Ga naar inhoud


dipke3

Lid
  • Items

    230
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door dipke3

  1. Ik heb ook nog zo'n heel oud en erg goedkoop settopbox pakket, met een groene kaart. Geen HD, dat weet ik, maar dat boeit me niet. Men probeert mij ook al lang naar een basispakket te krijgen maar dat is veel duurder. Wat zijn de gevolgen voor mij? Kan ik gewoon alles blijven kijken wat ik nu al zie (in SD)?

  2. Daarvoor moet je de file in bijlage eerst uitpakken en dan de .ipk file in de root van de ontvanger plaatsen met een FTP programma.

    Daarna moet je : Menu, Instellingen, Softwarebeheer, Installeer lokale extensies, Internal Flash, groene toets.

    De CCcam wordt geinstalleerd en nu kun je via de CAMD Manager onder de blauwe toets de CCcam starten.

     

    Hierna werkt pas je interne kaarflezer, dit heeft dus niks met cardsharing te maken. CCcam is ook nodig om de kaartlezer te actuveren.

     

    M_Z

     

    Mijn dank is groot, het werkt!!

  3. Net deze versie op m'n AZBOX HD gezet. Doet het (redelijk) goed. Alleen: ik heb geen beeld op de gecodeerde kanalen van Canal+, terwijl mijn kaartje wel goed in de box zit. Heb wel beeld op bijvoorbeeld BVN. Moet ik nog iets extra installeren of activeren?

  4. Origineel bericht van: dipke3
    Hier grote problemen, signaal & quality op statusbalk prima, maar geen beeld (neen, ook niet op fta zenders).


    Dit heb ik op kunnen lossen door een factory reset. Raar maar waar.

    De mediaplayer verslikt zich nog wel altijd in simpele MPG bestanden... maar goed, de kwaliteit gaat de goede richting uit.
  5. Oh, inderdaad, nu zie ik het... ben alles nog maar aan het ontdekken hoor. Niet alles is evident als je van een Dreambox komt.

     

    Zou leuk zijn als satlook dit ook in zijn settings zou doen, zodat er op z'n minst een groep voor Canal Digitaal Nederland en TV Vlaanderen is.

  6. OK, ik zie wat er aan de hand is, ik zit vast in de FAV lijst. Als je op OK drukt tijdens het zappen, krijg je een zenderlijst met daarin ALLES, SATELLIET, GENRE, PROVIDER, LAND, FTV/CAS en FAV. Ik zit in de FAV. Hoe geraak ik naar de anderen? Dit staat niet in de handleiding...

  7. De Azbox HD machines hebben volgens de specs:

     

    1X Smart Card Reader

    2x CI-Slots for Pay-TV

     

    Ik ben echter in de war... in de handleiding staat er een pijltje naar de smart card reader, en daar zie je toch echt wel twee sleuven... zijn dat de sleuven voor het Canaal Digital en TV Vlaanderen kaartje? Of gaan deze in de CI? Maar voor een CI heb je toch ook een CA nodig??

  8. Ik heb momenteel een DM7000 maar wil graag overschakelen naar HD ontvangst. De Dream HD dozen zijn me echter wat duur, en ik ben daarom naar het uitkijken naar een HD AZBOX. Ik heb echter twee kaartjes (1xCanalDigitaal en 1xTV Vlaanderen), die ik graag samen wil gebruiken. Ik heb dus 2 slots nodig. Ook wil ik graag opnemen via het netwerk en mijn rotor blijven gebruiken. Welke AZBOX moet ik dan kopen?

  9. Ik gebruik JADE3 (maar had het ook bij JADE2). Met de laatste CCCAM heb ik perfect beeld op mijn CanalDigitaal kaartje. Echter geen beeld met mijn TV Vlaanderen kaartje, alhoewel de datum nog niet is verstreken. Kaartje zit goed in de gleuf, kaart status scherm geeft duidelijk aan dat beide kaartjes nog niet zijn verlopen... maar GEEN beeld. Op geen enkele manier... hoe kan dit?

  10. Ik gebruik de laatste nieuwe Pli op mijn DM7000 met de laatste CCCam. Ik krijg nu echter altijd "kan service niet decoderen" bij alle zenders van tv vlaanderen en canal digitaal. Reset helpt niet, herinstallatie cccam ook niet. FTA zenders doen het prima. Infoknop toont duidelijk dat de twee kaartjes nog niet vervallen zijn. Iemand enig idee waar ik moet zoeken?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...