Ga naar inhoud


sijberman

Lid
  • Items

    548
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sijberman

  1. Het is volgens mij gelukt ik heb alles even schoon gemaakt zat wat verf op/in en had nu denk ik alle zenders heb ze eruit gehaald en even op volgorde gezet en terug gezet ziet er goed uit zal er een zip bestand van maken en even uploaden voor anderen.\

    Bedankt Zilverster laat de kerst films maar komen, topic kan wat mij betreft dicht.

  2. Hallo,

     

    Ik heb het volgenden probleem hoop dat iemand mij kan helpen.

    Ik heb mijn dreambox 800 voorzien van een kabel tuner misschien is dat het probleem wel weet ik niet deze komt uit een dreambox 7025. Ik heb een automatische scan gedaan en dan vind de dreambox 173 zenders alleen missen er volgens mij een heleboel kanalen zoals scifi bv. Wel heb ik dan weer verschillende hd kanalen.Wat zou nou precies het probleem kunnen zijn. Ik heb ook al verschillende cables.xml files geprobeerd van het forum steeds weer een nieuwe scan niets helpt. Ik weet het niet meer. Graag hulp.

     

    newnigma image heb ik erin zitten.

     

     

     

  3. Ik zou ook wel wat meer willen weten over deze ontvanger.

    Aangezien hier ook enigma2 op kan draaien maakt het natuurlijk een leuke goedkope ontvanger.

     

    Hoe ziet bijvoorbeeld het menu van de orginele firmware eruit.

     

    Wat voor emu's zitten er standaard op, en als deze enigma2 ondersteund doen de emu's het dan wel aangezien de kaartlezer het tot nu toe niet doet met enigma2?

     

    Alvast bedankt.

  4. SetEdit918 1.04

     

    De Editor voor alles, wat u altijd al aan uw ontvanger heeft willen veranderen...

     

     

     

    Funkties

     

    Alle data weergeven

    Serieel lezen en schrijven

    Settings laden en opslaan

    Wissen, verschuiven, andere naam geven, copieren van zenders

    Alle data veranderen

    Export

    Afdrukken

    FAV huishouding

    Online duplikaten zoeken

    Zoek en sorteer funktie

    Ingave van een nieuwe zender of zoekloop

    Van/in andere settingsformaten conventeren (incl. SatcoDX)

    Meerdere settingformaten te gelijk laten zien

    Menutaals: Duits, Engels, Nederlands, Italiaans, Frans, Spaans, Zweeds, Grieks, Tjechisch, Slowaaks, Potoghese, Russisch, Pools, Deens, Hongaars, Turks, Noors, Romeens, Fins, Croatisch, servisch

    En veel meer

     

     

  5. Ik weet wel hoe je een ip nummer instelt maar dat kan alleen vanuit de web pagina, en aangezien ik daar niet kom omdat ik dat niet in kan stellen. Denk ik dat er iets mis is met de box ook de telesat img krijg ik geen menu onder de rode knop. Alleen de AAF img kan ik iets mee raar is dit.

  6. Ik heb geprobeert deze img werkend te krijgen ik kijg geen verbinding met de box. Eerste keer via usb erop gezet dan ip proberen in te stellen geeft bij ipkathrein 129.168.1.92 aan dan gateway idem dito dan internet test fout vervolgen ip zoeken via pc scannen naar ip nummer nergens te vinden. Toen via Kathiup naar de box geflashed met een vast ip nummer ook dit zonder resultaat. Dus ik kan je niet helpen om te testen sorry wil niet.

  7. Ik denk dat ik hetzelde doe. Ik ga deze ruilen voor de DM800 al vond ik toch deze kwa specificaties beter. Vind ik deze behoorlijk omslachtig, en ook zeer vreemd dat de diseqc 1.2 niet standaard in de firmware zit. Dit terwijl toch blijkt dat het software matig mogelijk is.

     

  8. Ik wilde graag weten hoe ik die disecq 1.2 instaleer ik heb die bestanden bij dr.hans weg gehaald en die vrvolgens met ftp naar de box gezet en vervolgens een cmod 755 gedaan maar echter zonder resultaat wat doe ik fout ik zie de plugin nergens terug.

    Ikke niet weten als iemand mij kan helpen graag heb de AAF 1.5 erop staan. Ik dacht tevens dat ie al in de img zat gebakken maar dat is niet het geval raar. Iedereen alvast bedankt.

