Ga naar inhoud


acid

Lid
  • Items

    769
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door acid

  1. Beste Benjike

     

    Dobar dan brate ;-)

     

    Zoals er al aangegeven is oa. door mij is het in jouw geval verstandig om alles via Belgie /TeVeeVlaanderen TVV afgekort te regelen daar het gewoon atijd moet werken te pas en te onpas.

    Meeste Kroaten met 2de huis in Kroatie hebben een multisat opstelling dus astra 1, astra 3 en 16 oost zodat men ook de Nederlandse tv in Kroatie kan kijken.

    Denk als jij je setje vanuit Belgie bij jouw thuis hebt dat er vast wel een Kroatische handige Harrie is die je een handje helpt  ;-)

    Wil je naast de vlaamse zenders ook de Kroatische zenders hebben dan kan dat ook zowel via de schotel maar ook via het al geruime tijd gebruikte DVB-T2 met een aardse antenne .

     

    poz. ;-)

     

     

     

  2.  

    Beste Benjike

     

    TVV kan je al met een 64 cm schotel in Kroatie ontvangen .

    Ik weet niet waar jij precies zit aan de kust of land inwaards maar er zijn vast en zeker wel sat winkels die triax verkopen , de duo lnb indien nodig voor astra 1 en 3  en onvanger met ingeblikte kaart ( kleine sim smartcard ) zou ik via familie laten regelen in Vlaanderen in jouw geval .

    Wil je alleen astra 3 ontvangen dan is een single ( enkele lnb ) ook lokaal te koop .

    Houd er rekening mee je bent daar een outsider die er is komen wonen dus je hebt geld dat ruikt men dus men probeerd daar graag een slag uit te slaan .

    De ontvanger en kaart in jouw geval adviseer ik gecertificeerde spullen daar je in Kroatie woont en niet ff naar een TVV/Canal digitaal dealer kan stappen en het altijd moet werken . Bestel dat via de TVV website met bijbehorende abo of laat dat door familie doen door een TVV dealer binnen te stappen in Belgie .

    Koop onder geen beding in Kroatie je ontvanger daar zij geen TVV kunnen aanbieden en ondersteunen .

    Meestal heeft men wel acties bij TVV net als Canal Digitaal waar men met een 24 maanden contract de complete set ( schotel enz geleverd kan krijgen ) zowel online als via de dealers ) in Belgie .

     

    Lijep pozdrav ;-)

     

     

  3. Grappig het NOS bericht maar klopt voor geen meter , Caroline zat vaker legaal in de lucht via een RSL frequentie .

    Dus een bepaalde periode en met bepaald vermogen .

    Ooit zond men uit via Merlin network one via astra 1 middengolf en korte golf in tijdblokken met andere stations ( 1998 ) .

    De Media Zoo was daar ook op te horen ( alles over de hobby ) .

    Dus als je in de loop der jaren vaak in England was dan had je ze gewoon met je radio in de regio op kunnen pakken .

     

     

  4. Ofcom is niet de opvolger van BT , was het niet de DTI ipv BT  !

     

     

    Sinds kort is een radio piraat piraat af , Flex FM heeft van Ofcom in London nu ook ee licence verkregen .

     

     

    99,7 on the fm dail op dit moment en fm dood nope draai maar eens het klokje rond dan hoor je heel veel piraatjes in de ether ( alleen in London heb je er in het al een stuk of 20 a 30  gemiddeld.

    Zelfs Kool London knald af en toe nog niet legaal op 94,6 fm door de ether terwijl ze indertijd ivm de DTI gestopt waren met piraatje spelen .

    Ken vele van die gasten ivm events waar ik naar toe ga met regelmaat ;-)

  5. Ben meer een lezer geworden dan een bericht poster maar haak ook ff in

     

     

    Er is idd een afname van kijkers via het wokje mbt Vlaamse en Nederlandse zenders , iptv van oa. KPN worden steeds intressanter binnen ons kikkerlandje .

    Neemt niet weg dat vele die Canal Digitaal verlieten het wokje nu nog voor fta gebruiken voor oa. de Britse zenders .

     

    IPTV via oa. vlc ( nog niet verboden ) daar zie je dan ook veel mee naast het fta gebeuren ;-)

    Canal Digitaal gaat het als het zo doorgaat net zo moeilijk krijgen als Canal + in Frankrijk want concurrentie op legale wijze genoeg ( ziggo/kpn en vele meer)

    Canal Ditaal zal wel in de lucht gehouden worden zoals het ging vanuit Multichoice naar canal plus en nu dus m7 canal digitaal maar het zal wel fors duurder gaan worden dan voor de expads want voor ons hier is het te duur voor wat men nu aanbied tov andere binnenlandse providers

  6. Ben ik blij er al 2 jaar van af te zijn nu bijna , mag dan nu wel weer een job hebben maar ben qua salaris flink achteruit gegaan .

    18/27 jarige hebben de voorkeur bij werkgevers ivm subsidie regelingen via de belastingen die wij allemaal afdragen .

