Ga naar inhoud


Fabian

Lid
  • Items

    528
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fabian

  1. Sinds de laatste updates van Openpli 4 image op een DM7020HD krijg ik na een paar uur een extra bouquet te zien die automatisch wordt aangemaakt. Deze heeft altijd de volgende naam: austriasat magyarország astra 3. Elke keer als ik deze rechtstreeks verwijder op de Dreambox of via Dreamboxedit, komt deze na een poosje weer als eerste bouquet te voorschijn. Ik heb ook al geprobeerd de applicatie van de settingslijst uit te zetten, ik maak altijd gebruik van Henksat, maar dit maakt ook geen verschil. Heeft iemand een idee waarom er een extra bouquet wordt aangemaakt?

  2. Ik krijg binnenkort mijn glasvezel abo binnen waaronder ook IPTV van Caiway valt. Nu zit hier ook standard een interactieve HD ontvanger bij om IPTV te kunnen bekijken.

    Momenteel heb ik ook een Dreambox 7020HD staan en daarom vroeg ik mij af of het mogelijk is om straks de IPTV streams van Caiway ook via de Dreambox te bekijken zijn, zodat ik maar één ontvanger nodig heb.

    Wie kan mij daar meer info over geven?

  3. Ik heb de laatste OpenPli 3.0 versie geïnstalleerd, maar ik krijg het nog steeds niet voor elkaar om via OpenWebIf "mobile version" een timer toe te voegen. De button wil helemaal niet reageren. Zowel op mijn laptop als op mijn iPhone. Heeft iemand hier een oplossing voor?

    Als ik via mijn laptop met de "standaard" OpenwebIf een timer toevoeg werkt deze wel, alleen kan ik dan niet kanalen uitkiezen die in een ander bouquet staan. Heeft iemand hier ook een oplossing voor?

  4. Ik draai momenteel OpenPli 3.0 en ik denk dat ik sinds mijn laatste software update een probleem heb met mijn afstandsbediening. Als ik op de radio of TV knop druk, dan wordt niet de radio of TV ingeschakeld, maar zapt hijtussen de vorige zenders. Pas als ik een bouquet open zet en dan de TV of radio knop in druk, kan ik wel naar de radio of TV bouquet overschakelen. Heeft iemand hier ook last van en zo ja is hier een oplossing voor?

  5. Ik krijg hem met OpenPl 3.0 op de DB 7020HD niet werkend. Ik kan wel de Plugin opstarten en gaan bladeren tussen de verschillende uitzendingen, maar zodra ik er één kies blijft de afspeeltijd op 0 sec. staan en komt na een paar seconden de lijst weer te voorschijn.

    Moet ik soms nog een andere plugin installeren of een wijziging doen om hem weer werkend te krijgen?

  6. Sinds eergisteren heb ik een probleem dat bij meerdere keren achter elkaar zappen (ong. 10x) de gecodeerde kanalen niet meer open willen.

    Soms gebeurt dit ook als ik tussen verschillende bouquetten schakel of van tuner wissel. Alleen de vrije kanalen geven dan nog beeld.

    Pas als de Dreambox geherstart wordt, heb ik weer beeld op de gecodeerde kanalen.

     

    Voor de duidelijkheid geef ik hierbij mijn huidige configuratie:

    Hardware: DM7020HD

    Image: Openpli 2.1

    Kernel versie: 2.6.18

    Enigma: Sept. 24 2012

    Laatste upgrade: 2012-12-15 23:25:35

    Frontprocessor versie: 3

    Tuner A: DVB-S2

    Tuner B: DVB-C

    CCcam: 2.21

     

    Ik heb in mijn box voor mijn sat-tuner één CanaalDigitaal kaart zitten (=Seca2, zwart/witte kaart met rode achterkant).

    Mijn kabel-tuner heeft een interne share met een CaiWay kaart.

