Ga naar inhoud


ArthurDas

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ArthurDas

  1. Hallo, al enige tijd zoek ik op het board om uit te zoeken hoe ik penta 1.20 in mijn xtreme kan zetten. Via de zoekfunctie kom ik er niet uit. Allemaal erg verwarrend. Kan iemand mij de link naar een stappenplan geven? Er staat nu 1.09 op en dat geeft veel stilstaande beelden. Alvast heel erg bedankt

  2. Zojuist geprobeerd om nieuwe firmware (02.55.04) in mijn xtreme te zetten. Alles leek goed te gaan. Met de loader de juiste file gekozen. Gewacht tot alles klaar was. Op de display verscheen even "end" en daarna verscheen op het display alleen nog maar L1.12. Voor de rest niets. Geen beeld of iets anders verschijn op de tv.

    Weet iemand wat er dan aan de hand zou kunnen zijn? Ik heb overigens de hele procedure nog een keer gedaan, zonder resultaat.

    Alvast bedankt voor de moeite.

  3. Hallo, Als beginner heb ik een paar vragen specifiek gericht op de xtreme ontvanger, vandaar mijn vraag hier en niet in het beginnersforum.

     

    Ik heb een xtreme pvr gekocht. Dacht dat er zo een originele canal+ kaart in kon. Dus niet. Er zitten 2 ci sloten op en volgens mij een slot om een upgrade uit te voeren. Wat is nu de beste manier om mijn originele canal+ kaart te laten werken?

    De software die er in zit is penta 1.09, geeft hij aan.

     

    Verder heb ik een originele free-xtv module. Als ik die wil gebruiken in de xtreme krijg ik nergens beeld. Alleen de melding "geen a/v". Wat kan ik doen om die module aan de praat te krijgen.

    Alvast bedankt voor de hulp

     

    PS ben al een tijdje aan het zoeken om mijn antwoord in een van de forums te vinden, helaas zonder resultaat.

  4. Hoi, sinds enige tijd heb ik een free-x module gekocht in mijn 1010 ir. Ik heb ondertussen de nieuwe software voor de modukle geladen omdat hij helemaal niet meer werkte. Nu werkt hij wel alleen blijft hij na enige tijd hangen. Het begint met blokken en daarna slaat eigenlijk de hele ontvanger vast. Ook voordat ik de nieuwe software geladen had deed zich dat probleem voor.

    Mijn vraag is dan ook of iemand ditzelfde probleem ook heeft (gehad) en wat hij daaraan heeft gedaan.

    Alvast bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

  5. Wie heeft er ervaring met free-x tv? Ik heb begrepen dat je een ci module koopt en dat er dan verder geen updates zijn, dus je kan onbeperkt kijken. Is dit zo of zijn er misschien andere problemen mee? Wie wil zijn ervaringen megt mij delen?

  6. Ik heb mijn moederbord vervangen en nu wil windows xp niet meer opstarten. Hij geeft dan een blauw scherm met de melding dat er een fout is opgetreden en dat ter beveiliging niet meer wordt verdergestart. Verderop in het scherm staat dat eventuele nieuwe hardware moet worden verwijderd. Dat gaat dus niet. Via systeemherstel heb ik ook van alles geprobeerd. Is er een mogelijkheid om het opstarten toch te forceren? Heeft iemand dit probleem ook al eens gehad en zo ja wat heb je eraan gedaan? Alvast bedankt voor je reactie <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...