Ga naar inhoud


crazymans

Lid
  • Items

    1249
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door crazymans

  1. Origineel bericht van: DeBeek
    Zo van de Echostar 5020 naar een Enigma2 box !

    Hee hallo! Is niet eens waar. De Echo 5020 draait nog volop in de slaapkamer. Beneden via Topfield en Homecast nu naar de Enigma2!

    Ik ben helemaal in trance want ik vind het beresuper! Heb alleen weinig tijd om alles uit te zoeken maar kan al heen en weer streamen met ondertitels en de box met de iPhone of pc bedienen, mail lezen, en nog veel meer!

    Nou nog een beetje tijd ..
    THX 4 the tips!

    Uh wat is DCC?
  2. Ik heb inmiddels Enhanced Movie Center geïnstalleerd en dat bevalt prima. Nu wil ik zowel de standaard plek /hdd/movie als uitgangspunt als ook de gemaakte netwerkmappings waar ik in mediaplayer wel bij kan. Wat is de makkelijkste manier om dat te doen? Directories in /hdd/movie aanmaken die symbolische links zijn naar /mnt'/net/naam?

  3. Wat een geweldig apparaat (2dagen heb ik m al). Heb mijn miskoop homecast ingeruild, wat een verademing. Geweldig wat een opties en mogelijkheden.

    Ben gelijk ook in de mediaplayer gedoken zodat mijn Windows Media Center er ook uit kan. Heb al mijn video's als mp4, mkv en avi op mijn nas staan. Dit apparaat streamt nagenoeg alles en met ondertitels .srt! Helemaal super.

     

    Wat ik zoek is een handleiding bediening. Met ff en 3 6 9 toetsen kom ik er niet echt. Ik wil springen, doorspoelen en bookmarks zetten. Zijn daar plugins of bepaalde toetsen voor of werkt dat gewoon wat minder? Wie helpt een oude rot en dream-newbie op weg?

     

    Kernel 2.6.18

    Enigma 1aug 2011

    Openpli ?

  4. Ik heb me rot gezocht hoe je HD kunt activeren zonder gebruik te maken van de aanbiedingen van CD en welke zenders je dan krijgt. Niet te vinden, en bij de zgn. "selfservicepagina van CD" lukte het mij ook niet.

     

    ;-) Toen bleek ineens dat je eigen sattlelietshop (officiële CD dealer) dat voor je kan doen. Hun betaal je niks (zij krijgen een bedrag van CD) en de administratiekosten van CD zijn 3,95 euro, zou eerst 6 maanden gratis zijn, en daarna 5,= per maand.

     

    Nu wordt het nog leuker:

    Ik heb 1x basis + 2x settop (1,= per maand). Heb ik een settop laten activeren voor HD en kan ik daarop bijna alle CD HD zenders ontvangen waaronder Discovery HD, NGC HD, EEN HD, etc. terwijl je die normaal alleen op je basiskaart kunt ontvangen of helemaal niet ...

  5. Origineel bericht van: Piewie
    Vraag a.is al door een aantal mensen goed beantwoord.

    Antwoord op vraag b.:
    Je hebt pech dat je TV geen 5V afgeeft in DVB-T modus, anders had je deze spanning kunnen gebruiken voor een switch tussen analoog(kabel) en DVB-T antenne.


    Ja die TAR5 was eigenlijk precies wat ik zocht, ik wist niet dat zoiets bestond. Vette pech dat de TV geen 5v afgeeft in DVB-T modus. Ik heb nog even geen idee hoe ik dit het best kan oplossen ...
  6. Ik ben wat aan het experimenteren met DVB-T naast DVB-S. Ik heb een Mediacenter-PC met Floppy-DVB-T en een Sony-TV met ingebouwde DVB-T tuner. Nu kom ik wat verschillende problemen tegen waarop ik de antwoorden niet echt kan vinden.

     

    a) 1 buitenantenne aansluiten op 2 DVB-T tuners. Kan dat en hoe?

    De TV-geeft geen 5v af, en de PC-wel! Een normale coax-splitter werkt niet echt.

     

    B) De TV heeft maar 1 coax-in. Is er een constructie te bedenken waarbij je switched tussen gewone (gemoduleerde input) en DVB-T input?

    Ik gebruik de coax nl. ook nog om naar andere (sat-) tuners in huis te kijken. Ik dacht aan zoiets als een 12v switch die bij DVB-S wel gebruikt wordt. Overigens kan ik een aantal Digitenne zenders prima ontvangen wanneer de oude coax (niet aangesloten op kabel-TV, alleen binnenshuis) erin zit, maar niet NED 1,2,3.

  7. Vanwege het freezeprobleem (wist niet dat het aan de Dragon lag) heb ik mijn 5020 even ergens anders opgesteld. Toen starte hij heel kort een beetje op (bijna niks in de display, in elk geval geen cijfers wel een enkel stipje geloof ik) en de schijf draaide kort, maar nu is hij helemaal dood. Ook als ik hem een tijdje uitlaat en weer aanzet doet hij helemaal niks meer.

