Ga naar inhoud


renzie

Lid
  • Items

    1462
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door renzie

  1. 6 uren geleden, cookie monster zei:

    En het geregistreerde Emailadres van haar facebook ??

    daar komt de 1e code op binnen, de tweede code gaat over sms

    12 minuten geleden, trust zei:

    Dat oude tel nr bellen en vragen of ze een code hebben ontvangen ?

    het tel. nummer is pas een jaar geleden gewijzigd en komen te vervallen en zal dus nu nog niet bij een ander in gebruik zijn.

  2. op het emailadres  komt de 1e aanmeldcode op binnen maar voor de 2 staps verificatieprocedure komt er ook nog een 6 cijferige code via sms. en dat gaat nu naar een oude telefoonnummer .

  3. mijn vrouw kan sinds gistermiddag zich niet meer aanmelden op haar FB account omdat zij haar wachtwoord niet meer wist en bij haar instellingen haar oude telefoonnummer nog vermeld staat. Wij hebben het wachtwoord gewijzigd maar ontvangen geen verificatiecode op haar huidige telefoonnummer want deze  is bij FB niet bekend. hoe kan ik dit oplossen?  facebook is niet bereikbaar.

  4. ik heb hier in rotterdam een ziggo abonnement met het start abonnement met internetsnelheid 40mbps. bij een meting via de Ziggo test en Ookla test krijg ik 28,5 mbps binnen. snel genoeg voor het kunnen kijken naar streaming video zou je denken. op de smart tv en computers lopen Netflix, videoland, youtube probleemloos. maar mijn iptv MAG 322 kastje blijft op alle kanalen bufferen.  als ik via het menu van het kastje kijk naar de internetsnelheid welke hij binnen krijgt  laat hij zien dat hij maar een snelheid van 3,8 mbps binnen krijgt.   hetzelfde kastje speelt probleemloos bij een vriend van mij in den haag. die heeft het middel internet abonnement van Ziggo en daar laat het kastje 50 mbps zien .  wat kan het probleem met mijn internetverbinding zijn dat 28 mbps van een ziggo test naar 3,5 mbps  terugvalt in het Mag kastje?

     

    renzie

  5. Ik heb een mag256 en wil de firmware updaten naar de laatste versie van 30 jan 2018. via de http auto update mogelijkheid kom ik maar tot 3% en dan blijft hij hangen. handmatig downloaden van de infomir site lukt ook niet want de support pagina geeft een 403 error. wie weet van een site/forum waar ik deze zou kunnen downloaden? ik ben zelf niks tegengekomen.

    fred

  6. k heb te koop een Xtrend ET9500 ontvanger voorzien van 2 DVB-C tuners en een 500 GB harde schijf, Er zit naast de originele afstand bediening ook een extra luxe Xtrend afstandbediening twv 39,95 bij, zie foto

    de set mag weg voor €125 incl verzending

    Xtrend_ET9500_adjelectronics-600x315.jpg

    330095645.jpg

    9200000009583043.jpg

    • Like 1
  7. Ik heb een et9500 met open pli 4.0 in de woonkamer staan die slecht reageert op de afstandsbediening. ik zit slechts 3 meter bij de ontvanger vandaan en ziet er recht voor, maar ik moet toch vaak meerdere malen op de toets van de AB drukken om wat gedaan te krijgen.  de et9500 staat 30 cm onder de tv. er staat geen dect telefoon direct naast of in de buurt van de ontvanger die als een stoorzender kan fungeren en de batterijen in de AB zijn  nieuw.  ook als ik de AB van een andere et9500 gebruik heb ik hetzelfde probleem.

     

    wat zou er aan de hand zijn?

    • Like 1
  8. Na downloaden splash.txt hernoemen naar splash.bin

    USB-stick FAT32 geformatteerd met de splash.bin in de map /et9x00/ op de box plaatsen.

    Bij opstarten channel down op de box indrukken, niet op OK drukken.

    ik heb hem de spash.bin samen met de bootloader geflashed en nu heb ik het Xtrend splash screen weer terug op het scherm bij het opstarten. 

     

    Thx Alex1970

  9. ik heb vandaag een ET9500 overgenomen van iemand die daar voorheen Open ATV 6.0 in had staan. Ik heb er de meest recente Open Pli 4.0 in geflasht. Nu krijg ik met het booten eerst Open ATV in beeld en na een aantal seconden begint Open Pli met opstarten. Hoe krijg ik dit weg zodat hij meteen in Open Pli boot?