    Ik heb het volgende al geprobeerd, maar dit heeft nog geen verbetering opgeleverd:

    - Interne share tijdelijk uitgeschakeld: probleem doet zich ook voor als ik ga zappen tussen alleen mijn CanaalDigitaal kaart en mijn vrije CaiWay kanalen

    - Andere versies van CCcam geprobeerd: 2.09 en 2.30: met 2.30 heb ik met mijn CanaalDigitaal kaart helemaal geen beeld

    - Pli software geupdate: tot eergisteren gebruikte ik een Enigma versie van Aug. 2012

     

    Is bovenstaande probleem bij iemand bekend? Is dit een probleem veroorzaakt door CCcam of van Pli-software of door een combinatie (van iets)?

     

    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

  7. Ik merk ook dat ik geen HD zenders van CanalDigital meer kan ontvangen. Alle SD zenders doen het nog wel.

    Zelf heb ik een DB7020HD met één kaneltuner en één sat-tuner met Pli 2.1 image erop.

    Ik heb al van alles geprobeerd om hem weer aan de praat te kriijgen:

    - Handmatig zoeken met gewijzigde modulatie op DVB-S2/8PSK en Fec op 2/3

    - Fastscan uitgevoerd, maar deze geeft aan dat er geen nieuwe zenders zijn gevonden

    - De laatste zenderlijst van Henksat (20-11-2012) erop gezet, ook nu nog steeds de melding äftemmen mislukt" op alle HD zenders

     

    Kan het zijn dat voor het ontvangen van de HD zenders je nu een duo LNB moet hebben?

    Ik heb namelijk ergens gelezen dat CanalDigital naar een nieuwe zendtechniek over is gegaan en dat deze daar voor nodig is.

     

    B.v.d.

  8. Hoe kan ik op de 7020HD Dreambox met een Pli image en Pli HD skin de infobalk onderaan het scherm iets omhoog verplaatsen?

    Ik kan in de A/V instellingen hierover niets vinden of moet ik hiervoor eerst een plugin installeren, zo ja welke?

    Ik kan dit trouwens wel doen via een instelling op mijn TV, echter zodra ik deze uit en daarna weer aan zet is de instelling weer veranderd in de standaard waarde.

  9. Ik heb een 7020HD box met één sat-tuner en één cable-tuner. Voor de cable-tuner maak ik gebruik van het Caiway netwerk, echter kun je hiervoor geen Picons downloaden.

    Is er daarom een tooltje om bijv.de picons voor de Caiway zenderlijst te koppelen aan de zenderlijst van de satelliet, daar de meeste zenders hetzelfde zijn.

    P.S. Het zou misschien kunnen met de symlink optie in DCC, echter het opzoeken van de juiste service referenties is nogal veel werk

  10. Ik zag gsteren inderdaad dat er een werkende versie voor de 7020HD was, waar hoofdzakelijk nog schoonheidsfoutjes inzitten.

    Alleen vanmorgen zag ik dat er voor zowat alle Pli images een "doodskop" staan, er zit dus een grote error in. Ik wacht nog even af als deze eruit is.

  11. De fout met de positie met de ondertitels werd veroorzaakt door de skin.

    Ik draai nu met de newmigma2-hd skin er daar gaat het wel goed mee. Bij zowel de dreamTV-HD als de reloaded-HD skins krijg ik ondertitels die op een verkeerde positie staan.

     

    Ik heb trouwens ook geprobeerd de ondertitels goed te krijgen met de plugin 2SUB2LANG, maar met alles wat ik ook probeer, zie ik geen verandering in de ondertitels.

    Dus deze heb ik mar weer verwijderd.

  12. Ik heb één dingetje ontdekt dat niet goed gaat en dat is de ondertiteling bij kanalen zoals Discovery Science, Discovery HD, Animal Planet HD, etc.

    De ondertiteling moet ik na elke herstart opnieuw activeren middels de gele knop en verschijnt daarna zo:

    post-31277-0-13554700-1320340722_thumb.jpg

    Is dit op de één of andere manier aan te passen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...