  9. Bij mij het zelfde verhaal op freq 12343.50 H doet nix het meer rtl4 rtl5 rtl7 tv oranje discovery channel animal planet eurosport cartoon netwerk tcm en hallmark allemaal weg. Vreemd hoop dat iemand hier iets op vind ik heb alles geprobeerd, schotel opnieuw stellen, stukje van kabel gehaaald, nieuwe settinglijsten enz. Baal er echt van.

  10. Misschien heb je hier wat aan weet niet of het helpt voor hoog processor gebruik maar toch het is te proberen. Dit vond ik op het net.

     

    'Mozilla' en 'Firefox' gebruikers, opgelet! Deze beide webbrowsers laden websites vaak niet zo snel als 'I.E.' Maar ik kwam de volgende modificaties tegen waarmee ze, bij een breedband verbinding (inbelverbinding werkt het niet bij) een stuk sneller laden. Het geldt in zijn geheel voor 'Firefox', voor 'Mozilla' zonder optie 2. (Die staat er niet in.)

     

    Tik in de adresbalk "about:config" (zonder de aanhalingstekens). Je krijgt een lijst met geavanceerde opties. Wijzig de volgende opties door op de regel te klikken met rechts en te kiezen voor 'Modify':

     

    1. network.http.pipelining = true

    2. network.http.pipelining.firstrequest = true

    3. network.http.pipelining.maxrequests = 8

    4. network.http.proxy.pipelining = true

    5. network.http.max-connections = 60

    6. network.http.max-connections-per-server = 32

    7. network.http.max-persistent-connections-per-proxy = 16

    8. network.http.max-persistent-connections-per-server = 8

     

    Er zijn trouwens nog een paar interessante opties, maar de meeste opties zijn niet aanwezig in 'Mozilla 1.7', wel in 'Firefox':

     

    9. dom.event.contextmenu.enabled = false

    (deze zorgt ervoor dat pagina's je rechts-klik menu niet kunnen uitschakelen)

     

    10. dom.disable_window_open_feature.* = true

    (deze opties bepalen welke onderdelen popups *gedwongen* worden te hebben. Bv. dom.disable_window_open_feature.close = true zorgt ervoor dat een popup altijd een bruikbare "afsluiten" knop heeft)

     

    11. singlewindow.openexternal = true

    en

    singlewindow.openintabs = true

    Samen zorgen deze ervoor dat alle links in één browser venster openen, maar in nieuwe tabs (in plaats van in allerlei losse venster). Dit geldt ook als in de link definitie staat "_blank": een nieuw tabblad wordt geopend i.p.v. een nieuw venster.

     

    12. accessibility.typeaheadfind.linksonly = false

    Zorgt ervoor dat je heel makkelijk tekst in een pagina kunt zoeken. Je hoeft niet meer Ctrl+F in te drukken, je kunt simpelweg de pagina openen en beginnen te tikken wat je wilt vinden. Met Ctrl+G kun je tussen de verschillende gevonden resultaten springen. Je kunt ook backspace gebruiken om je zoekopdracht aan te passen en het zoeken gebeurt *live* (dus terwijl je tikt - in tegenstelling tot zoeken met Ctrl+F/F3).

    Deze optie is qua nut-graad vergelijkbaar met scrollwieltjes op muizen: het lijkt nutteloos als je het nog niet kent, maar als je het eenmaal hebt, wordt het briljant en kun je niet meer zonder.

     

    13. browser.xul.error_pages.enabled = true

    Als een pagina niet gevonden wordt, verschijnt er niet een vervelend bericht dat je weg moet klikken. In plaats daarvan wordt in het betreffende tabblad een nep-pagina getoond (vergelijkbaar met wat IE doet).

  11. Alle kosten gaan omhoog, behalve mijn salaris dan. Dus ja ik zie er niet vreemd van op, en ik vind ook nu nog steeds niet duur. Een konsumentenbond zal toch gaan kijken naar een prijs kwaliteit verhouding en die blijkt hier dik in orde d8 ik. Bij een kabelmaatschapij betaal je al snel 200 euro voor dat pakket. En ja of het allemaal niet netjes is de gang van zaken ja daar kan ik wel iets in vinden je moet de mensen wel goed en op tijd inlichten.

  12. Euh ja idd das wel zo handig ben niet zo fit de laatste dagen en dan vergeet ik dingen. Het is idd een Nokia dbox. Bij de smartcard reader waar aangegeven wordt dat je moet solderen, daar zit ie dus aan de onderkant op het moederbord vast gesoldeerd dat kan gewoon zo blijven neem ik aan.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...