Ga naar inhoud


Jan1962

Lid
  • Items

    634
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jan1962

  1. Hoi,

     

    ik heb sinds een tijdje dat ik niks meer kan ontvangen via ziggo, boven ongeveer 800MHz op mijn Dreambox 7020HD. Als ik de Sundtek stick installeer, dan ontvangt 'ie ze wel.

    Ligt dat aan de (b-tuner zelf, of is deze defect.

    Met andere woorden, als ik een nieuwe koop (CXD1981) heb ik dan nog hetzelfde probleem of zal de nieuwe tuner het wel goed doen?

    iemand daar ervaring mee?

  2. Late reactie, maar ik heb een dreambox 7020hd in oud UPC gebied op de kabel staan met een ci+ van ziggo. En dat werkt perfect i.c.m. Open atv.

    Ik moet er wel bij zeggen dat je hem altijd moet opstarten op een FTA kanaal, dan initialiseert de ci module direct en de autenticatie is ook binnen twee seconde gebeurt.

    In mijn Sony tv duurt de authenticatie altijd wel wat langer...

    Maar opzich werkt dit gewoon goed.

  3. Niet iedereen heeft een Dreambox natuurlijk, en al helemaal niet op de kabel staan. 't zou ook aan 't signaal zelf kunnen liggen. Op m'n tv zelf is het me nog niet opgevallen. (als ik de interne kabeltuner van de tv gebruik)

  4. zoals de titel al aangeeft, heb ik de laatste tijd veel last van glitches op vooral de HD zenders.(zelfs de NPO zenders, welke ongecodeerd zijn) Ik dacht eerst dat het aan cccam (2.30) lag, was niet zo, heb deze vervangen door oscam, maar dat maakte niets uit. Ik heb het image ook vervangen, van PLi naar de laatste Open ATV. Maar de glitches blijven.

    Ik kijk via de Dreambox naar de kabel (ziggo)

    Wat zou het kunnen zijn?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...