoc voor deze tv?

  5. Vandaag de tv weer open gemaakt ik heb gezocht op het moederbord naar het BN94 nummer wat ik heb gevonden is een sticker geplakt op de tuner met barcode en er stond ook BN94-02255A op ik weet niet of dat het nummer van het moederbord is misschien weet joe-joe het graag hoor ik hierover.

    Ik heb een BN94-2238A besteld.

    Een vriendelijke groet.

  6. Hallo beste mensen, ik heb een vraag over het moederbord van de Samsung LE32A756R1XXC deze tv geeft een rode streep in het begin en de hoofdtelefoon geeft maar 1 kanaal weer, in de voeding heb ik de bolle condensator vervangen.

    Mijn vraag is dat op mijn moederbord staat BN41-00974D en op ***geen-reclame*** vind ik deze wel maar dan staat er een ander beeldformaat 40 tot 47 in plaats van 32" kan ik deze gewoon gebruiken?

    kan ik me gewoon vasthouden aan het typenummer van dat moederbord.

     

    Alvast bedankt

  7. Beste mensen, ik had een probleem met mijn schijf ik kreeg steeds de melding dat ik zo snel mogelijk een backup moest maken en de schijf moest vervangen. dat heb ik dus gedaan en met power suite de schijf gekloond en die schijf werkt goed alleen start hij niet automatisch meer op en moet na de bios F8 toetsen voor het bootmenu en de schijf kiezen en dan start hij op, als ik dat niet doe krijg ik een zwart beeld met een streepje.

     

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen, een vriendelijke groet Teofiles

×
×
  • Nieuwe aanmaken...