Ga naar inhoud


U96

Lid
  • Items

    464
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door U96

  1. @Kozmoz

     

    Ik ben er op dit moment ook nog niet wijzer uit geworden. Ik heb ook gelezen dat het enkel met de Alphacrypt cam werkt, maar om nu meteen een cam van boven de 100€ aan te schaffen om te proberen of het zal werken vind ik nogal duur.

    Het enige wat ik heb liggen is een Matrix reloaded cam die leeg is en ik krijg deze niet meer geprogrammeerd via de kaartjes en heb geen progger meer, deed dit vroeger met een oude laptop maar deze heb ik ook niet meer.

    Misschien werkt het met de matrix reloaded cam te herprogrammeren of ereen soort alphacrypt van te maken maar hier heb ik ook nog niets van gevonden.

    Het zou wel handig zijn om dit werkend te krijgen dan hoef ik de oude nokia settopbox niet meer te gebruiken.

  2. Het is niet voor Ziggo maar nog een kabeltv abonnement van Infrax (nu overgenomen door Telenet) maar de kaart van Infrax (IN-DI) werkt dus nog.

    Telenet gebruikt heel ander coderingsysteem maar normaal moeten ze de kaart van Infrax blijven ondersteunen dus kan ik het maar hopen.

    Zou enkel graag weten wat ik op de cam kan plaatsen die op de een of andere manier Irdeto ondersteuning kan bieden voor deze kaart.

  3. Op de kaart staat er enkel Irdeto zonder een cijfer 2 dus denk ik dat het Irdeto1 is, de kaart is van 2005 dus kan volgens mij wel zijn. Zou niet weten hoe ik het zeker moet zijn welke codering het betreft. Er staat ook op de kaart Epsilon Card.

     

    De bedoeling is dus om enkel van de matrix reloaded cam deze kaart te kunnen decoderen in mijn nieuwe samsung TV die een ingebouwde DVB-C tuner heeft, dan hoef ik geen extra decoder meer te gebruiken.

  4. Dat klopt, heb terug alle info zitten lezen maar lukt me niet meer.

    Terwijl ik deze middag was zat uit te proberen is dan ook nog mijn harddisk gesneuveld en ben ik al mijn oude MR files kwijt en op het internet zijn die niet meer te vinden dus zal het me zelf niet meer lukken.

     

    Of het is dat er iemand mijn MR cam kan voorzien van de laatse versie zodoende ik dan toch mijn irdeto kaart kan proberen op de DVB-C

     

    Voor de mensen die me toch nog op een of andere manier willen helpen mag dit altijd per pm.

  5. Ik zal mij vraag anders formuleren.

     

    Wie kan me zeggen hoe ik de Matrix reloaded CAM kan omproggen om IRDETO te kunnen decoderen ?

     

    Ik heb nog oude MR files op mijn pc gevonden maar heb geen idee meer hoe ik de files op een FUN6 krijg.

    Het is allemaal wat te lang geleden, dien ik enkel de external eeprom van een file te voorzien of hoe zit dat terug in elkaar ?

    Indien iemand me wat terug op weg kan helpen, graag.

  6. Heeft er al iemand zijn Matrix Reloaded cam voorzien met Keyfly 4.5 ?

    Ik heb namelijk zo'n module nog liggen en zou deze graag voorzien van deze software om volgende uit te testen:

     

    Ik heb nog een werkend oud IN-DI kaartje liggen voor kabelontvangst in Belgie van Infrax (die nu dus overgenomen is door Telenet).

    Zoals gezegd werkt deze nog perfect via de Nokia decoder maar nu heb ik een nieuw tv toestel aangeschaft waar je een CI module kan insteken en ik heb deze even geprobeerd maar deze staat nu op ucas 3.0 geprogrammeerd en wil hij de kaart niet decoderen.

    Ik had ergens op internet gelezen dat het met Keyfly wel eens zou kunnen lukken daar de kaart Irdeto is.

