Ga naar inhoud


toro

Lid
  • Items

    73
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door toro

  1. Citaat:
    nog bij maxd** noch op de site van marusy** wordt er aandacht besteed aan dit apparaat


    Dit vind ik inderdaad het meest mysterieus.
    Dochter van marusys is de fabrikant??

    Wie maakt dit ding nu? En waarom zo'n site vu-portal die niet gelinkt kan worden aan de fabrikant? Doen ze dingen die niet door de beugel kunnen, rechtenschending kwestie of..... (vul maar aan)

    Toch heb ik dit ding gekocht, niche markt of niet, ik ben als de dvdplayer bug is opgelost tevreden.

    groet,
    toro
  2. Ik denk het nog niet, ik zou toch maar een kabeltje trekken, altijd stabiel. Je kan nog eens vragen of Milo/Pieterg de driver mee kunnen nemen in de build van pli, die gasten hebben er in ieder geval verstand van.

     

    groet,

    toro

     

  3. De makefile (script bestand) moet uitvoerbaar zijn (kijk er maar eens in), hierin staan alle uit te voeren opdrachten. Google maar eens op chmod / uname / etc...

    Het executeerbaar maken van het script-bestand (Makefile) doe je met "chmod" en hierachter kun je drie cijfers typen, nr 1 is voor de owner, 2e voor de groep, 3e voor overig. De cijfers zelf worden opgebouwd uit read (4), write (2) en execute (1). Dus als je een bestand op 755 zet, betekent dit: volledige rechten voor de owner, lees en uitvoerbaar voor groep en overig. De getallen tel je idd bij elkaar op.

     

    resumerend:

    doe een het volgende

    1) ls -l (in de betreffende directory) nu krijg je een lijst met bestanden en kun je zien hoe de rechten staan, hier tussen staat ook de Makefile

    2) chmod 755 Makefile

    3) ls -l (en zie of de rechten gewijzigd zijn)

     

    en nu kun je het Makefile bestand uitvoeren....

     

    maar zoals ik al eerder zei, ik ben geen c-programmeur (maar Java) en ben niet helemaal thuis in de make files.... Misschien kun je Pieterg eens vragen of dit de juiste te bewandelen weg is.....

     

    groet,

    toro

  4. Citaat:
    Het zou toch wel heel leuk zijn als ik het draadje-over-de-vloer kwijt zou kunnen raken!


    Het zal een beetje een trial en error worden maar op zich wel leuk, ik ben geen c-programmeur maar wat ik zie (of denk) is dat je ongeveer het volgende moet doen.

    1) maak een dir aan in de /tmp directory, bijv. /tmp/rtl
    2) ftp de bestanden uit het archief naar deze directory
    3) en probeer de makefile op te starten (wel juiste rechten geven "755" of "777")

    dit is de eerste stap, op deze manier compileer je de drivers tegen de kernel, daarna moet je het 1 en ander configureren.

    Als je het zelf niet ziet zitten dan kun je ook vragen of Pli de drivers wil meenemen in hun build.

    Suc6 met spelen.

    groet,
    toro
  5. Kun je een lijstje geven wat er in zit, ik ben geen C of python programmeur maar inderdaad zitten er sources (bijv. *.cpp en een make file) in het archief. Misschien kun je ze tegen de kernel aan compileren. Of dat de leverancier drivers heeft voor een onze kernel versie.

     

    groet,

    toro

  6. Wat voor formaat film (dvd / divx / etc....), dvd afspelen in vlc (1.0.3) met ondertitels is mij nog niet gelukt. Volgens mij ondersteund vlc (1.0.3) nog geen dvd-ondertiteling streaming.

    Vlc 1.1.0 zou hier de oplossing kunnen zijn, ik heb echter met diverse 1.1.0 nightly builds van Vlc getest maar nog zonder resultaat (vlc crashed).

     

    groet,

    toro

×
×
  • Nieuwe aanmaken...