    Ondertussen blijft alles stijgen behalve de lonen en een daling in de werkeloosheid onder 40+ers blijft uit .

    Hier is er dus geen haar op mijn koppie die dus in zee gaat met elke provider die geld wil verdienen aan zenders eigenlijk gewoon fta zouden kunnen zijn ( zie Britse freesat/free view en Duitse systeem ) .

    Het zou Canal Digitaal sieren om de prijzen juist weer naar beneden te stellen waardoor men zich juist in de markt prijst bij grote doelgroepen ( ruim 610.000 noodgewongen werkelozen gecreerd door M. Rutte en zijn schoot hondje de ex Green Peace fasist ) .

    Ten 2de en de extra kaarten weer terug te brengen op 2,50 euro pm em ook de volwaardige zender pakketen er weer op .

    Wil men overleven dan is dit hun kans toch want nu prijzen ze zich echt uit de markt , en dan kan je je spullen wel in bruikleen uitzetten men kijkt toch wat het kost pm. ivm uitgave toch daar wij onze euro maar 1x kunnen uitgeven ( in tegenstelling van politici die 1 euro binnen krijgen en een miljoen kunnen uitgeven zonder in de problemen te komen )

  7. @ Sprietje

     

    Hier is in der tijd wel over nagedacht en aan de hand van klanten werd dat dan via de dealers bij oa. vergaderingne ook geopperd ivm overwinteraars /wintersporters .

    Hellaas is het er nooit van gekomen .

    Soort van prepay systeem had mooi geweest dat je gewoon je periode in liet gaan met een tegoed wat je kocht ( zie het maar als het oud set top box systeem maar dan met eigen activeer code )

    Dan had men een eigen termijn kunnen bepalen van 6 recreatie pakket met optie op online aanschaf xtra tegoed van 1 maand bv.

    Vooral ouderen en singles zitten meetal na verstrijken van het recreatie pakket nog in het buitenland ( na seizoen )maar dan nog een dikke maand zonder de zenders .

    Dat was en is  meestal wel een gemis vaak .

    Kijk ik ben heel eerlijk ik mis het niet meer en ben heel blij met de vrije kanalen die ook uitzenden wat men hier doet maar dan wel echt gratis beschikbaar zijn zonder kabel abo ala 18,70 pm enz.

    Maar ik ken best wel veel ouderen die totaal geen Engels , Duits enz. spreken en verstaan  en dan is 1 maand zonder entertainment in eigen taal of met NL. ondertiteling wel lang .

  8. Het wordt tijd voor het Britse Free view principe gewoon 95% van de zenders gewoon gratis , SBS kan dat zowie zo al doen daar men deels al via de Mol in Britse ITV handen zijn .

    En RTL zou dan ook overstag gaan dan in DVB-T2 .

    Waarom betalen voor commerciele zenders die al grof draaien op reclame geld .

    Hier al nu bijna 2 jaar geen Nederlande zender meer behalve dan weer de NPO waar ik ook zelden meer naar kijk .

    Geef mij Free sat maar uit the UK , daar heb je tenminste de zender Spike 24 uur ipv van straks maar een paar uur spike nl versie .

     

     

  9. vervolg van mijn bericht daar part 1 blijkbaar wel online is komen te staan .

     

    De CDA en nog een paar partijen steunde Sadet in haar motie , dhr Kerstens van de PvdA dus mooi niet waardoor de hele matelzorgboete en participatie wet zoals hij nu is toch door kan gaan .

     

    Als men denkt met de uitstel mantelzorgboete en de uitbuit praktijken van de participatie wet dat we het hierbij laten zitten mmmm mooi niet maar wij hebben mensen nodig met de praktijk verhalen mensen die het ondervinden en het durven te zeggen . toetsenboord tubbies klagend alleen hebben we niet veel aan nl.

     

    @ Gerard .

    Het systeem is idd fout maar dat hebben we mede aan het stemvee van NL. bv te danken die de VVD en PvdA gestemd hebben met in de kielzogt D66 want van de C3 NSB partijen had de D66 de meeste invloed .

     

    Wat nu , heel simpel het volk heeft gekozen dus @1PM je zal het ook nu zowiezo  moeten slikken hoe rot het ook is.

    Wat kunnen we doen , druk blijven uitoefenen stuur je emails naar de heren in Den Haag en confronteer ze met hun wanbeleid keer op keer op keer zodat als de media ermee aan de haal gaat ze niet keer op keer op keer kunnen ontkennen dat ze het niet wisten .

     

    Ivm de volgende stappen die het actiecommitee gaat ondernemen we proberen nog het een en ander voor prinsjesdag te gaan doen ook als het lukt met media aandacht en in het geval van de drechtsteden zal ik Sadet Karabulut nog eens emailen hoe en welke manier we invulling moeten gaan geven aan onbetaalde arbeid /uitbuiting via de sociale diensten die mensen met een bijstand exploteerd als goedkope arbeiders oa. naar Shell toe .

  10. Normaal drop ik hier niets mbt politiek maar ga het nu tog wel ff doen .

    Stuur een email naar Sadet Karabulut .