    Nu is het al een hele tijd geleden en ik weet zelfs niet meer hoe ik die cam kan updaten dmv Fun6 kaarten want dit is al een hele poos geleden. Misschien dat iemand deze met een Cas interface kan proggen ?

  7. Ik had graag geweten wat ik nog met een MatrixCam Reloaded kan doen, behalve deze gebruiken als UCA 3.0 want daar staat hij nu op geprogrammeerd. Door de kaartwissel van TV-Vlaanderen kan ik hierop echter geen één & canvas ontvangen en heb me daarom maar een officiele module van TV-Vlaanderen aangeschaft.

    Deze module was vroeger van andere software voorzien en ik vroeg me af of er hier nog software voor te vinden is ?

     

    Alvast bedankt.

     

  8. Denk niet dat het een oude maar nieuwe LNB is hoor.

    Probleem is idem als met oude LNB die ik heb vervangen maar volgens mij ligt het daar niet aan. Het ligt waarschijnlijk aan de oude coaxkabel die een slechte verbinding heeft.

    Zou deze beter eens vernieuwen door een goeie kabel en dan zullen de problemen wel verdwijnen heb ik de indruk.

    Ik zal de weerstandscheck op de oude kabel eens moeten doen dan zal ik meer weten, ik hoop dat het daaraan ligt.

    Het kan volgens mij niet liggen aan dat de schotel verkeerd is afgesteld daar ik op de andere kanalen wel 80% signaal heb, dan zou ik daar ook niets mogen op ontvangen, correct ?

  9. Origineel bericht van: aart44
    Ja een universele en dan kiezen voor 9750/10.600 en niet 9750/10750. laugh


    Dit net geprobeerd maar dit werkt niet, het probleem blijft identiek, stond standaard zo ingesteld. Dan nog eens geprobeerd op 9750/10750 maar werkte ook niet.
    Wat ik wel raar vind is dat op het doosje van de LNB staat 10,7 - 12,75 of heeft dit er niets mee te maken ? Is een Universele LNB van Triax.
  10. Hallo iedereen,

     

    Ik heb een probleem met ontvangst van sommige zenders, ik schets even kort wat het probleem is en wat ik al heb gedaan.

     

    Sinds kort had ik een probleem bij het ontvangen van TVV kanalen één, canvas, vt4,... (12721 H 22000) ik kreeg namelijk geen signaal terwijl ik op de Discovery,... (12343 H 27500) wel 80% signaalsterkte en ook perfecte kwaliteit van signaal kreeg.

    Ik heb dan toch eens de schotel opnieuw afgeregeld maar bleef identiek, kreeg geen signaal op de 12721 maar wel op de 12343. Ik dacht dan dat ik een probleem had met de LNB dus nieuwe aangeschaft maar wat blijkt nu, met de nieuwe LNB heeft het probleem zich omgedraaid en kan nu alles zien van 12721 maar niets meer op de 12343 frequenties.

     

    Zou iemand me kunnen vertellen wat hier het probleem kan aan liggen en wat ik eventueel kan doen om dit in orde te brengen.

     

    Ik heb ook al de receiver terug op factory default geplaatst en alle zenders proberen opnieuw in te lezen maar zonder resultaat.

     

    Groeten,

     

    U96

  11. Dan trek ik mijn vorig berichtje volledig terug in :D

    Blijkbaar heeft PRIME inderdaad de rechten voor de nl eredivisie, maar ik had het dus over het Belgische voetbal whistle.

    Nu, ik denk dat Telenet dan al dan niet zelf kan beslissen over het feit dat ze de uitzending "zwart" maken of niet daar ze toch de rechten hebben om deze uit te zenden of ze nu al dan niet van Discovery komen. Blijkbaar hebben ze toch beslist of over het hoofd gezien en deze uitzendingen gewoon open te laten. Of misschien om nieuwe PRIME klanten te lokken maar dat laat ik hierbij in het midden shocked

  12. Telenet heeft deze rechten niet, alle voetbalrechten voor eersteklasse voetbal zijn opgekocht geweest door Belgacom TV.

