Ga naar inhoud


Pino

Lid
  • Items

    956
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pino

  1. Ik ben momenteel nog niet echt blij met de 5.2 voor de X3.

     

    Op mijn Ipboxen draait het goed.

     

    Ik heb hem geprobeerd op mijn X3 helaas mis ik de optie cablescan en fastscan die staan nergens te downloaden via applicaties.

     

    Probleem wat ik nu dus heb is dat ik tijdens het zender zoeken op de kabel maar 82 kanalen vindt.Wat ik ook invul bij de zoek / tuner gegevens.

     

    Nee nu tijdelijk even terug naar 5.1 gegaan.

     

     

    Heb je ook op provider geprobeerd te zoeken . Als je ze handmatig invoert en ook zoeken op SR voor je eigen regio. Dan pakt hij alles.  Alleen Kabelscan was vliegensvlug . Deze neemt gerust een kwartier in beslag.

  2. Ik zie het al. Heb glas aan 1 kant dus 1:1 gaat het niet worden. aan de andere kant is glas niet mogelijk. :( Wanneer gaan ze nou SAT2IP aanbieden . Denk dat een hoop erop zit te wachten en die wok voor een paar tientjes in de maand echt wel weg doet.

  3. pas op voor deze berichten jongens sommige vinden dat hier niet leuk.is maar tip

    Loop hier al wat jaartjes mee . Heb een dikke huid . Vind het nu nog wel meevallen. Vroeger moest je je eerst verdiepen een half jaar voor je hier mocht pennen. Dan heb ik het over de begin jaren.

  4. Goed emorgen,

     

    Na een mislukte poging om het sat signaal via VPN (binnen eigen netwerk) te distribueren SAT2IP. Ben ik verder op zoek naar een manier op IPTV streams te kunnen kijken.

    Ho Stop! Het zit als volgt.  :lol:

     

    Waar ik woon mag geen schotel geplaatst worden. Maar in mijn andere woning een kilometer of 5 verderop kan het wel. Nu is het mijn bedoeling om daar een iptv Server oplossing neer te zetten en mijn kaarten daar te draaien.

    Zag een Moi RPo AMD voorbij komen maar is dat wel de enige en juiste oplossing. OOk plex kwam voorbij.

     

    De bedoeling is dat er thuis tegelijk  3 mensen gebruik kunnen maken. GTST  en voetbal  gaan niet samen.  :D

    Weet iemand wat het ongeveer vreet aan bandbreedte ? 

    En wat ik hiervoor het beste kan gebruiken.

    Budget is ongeveer een kleine 1000 euro. 

     

     

    Oh ja valt dit nog wel onder de legale noemer? Heb geen zin in gezeik voor iets waar ik me al suf voor betaal.

  5. Sjaak schrijft:

     

    "Een lnb signaal over internet versturen gaat bij mijn weten niet"

     

    Ja, dat gaat wel maar alleen binnenshuis en niet naar iemand die straten verderop wonen, zie:

    satellietontvangst zonder coaxkabel devolo dLAN® TV Sat 2400-CI+

     

     

    Dit  had ik ook al gezien op een UK forum. Scheelt je een hoop kabels trekken. 

  6. En waarom geen Slingbox? Een slingbox is er juist voor om de door jouw genoemde nadelen te omzeilen van het niet kunnen plaatsen van een schotel. ;)  Je kunt iedere videobron aan de Slingbox thuis hangen en elders bekijken op je pc, tablet of smarttelefoon, al heb je maar net een >1mbps WiFi met de Slingplayer app werkt het al.  Dus extern geen gedoe meer met een satellietontvanger of schotel op een camping hotel of waar ook het werkt als je 3 of 4 G of wifi hebt. :cool:

    Een lnb signaal over internet versturen gaat bij mijn weten niet en is ook volkomen nutteloos als er een veel goedkopere oplossing zoals een Slingbox. Ik heb al jaren een Slingbox in gebruik en als ik op vakantie ben waar ook ter wereld, dan heb ik fijn mijn eigen ET8000 of Humax kabel ontvanger bij de hand en kan hem bedienen, films opnemen of afspelen. :/

     

    Het nadeel van een slingbox is dat je een receiver op plaats van de ander  (schotel) moet neerzetten. Dat is niet nodig als je de receiver thuis kan plaatsen. 