    Wat is het meest waarschijnlijk: Zekering of zo? Hij is een paar jaar oud (één van de eerste, nooit problemen gehad)...

  8. Jammer van de AB's!

     

    Origineel bericht van: alx
    De kwaliteit van opnames etc. is prima. Wij nemen alleen nogal veel op.Dus gebeurt het bij onst iets eerder dan bij anderen.

     

    Bedankt voor de waarschuwing. Ik heb zelf 2 jaar lang problemen met opnamen gehad met de TF5500 die bijna niemand had. Gelukkig zijn die nu eindelijk opgelost door nieuwe firmware. Gebruik je de nieuwste firmware? Klopt het dat je opnames ook niet kunt decoderen of van het apparaat kunt halen?

     

    Origineel bericht van: W3ird_N3rd
    De Golden Interstar GI-T/S 84 CI PVRX

     

    Die kende ik nog niet! FF Gegoogeld. De specs zijn wel gaaf: Combi DVB-T en DVB-S + CI + USB. Nog niet echt in Nederland verkrijgbaar zo te zien.

  9. Ik ben op zoek naar een harddiskrecorder/twintuner voor het betaalde digitenne aanbod. Ik kan eigenlijk alleen maar de Topfield 5300K en heel veel 2e hands Samsung twintuners vinden. Omdat ik al een TF5500 DVB-S heb vraag ik me af of dit wel goed gaat met de afstandsbediening (gebruikt deze dezelfde signalen?). Daar naast verbaast het me het ontbreken van de USB-poort. Dat betekent dat je opnames er helemaal niet af kan halen zonder het apparaat te demonteren. Zijn er geen andere twintuners met conax voor DVB-T? Is er misschien een PC-oplossing voor DVB-T twintuner (met conax) onder Microsof Mediacenter?

     

  10. Origineel bericht van: NINjak
    Zal niet aan de cpu liggen van welk merk en type je ook heb ze kunnen het allemaal zonder problemen aan.

    Je heb toch wel de (totale) upload beperkt van je torrents want als je die voluit heb staan (bv. op 0 wat vaak geen beperking is) dan trek je ook de verbinding dicht!



    Ja ik heb de totale up & down niet op 0 staan (jarenlang trouwens wel zonder enig probleem)

    Origineel bericht van: Appien
    Wat voor modem heb je?


    ZYXEL P-2602HW-D3A

    Ik ben al jarenlang een zware torrent gebruiker waarbij ik zelfs volgens de torrentprogramma's hogere snelheden haal dan ik officieel heb, vaak meer dan 5 torrents tegelijk in up & download zonder ooit browserproblemen te hebben gehad.

    Vrij eenvoudige routerinstellingen. 1 poortje voor torrent en 1 poort voor ftp geforward. 1 Netwerkschijfje en 2-4 PCeetjes in netwerkje waarvan simultaan max. 2 voor internet. Eén voor normaal browsen, en één voor browsen + torrent. Zet de max. down standaard op 1/2 bandbreedte en max. up op 3/4 bandbreedte.

    Nu heb ik een nieuwe PC met hetzelfde besturingssysteem en overige software en kan ik met de standaardinstellingen nog niet 1 torrent downloaden van 1/10 bandbreedte + browsen. Snap gewoon niet wat er nu anders is als voor heen. Heb naast Azureus ok een Utorrent en een andere browser geprobeerd zonder suc6.

    Heb in in Utorrent ook nog net.max_halfopen teruggeschroefd naar 4 en DHT uitgezet. Met mijn nieuwe instelling werkt het redelijk (heb wel het idee dat mijn snelheden wat laag zijn) maar kan heel soms toch niet meer browsen.
  11. Origineel bericht van: waterstofcyanide
    Zet het aantal connecties (in je torrent progje) eens lager, ik heb hem nu op 55 staan, dan valt er nog te browsen (stond op 200, en kon ook niet meer browsen).

    Suc6,

    HCO.


    Hey THX!
    Eindelijk een serieus antwoord. Dit helpt echt! cool Ik ben van 450/100 (max/max.per.torrent) naar 50/25 gegaan en ik kan gewoon weer browsen. Erg vreemd probleem. Ga nog even wat verder stoeien hiermee. Zou het aan AMD en/of QuadCore liggen? Had hiervoor alleen maar Intels en nooit zoiets meegemaakt!
  12. Ik heb een nieuwe supernelle PC met één raar probleempje.

    Als ik een torrent-programma gebruik (zowel Azureus als Utorrent) dan werkt dit op zich prima (up & down), maar ik kan dan helemaal niet meer gelijktijdig browsen op internet (Niet met IE en ook niet met Firefox). Als ik taakbeheer start zie ik dan het apparaat zich kapot verveeld, maar ik kan maar niet achterhalen wat er aan de hand is. Wie heeft er enig idee????

     

    AMD Phenon Quad core 9500

    MS Vista Home Premium (100% uptodate)

    1Gblan tot switch, daarna 100mb/ ADSL 6843/680 mbps.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...