    En daarbij, het is toch niet dat omdat een tv-zender de rechten heeft gekocht van het eersteklassevoetbal van België automatisch ook de rechten heeft om deze van andere landen uit te zenden ? Anders kunnen ze ook voor hetzelfde geld Italiaanse/Braziliaanse voetbalmatchen uitzenden ?

  13. De ontvanger betreft een 2e hands @Sat ECI 9500S die ik nu iets meer dan een jaar gebruik.

    Ik had ook al meteen gekeken om de firmware van deze ontvanger te vernieuwen maar heb deze nergens meer gevonden, denk dat deze firma zelfs geen ontvangers meer maakt.

     

    Volgens mij ligt het probleem aan het feit dat er op de kanalen één & canvas nu zowel de Seca2 als Seca3 codering van toepassing is en hij de Seca3 prioritair plaatst.

     

    Zou het kunnen dat deze problemen zijn opgelost moest ik de zenderlijst volledig wissen en opnieuw inladen ? Dit zou normaal niet echt het probleem kunnen zijn daar de frequenties indentiek zijn en ik de decoder constant zie wisselen tussen coderingssystemen.

     

  14. Ik heb toch ook deze topic niet geopend om te zeggen dat de CI module van TVV niet werkt ?

    Ik ben enkel op zoek naar een oplossing zodoende mijn Matrix Reloaded module de TVV kaart terug zonder problemen kan verwerken. Dus indien er iemand weet geeft van een nieuwe software upgrade voor de Reloaded had ik het graag gehoord want volgens mij kan deze module de kaart perfect goed laten werken maar moet er enkel een software aanpassingen gebeuren.

  15. Nu geen ruzie beginnen maken in deze topic hé gasten eek, dat tvv een nieuwe codering wenst te gebruiken daar kunnen wij als abonnee toch niets aan veranderen en is ook hun goed recht tegen het zwartkijken. We hebben inderdaad de keuze om eigen gekozen ontvangers te kunnen gebruiken. Het probleem is dat ze volgens mij zonder overleg met fabrikanten gewoon van dag op dag overschakelen en dan moeten de technische mensen maar een oplossing zien te vinden waardoor sommige mensen op bepaalde posten zwart zien terwijl ze geen zwartkijkers zijn. Ze kunnen eenvoudig dit verhelpen door een testfrequentie op te zetten en daar eerst de fabrikanten een oplossing op laten zoeken, zodoende is er een software update beschikbaar vooraleer ze overschakelen wat nu niet het geval is.

    Het enige wat ik dus graag zou hebben is dat ik dmv een firmware update gewoon de tvv kaart verder kan gebruiken in mijn Matrix Reloaded zonder problemen met "één & canvas" te hebben en dit liefst zo snel mogelijk.

  16. Hallo,

     

    Daar TVV aan hun coderingsysteem aan het werken is voor Seca3 heb ik dus op enkele kanalen geen beeld meer zoals op hun website vermeld.

    Nu gebruik ik een Matrix Reloaded CAM geprogrammeerd als UCAS 3.0, waarschijnlijk ligt het probleem hieraan ? Kan ik deze CAM upgraden naar een versie die wel met de seca 3 overweg zal kunnen ?

    Alle informatie welkom smile

  17. Dit is dus gelukt, de matrix reloaded is nu dus een UCAS 3.0 geworden en de TVV kaart werkt nu in de @sat.

    Natuurlijk zou de embedded ucas van de @sat wel opnieuw moeten geprogd worden maar daarvoor zou ik een tweedehandsprogger op de kop kunnen tikken, dus moest iemand me een voorstel hebben mag dit altijd via PM.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...