     

    renzie

    • Like 1
  10. ik zit momenteel in Gran Canaria en heb mij iptv box meegenomen. ik had gedacht deze via wifi te kunnen aansluiten maar dat lukt niet want het hotel maakt gebruik van een free wifi hotspot. Je maakt dus eerst een wifi verbinding en wordt daarna naar een login pagina geleid waar je het password dient in te geven.  

     

    dat gaat prima met een iphone/ipad maar de iptv kast wil geen wifi verbinding op die manier opbouwen. die wil na de keuze van het netwerk meteen het password ingevoerd hebben. Daardoor komt er geen verbinding tot stand.  Hoe kan ik dit oplossen?

    • Like 1
  11. ik heb een amerikaanse koelkast van Samsung type rsj1zeps van ca.5-6 jaar oud waarvan sinds gisteravond het display op de deuren en de groentebak in de koelkast het niet meer doen. Er knippert slechts 1 streepje in het display boven het luik van de homebar.  de koelkast/freezer/ijsdispenser werkt wel normaal. alleen kan je niet de temperaturen etc aflezen.  ik heb de stroom er al 10 min afgehaald om hem te resetten maar dat heeft niet geholpen. 

     

    Heeft 1 van jullie een idee wat er aan de hand kan zijn en een suggestie voor reparatie e.o monteur in de omgeving rotterdam/den haag?

     

    thx

  12. ik  draai Open Pli  tot volle tevredenheid op de Solo 4k met dvb-c. Alles werkt stabiel, 8 opnames tegelijk naar de Nas gaat super. uitzending gemist, youtube, rytec epg alles werkt probleemloos. Ik gebruik Oscam als softcam. Het enige wat ik mis is de mogelijk om gebruik te maken van een andere afstandsbediening dan die standaard van VU , maar dat ligt niet aan Open Pli maar aan Vu die haar drivers maar niet aanpast om dit mogelijk te maken. bij alle andere door Pli ondersteunde merken kan dit behalve bij Vu.

  13. ik heb vandaag een nieuwe 4K Solo aangeschaft en deze voorzien van Open Pli. Ik was van plan om de VU met mijn vertrouwde AB van de Xtrend ET10000 te bedienen maar tot mijn teleurstelling kan je bij de VU geen andere invoerapparaten als optie ingeven in het Pli menu. bij heel veel merken is dat mogelijk waarom bij VU niet?  is daar nog met een plug inn wat aan te doen?

  14. ik heb inmiddels 3 dvb-c tuners werkend door de 4de tuner te verwijderen. ik had 4 dvb-c tuners in de ontvanger zitten waarvan tuner D in de tunerconfiguratie was gedeactiveerd. dat zorgde toch voor de problemen. ik heb voor de test op tuner D een dvb-S tuner geplaatst en kan nu wel met 3 dvb-c tuners opnemen/kijken. Dat betekend dat de ET10000 dus niet met 4 dvb-c tuners overweg kan. 

  15. nee daar heeft het denk ik niks mee te maken want zoals ik al aangeef werkt een andere combinatie met sat tuners wel. tuner c en d werken als daar sat tuners op zitten.  2x dvb-s en 2x dvb-c werken prima. hij heeft alleen moeite met 3 of meer kabel tuners.  ik ga nu naar een appartement verhuizen waar ik geen schotel kan plaatsen vanwege een verkeerde ligging die niet naar de satellieten toe gericht is. ik ga dus nu vol op ziggo voor mijn dagelijks programma opnames icm met een iptv box. 

     

    Als ik het niet werkend krijg dan verkoop ik de ET10000 met 2 sat en kabeltuners en ga ik voor de VU Uno 4k die 8 programma's tegelijk kan opnemen, kijken en streamen met slechts 1 kabelaansluiting op een dvb-c tuner met een nieuwe FBC techniek. 

  16. Bij een ET10000 kan ik je uit ervaring melden dat doorlussen 1 à 2 dB signaalverlies geeft, dus daar is blijkbaar wel wat mis mee.

     

    dat weet ik daarom heb ik een hirschmann splitter gebruikt waardoor elke tuner het volle signaal krijgt. er wordt dus niet doorgelust. 

    post-31450-0-76768600-1485088313.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...