Ga naar inhoud


basix

Lid
  • Items

    623
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door basix

  1. Sinds de vrieskoude heb ik ontvangstproblemen op mijn schotel. Zappen naar horizontale zenders lukt vaak niet, sommige zenders komen er door met schijnbaar perfecte ontvangst, maar om de 20 seconden blokvorming. (Eigen tvv kaart dus niet omwille van te trage ecm of zo). En soms heb ik dan beeld voor wat langere tijd en stopt het ineens. Bij blokvorming en wegvallen beeld zie ik in sat signaal percentage 0%, normaal percentage tussen 80 en 90%. Heb al connectoren opnieuw gesneden en gemaakt, geen verschil.. Ligt het aan de kop of aan de ontvanger?

     

    Ook vaak problemen gehad bij regen enz, maar het is nu droog en gewoon koud onder nul. Tips?

  2. Origineel bericht van: theparasol

    Dit gaat dus helemaal niet werken omdat TNTSAT gebruik maakt van ecm lengtes die CCcam domweg niet aankan.


    Weer iets bijgeleerd. Zijn er dan geen andere cams die kunnen connecten naar oscam, maar wel werken met lange ecms? Bijvoorbeeld een andere oscam versue die wat stabieler is en lange ecms ondersteund. Gewoon opstarten met andere configdir.
  3. de divx/mkv support is precies een beetje verbeterd. Reactietijd op play/stop/spoelen enz. lijkt me vlotter. Vloeiendere beelden waar hij het eerder moeilijker mee had, maar nog niet 100% zoals je het op een pc zou afspelen.

     

    De AC3 downmix die heel de tijd stotterde is ook opgelost.

     

    Nog even doorbijten en het komt helemaal in orde smile

  4. Origineel bericht van: wiz
    vraag me af waarom je verwacht om met gewoon 2 speakers dts / dolby te kunnen horen

    En ik vraag me af waarom iemand die moderator is zo een opmerking kan maken
    Het gaat over een downmix, of ken je daar de betekenis niet van? De bedoeling is dus om meerkanaals audio weer te geven via bijv. 2 speakers. Als dat in je audio menu zit dan hoort dat ook te werken. Niet iedereen bezit een dts systeem thuis.

    Al dat vu+ fanboyisme overal op internet is nergens voor goed. Dat ding heeft zijn gebreken. Prima sat ontvanger, maar sucky mediaplayer.

    De "support" van vu+ is ook niet veel beter dan die van azbox. Dit zijn gekende problemen maar er is nog steeds geen verbetering.
  5. Je verwacht toch van een mediaplayer anno 2011 dat die alle huidige standaarden kan weergeven?

    Het ac3 gedownmixte geluid klinkt zoals een gekapte soundtrack (100ms stilte, geluid en zo de hele tijd door, precies een audio buffer probleem, zoals een frameskip op video maar dan eigenlijk de audio). Dts geeft niets weer op een simpele stereo tv.

    Ik zal wat fragmentjes opnemen met camera en de voorbeeldbestanden posten als jullie dat willen.

     

    Het geloof was gebaseerd op de ervaring van een aantal maanden geleden. Maar nu heb ik het nog eens geprobeerd en het werkt niet. Het geloof is dus een zekerheid.

     

    Kijk ook maar eens naar een ander topic van me over avi/mkv. Heb vu+ rechtstreeks een mail gestuurd en antwpprd gekregen toen dat ze het bekeken, maar nog geen verandering gezien of verdere reactie gehad.

  6. Misschien het vermelden waard. Ac3 downmix is een ramp op vu+

    Dts ook geloof ik, tenzij je een versterker met support voor beiden hebt is het niet bepaald genieten van de "cleane" sound

  7. Origineel bericht van: alx
    Ik begrijp niet dat men problemen kan hebben met een VU+ Duo.
    Alleen gebruik ik 'm niet als mediaspeler. Geen last van vastlopers met een Open Pli image.


    Als sat ontvanger is ie superstabiel, maar als mediaspeler is het echt een lastig ding. Spoel je wat te snel door met 1/3 4/6 7/9 dan krijg je de radertjes te zien tot in de eeuwigheid. Heel veel xvid en consoorten spelen af met hprten en stoten
    De enige set top box die het beter doet op mediaplayer ( en die ik ken en zelf geprobeerd heb, dus niet alleen daarop afgaan) is de azbox hd premium+. Die heeft geen enkele moeite om iets af te spelen, spoelen, ondertitels autpmatiach starten enz enz. Wat dan weer op niets trekt is het satgedeelte vd azbox. Misschien komt daar de komende maanden veramdering in mbt enigma2 die volop ontwikkeld. wordt.

    Mijn advies als je een sat ontvamger zpekt is de vu+ ideaal, maar als mediaplayer moet er nog veel evolueren
    groet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...