Ga naar inhoud


Gex

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gex

  1. Citaat:
    Misschien geformatteerd in een formaat dat de box niet kent?
    Loop ook eens je instellingen na, er is een instelling voor HDD mount out, staat misschien een vinkje bij.
    Overigens optie nooit gebruikt, weet dus niet of het doet wat je zou verwachten.


    Deze schijf heeft altijd gewerkt gehad in de dreambox, dus formaat moet werken.
    Ik heb de instellingen nagelopen, maar kan nergens de optie HDD mount out vinden...
  2. Citaat:
    Dan zou ik de HD maar eens testen in de PC en wat testprogjes laten lopen, de fabrikant biedt deze vaak aan op hun site.
    Met niet herkend bedoel je dat deze helemaal niet gezien wordt, of wel gezien maar niet te lezen?


    De harddisk wordt dus helemaal niet meer gezien, in de pc wordt hij gewoon herkend.
  3. , de HD moet op SLAVE en niet op automatisch.

     

    Maar om even te testen zou ik CF proberen, werkt deze, dan eruit en HD als master gejumperd er in.

     

    BTW

    als je CF en HD er samen in hebt, kunt je niet meer via menu van de dreambox formatteren, ondanks dat die optie wel wordt aangeboden ( = VAUDJE)

     

    Voor de goede orde, mijn 7000 heeft een HD, CF, USB en diverse CIFS mounts, allemaal tegelijk en allemaal werkend. <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

     

    CF werkt normaal, uitgezet, harddisk master gejumperd aangesloten, wordt helemaal niet herkend. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  4. Citaat:
    je hebt toch wel de cf NIET gelijktijdig met die ide harddisk erin?


    Dit had ik dus wel, nu even uitgezet, harddisk d'r uitgehaald (was behoorlijk heet, kon hem maar net aanpakken), nu alleen met CF opgestart, deze wordt nu wel herkend, wat kan ik nu doen om de harddisk werkend te krijgen?
  5. De 2 dreamboxen bij elkaar gehad, de harddisk doet het wel in die van mij, uiteindelijk de ide kabel gewisseld, dus die van mij in die andere van mijn broer gedaan, werkt nog niet, maar nu werkt mijn harddisk dus ook niet meer !

     

    Het lijkt er dus op dat iets in de dreambox de kabel stuk maakt. Is deze kabel los aan te komen, en is er een winkel in de buurt van Eindhoven mbt de Dreambox, de mijne heb ik in Uden bij $#@%!%#$#@#! gehaald, maar die winkel bestaat dus niet meer (er is toentertijd ook extra voeding in beide boxen ingebouwd).

  6. Ik heb een probleem met de dreambox 7000 van mijn broer, sinds een tijdje wordt zijn harddisk niet meer herkend, in het menu is hij niet meer terug te vinden. Alle aansluitingen gecontroleerd, maar werkt nog steeds niet.

     

    Uiteindelijk een andere harddisk geprobeerd te installeren (deze werkt wel op een pc), ook geformatteerd, en jumper op CS gezet, maar ook deze wordt niet via systeeminstellingen herkend. Is er nog een andere mogelijkheid die ik over het hoofdgezien heb? Via de search heb ik wel wat gevonden maar niets wat ik nog niet geprobeerd heb.

     

    Iemand enig idee?

  7. Hoi, ik heb m'n pli geupdate van centrine naar Emerald, maar nu krijg ik het cardsharing via camx niet aan de gang, als ik de camxconfig vergelijk met m'n oude versie van 2208 dan ziet hij er heel anders uit. Is het mogelijk om de oude camx van 2208 in pli centrine te zetten, en zo ja, weet iemand waar ik deze dan kan halen?

  8. Ik heb hier een heleboel draadjes doorgelezen ivm het niet opstarten van een dreambox, heb hem dus ook serieel geflashed, originele image (1.08 kan 1.09 niet vinden) er op geflashed, reset to factory settings gedaan, maar zodra ik een transponder scan start hangt de dreambox zich op, heeft iemand misschien nog een idee? (de harddisk heb ik inmiddels ook al losgekoppeld).

  9. Citaat:
    Voor de zekerheid: die andere STB moet wel z'n eigen schotel hebben.


    Wil je hiermee zeggen dat het wel voor extern sharen werkt maar helaas niet voor intern, dus dan kan ik niet op hetzelfde moment van 1 van de gecodeerde zenders opnemen en de andere kijken op de andere ontvanger? (omdat ik maar 1 schotel heb).
  10. Hoi,

     

    Ik heb een dreambox die ik share, nu wil ik een dubbele lnb nemen zodat ik zowel naar de astra als de hotbird kan kijken, maar heeft dit invloed op mijn andere ontvanger als ik naar de hotbird switch, kan ik dan wel gewoon naar mijn nederlandse zenders kijken/opnemen (die dus geshared zijn) met de andere ontvanger?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...