Ga naar inhoud


Maxs

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Maxs

  1. Je kunt je iphone ook benaderen over - SFTP (ssh veilige bestandsoverdracht) -

    dit kan met Cyberduck op een mac, windows weet ik al niet meer.

    P.s Je iPhone moet wel gejailbreakt zijn.

    Respring kun je gemakkelijk met sbsettings. Het is het op nieuw laden / opbouwen van je springboard.

     

    Groeten Maxs

     

  2. hoi, heb het zelfde met een pc gehad van acer, maar daar zat software bij om zelf die cd aan te maken, zal bij jouw toch ook wel zijn dus, om recoveri cd's aan te maken.

    Dan ben je dus voorzien van je drivers en xp.

     

    en anders als je laptop goed werkt een image branden, als het dan fout gaat kun je hem met niet veel moeite weer terug brengen in de staat die je op het moment van het aanmaken van de image had.

     

    Groetjes en veel suc6 met de laptop.

  3. Hallo ik heb het hele verhaaltje toegepast op een 7020, en werkt. Alleen was ik inderdaad mijn interne hd kwijt op dat moment. maar als je die mount nu in een andere dir zet, dus niet in /hdd maar in /cifs bijvoorbeeld werkt het hele verhaaltje wel, dus ook met een interne hd. Weet niet of het een juiste oplossing is, maar hier werkt het wel. Gebruik voor optenemen wel mijn interne hd.

     

    Groetjes

  4. Hallo ik zit met een probleempje, als ik een nieuwe image in de flash wil zetten deed ik dat normaal met dreamup i.v.m nulmodem kabel. Maar als ik dat nu doe, ziet dreamup dat er een 7020 aan hangt,maar de dreambox start gewoon door. Kan dus geen nieuwe image laden op die manier. doe het nu via de web interface. Heb de laatse image van dream in de flash staan, en draai tot nu toe nog gemini 2.40 op usb met miniroot.

    Wie heeft er raad?

     

    Groetjes

  5. Hoi tonskidutch

     

    denk dat het toch hier ergens zit, ik heb mini root geinstalleerd, en in flash draai ik hydra en gemini heb ik op de hd geinstalleerd. met hydra loopt alles lekker. heb de instellingen gekontroleerd en die kloppen.

    misschien moet ik gemini maar gewoon installeren dan zal alles wel goed draaien. P.S laat camd3 ook de update puls voor c+ door?

     

    Groetjes

  6. Hoi tonskidutch

    Heb de config file van camd3 aangepast, en nu doet dus ook mijn c+ kaartje het, in eerste instantie niet dus, maar mij valt nu wel op dat de opnamens hikken, moet ik toch nog meer instellen dan alleen de config file, gebruik geen share en draai met gemini 2.10

     

    Groetjes maxs

  7. Hallo ben in het bezit van een 7020, draai daar de ronaldd plugin op. Heb laats de laatse udate's binnen gehaald en nu reset enigma zich steeds als ik naar de plugins ga. Soms gaat het goed, maar meestal krijg ik een reset.

    Heb hem ook al opnieuw geinstalleerd, maar blijf de zelfde problemen houden. Hebben nog meer mensen hier last van, of heeft iemand een oplossing?

     

    Groetjes Maxs

  8. Om uit de humax yuv te halen moet je wel een speciale adapter maken / kopen. Gebruik het hier zelf ook op een lcd scherm, maar ik heb de adapter gekocht om er zeker van te zijn dat hij goed is. ben redelijk tevreden over het beeld, maar denk dat de humax er toch niet helemaal geschikt voor is. in de bijlage heb ik een schema gedaan hoe je de adapter zelf kunt maken. Als je hem toch wilt kopen stuur je maar een pm dan geef ik je de link naar de winkel.

    Prijs als je hem koopt licht rond de 85 euro inc verzend kosten.

    post-1023-1318258208,4717_thumb.jpg

  9. Wat er nu aan de hand is weet ik niet, heb wel je foutmelding gevonden, en dit stond er bij, hooplijk heb je er iets aan.

    E-ut

    UART RX/TX time out

    There is communication problem between source and target

    1) Check whether the S/W is compressed or not and Check whether you use the proper download tool for the software

    2) Reduce the download speed and try to download again

    3) STB main power Off/On and try to download again4) Reset the PC and try to download again

×
×
  • Nieuwe aanmaken...