    Een slingbox is leuk voor op vakantie maar komt te kort als je wat meer met je box wil doen dan alleen schotel.

     

    Mijn satbox thuis dient voor meer dingen. Ik kan opnemen  naar mijn nas, afspelen vanaf mijn nas. Snel erbij om een nieuwe image erop te zetten. Het biedt gewoon enorm veel voordelen als je fysiek bij de box kan en de box makkelijk bij je eigen netwerk kan zonder allerlei omwegen om er traag te komen.

     

    Als een signaal wat vanaf de LNB afkomt  en opgevangen wordt en ingepakt wordt en vervolgens het internet over wordt gestuurd en uitgepakt wordt en aangeboden wordt aan je satbox dan heb je direct aansturing van je LNB.

    Sterker nog je kan het zo zien. Je kan dan ook thuis wireless draaien zonder al die kabels te trekken overal. Kastje op zolder en kabels daarheen en klaar is kees.

  7. Omdat ik het nergens anders kan plaatsen en google weinig oplevert ..hier dan maar even.

     

    Ik ben op zoek naar een device die je  tussen je LNB en je internet in kan zetten om de data die de lnb doorgeeft aan je box al dan niet ingepakt door te sturen / op te vragen op een andere locatie. 

    Wat ik vooral tegenkom is een zogenaamde slingbox maar dat is niet echt wat ik zoek.

     

    Waarom?

    Nou stel je voor dat je op locatie A geen schotel mag plaatsen of geen schotel kan plaatsen maar bij je moeder/vriend/vriendin wel en graag direct de LNB's wil benaderen van afstand( je receiver).

     

    Iemand enig idee of het al bestaat?

     

  8. Vandaag ook Openatv 5.1 geïnstalleerd op Quad plus. Flash online uitgevoerd vanuit openatv 4.2, met keuze van de plugins die opnieuw moeten geïnstalleerd worden.

    Eerst een volledige backup gemaakt, maar is zonder problemen verlopen  :).

    Instellingen van Openatv 4.2 zijn automatisch teruggezet in 5.1, enkel de favorietenlijst heb ik moeten inladen en een cable scan uitvoeren.

     

     

    Waar zit deze optie in ATV?

  9. Zijn er ook mensen die deze box hebben en deze kunnen vergelijken met een Xtrend 9500? Kwa zapsnelheid. Etc etc. Qua specs is het natuurlijk top alleen vraag ik me af of dat er ook uitkomt. Wil met deze box op Kabel(Ziggo) / Sat/multimedia streamen van mijn nas (synology).

    Ik ben ook bang dat de box straks een hoop ijzer wordt omdat er zo weinig support voor is in vergelijking met Xtrend/vu/Dream.

     

    Ben op dit moment sterk aan het twijfelen tussen de xtrend 9500 en deze.

  10. Hallo,

     

    Wat wil je precies weten dan? Sinds vandaag is er een nieuwe kernel uit 3.5.1.

     

    Greetz

     

    Wil hem in combinatie met mijn Synology gebruiken om films te streamen naar mijn huiskamer. Voor de dreambox is er een plugin Enhanced movie center. Wil weten of deze ook beschikbaar is voor de Quad.

    Verder wil ik weten of er vast lopers zijn tussen het zappen van Sat naar Kabel.

  11. 't is al weer ff geleden aangaande dit onderwerp maar wil er nog wel iets aan toevoegen.

    Het ongewild lekken van data via cccam verkeer richting 213.186.33.4:80 klopt.

    Echter, eerder heb ik aangegeven dat het verkeer over poort 39894 vanaf de tuner naar buiten ging, (192.168.0.160:39894->213.186.33.4:80) dit is niet correct.

    Het cccam verkeer gaat vrolijk over poort 80, poort 39894 is een pseudo poort op de router welke ik verkeerd had geïnterpreteerd wat betreft de logging.

     

    Op dit moment is blokken van poort 80 verkeer richting 213.186.33.4 genoeg om geen data naar buiten te laten lekken.

     

    De komende tijd laat ik de logging weer actief lopen en zal het data verkeer verder onderzoeken.

    Mocht ik in de logging nog andere onverklaarbare ip adressen vinden dan zal ik deze hier zo spoedig mogelijk melden!

     

    Sorry dat ik hem up maar heb je in d etussentijd nog wat kunnen vinden?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...