    Ivm de kostendelersnorm/matelzorgboete bestaat een commite mantelzorgboete nee .

    Mijn zus zit ook in dit commite en we zijn in juni naar Den Haag geweest om samen met Sadet het weer over te hebben gehad .

    De heer Kerstens van de PvdA graaiers was nl. ook tegen deze wet die erdoor gedramd is .

    Maar tja om crimineel Jetta K en zijn butplug matties van de VVD niet afvallig te zijn heeft hij de motie die Sadet ingediend heeft niet gesteund waardoor die dus verworpen is ( zij had nl. al wel steun bij CDA

  11. Dat was idd over Sky Radio , want Rupert heeft nooit een sky zender nog pakket hier in Nederland gehad qua tv .

    Sky Radio was ooit wel in zijn geheel van Rupert en hij heeft ook een korte tijd radio 538 in zijn bezit gehad wat hij daarna weer door verkocht heeft naar derde .

    Wel heeft Rupert al een paar keer de zender Fox gelancerd hier en de eerste keer trok hij er ook zelf de stekker ervan weer uit .

    Hij zit via aandeel constructies in diverse betaal pakket aanbieders door heel de wereld naast oa.  zijn eigen BskyB / Star / Fox aanbieders in Australie /India/Europa enz.

    De kans dat hij ooit wel naar Belgie/Nederland komt met een pakket is klein maar nooit uitgesloten want hij zei ooit dat hij nooit zou neerstrijken op het vasteland van europa als tv aanbieder .

    Tijdje later zat hij in Italie en Duitsland , dus wonderen zijn de wereld nog niet uit , maar of we er echt beter van worden ik weet het niet .

    Aan het sky pakket hangt een prijskaartje maandelijks zie hun website .

    Sky Channel had een nederlands blok ivm Linda de Mol bij die DJ Kat show en was een europe variant van wat nu sky 1 UK  is

  12. Als je storingen en uitval wil hebben van zowel internet als CAI signaal naar de tv's toe plaats je het voor het plaatje in de meterkast.

     

    Wijsheid is zowel voor internet modem en je cai signaal het echt zo kort mogelijk te houden , het wordt ander een duur geintje als alsnog een ziggo/upc monteur moet komen om het alsnog zo te doen .

    Het antenne overname punt daar komt al het signaal binnen en daar moet het dus echt via de versterker verdeeld gaan worden , eigen risico als je toch alles in de meterkast wil verwerken

     

    MIjn advies loop een goede satboer binnen die ook in kabel versterkers doet enz. , die hebben meestal ook een ziggo dealerschap en een hirschman dealerschap certificaat  en hebben ook aansluit schema's met diverse opties op paper staan om je precies te laten zien hoe het zit .

    Het is jammer dat ik nu niet meer bij een satboer werk anders had ik nog de beschikking over die schema's en had ik er 1 kunnen plaatsen hier .

    Je hebt nl een doorlus systeem en een uitgebreid systeem waar elke aansluitpunt een aparte kabel krijgt , en ook daar zijn nog diverse opties in als het gaat om splitsen .

  13. Als je CAI overname punt in de woonkamer is dan is het wel verstandig daar je kabelversterker/verdeelpunt te hebben .

     

    Wil je in elke kamer een CAI aansluitpunt hebben of gaat de kabel bv rechtstreeks de tv in ?

     

    Gezien de lengtes van de kabel zou ik gaan voor een goede gecertificeerde Hirschmann versterker GHV 41M of de MX  met de bij behorende doorvoer/einddozen .

    Zag nl. al dat je de Koka 799 al wilde gaan gebruiken .

    Voor tv 3 en 4 zou je dan bv. een goede retour pad schikte splitter kunnen nemen  ook van hirschmann of via kamer 3 met een doorvoer doos naar kamer 4 tv 4 en daar een einddoos .

    Reden dat de lengte bv. tussen het antenneovername punt naar versterker zo kort mogelijk dient te zijn is de eigen ruis /demping in de kabel ook al is die in de hirschmann kabel laag , anders gaat de versterker ook nog eens dat versterken nl en dat brengt signaal verlies met zich mee waardoor men tetrix beeld heeft of geen ontvangst .

    .

  14. @ Sprietje

     

    Idd het hoeft niet duur te zijn toch en als je bij Turkse satboertjes binnen loopt kan het soms nog wat voordeliger  en allemaal via die grossier want daar komen deze klem BH ook vandaan nl.

    Of hij neemt de wat luxere versie de U klem ook afkomstig bij deze grossier en ook leverbaar bij elke satboer in het land normaliter voor niet al te veel geld .

  15.  @Lujo

     

    Waarom doe je zo moeilijk man , ga gewoon naar de satboer geef ff wat geld uit en klaar ben je .

    Dacht dat je de vraag al meerdere keren gevraagd hebt en beantwoord is .

     

    @Sprietje

    Idd via een Turkse grossier hier in Nederland ( zitten in Rotterdam ) leverbaar bij diverse satboeren in heel Nederland  en die leverd ook nog de pijpjes naar die toko's ;-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...