Ga naar inhoud


Warboel

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Warboel

  1. Hoi Jeroen,

     

    beeld kwaliteit in HD via hdmi ziet er prachtig uit, zeker als de uitzending ook in hd is. (kijk nu al een week eurosport HD en is een plaatje)

    Opname's zijn na een week nog normaal te kijken, iets wat mijn topfield (zelfs na decoderen) niet meer kon. MEGA irritant.

     

    Teletekst is idd via HDMI niet goed (staat ook in het boekje) maar via de scart aansluiting geen probleem.

     

    Wat ik wel als vervelend beschouw is dat je niet opnames kunt herhalen, bv een opnamen plaatsen voor elke week of elke dag, maar misschien dat dit nog ooit via een software update aangepast kan worden.

     

    Tot nu toe heb ik 2x problemen gehad dat het apparaat niet wilde opstarten.

     

    Voor die 99 euro zeker aan te raden.

     

    Groeten

  2. Hoi,

     

    Ik hoorde en las ook vele negatieve verhalen over deze 8121 ontvanger. Vast lopen, elke dag resetten enz..

     

    Ik had ook net als jij het family + thema pakket en kreeg dezelfde aanbieding. Toch besteld en na 1 week de ontvanger binnen. Zaterdag aangesloten en moet zeggen: prima beeld (HD nog veel mooier, wel via HDMI), installatie was snel gebeurt en nog steeds geen vastlopers (wel de nieuwste software erop zetten, maar ook dat doet ie zelf) TV staat hier echt veel aan. Enig probleem in jouw geval is dat de ontvanger opneemt op tuner 2 en er geen doorlus mogelijkheid is vanaf tuner 1. (je moet dus een extra kabel naar de LNB trekken en je lnb moet 2 uitgangen hebben)maar je kunt dan ook onafhankelijk van je ander tuner opnemen.

    2de "nadeel" is dat je voorkeuze kanalen door canal digitaal bepaalt wordt.Gezien ik geen hobby bob ben vind ik dit overigens geen probleem. Met opnemen nog geen goede ervaring, maar hiervoor met mijn topfield was het een ellende.

     

    Groeten

  3.  

    @Warboel,

     

    Ik zou het nog een paar keer proberen,

    Met vriendelijke groeten <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

     

    sattaz

     

    Na 3 keer activatie via de site nu eindelijk weer beeld. Blijft wel een vreemde zaak, want de nieuwe update had ik allang binnen. En nee geen 'oude' opname's gekeken van mijn topfield waardoor de datum terug springt. Fout ligt bij hun, en zou mij geld kosten (sms of 0900 bellen) en daar baal ik van.

     

    Groetuhhh

  4. Altijd controleer ik minstens 1 keer per maand of de update is binnengekomen.

    Gisteren stond er nog 31 juli in en je raad het al vanmorgen zwart beeld met een rode balk: service is not running.

    Check van de datum: 30 juni.

    Heractivatie dan maar via de site: 50 min geleden aangevraagd, geen beeld!

     

    JE blijft je afvragen waarom nou toch, alles was goed.

    Communicatie met Canal digital is en blijft bagger!

  5. Citaat:
    Tot gisteren 10/09 nog geen updates binnen. Zowel de TVV als de NL-CD kaart stonden nog op 30/09. Voordien nooit problemen gehad met updates. Maar, de maand is nog niet om ...


    Zowel mijn cd kaart als tvv kaart zijn aan het begin van de maand al geupdate naar 31 oktober, ben bang dat er bij jou toch iets niet goed is.

    Groeten
  6. Wegens uitbreiding van het aantal sat ontvangers in huis heb ik een spaun 5800 multiswitch met een philips quatro lnb gekocht. De lnb heeft de volgende uitgangen: vert. high, vert. low en hor. high en hor. low. De switch heeft 5 ingangen (4 voor de sat en 1 voor de kabelsignaal) Op de switch staat echter alleen vert./A vert./B (5..50khz) en hor./A en hor./B (5..50khz. Ik heb al diverse combi's geprobeerd maar geen signaal. ( 1 keer was het wel gelukt, maar na het zappen was het weer NO SIGNAL en ook nooit meer teruggekregen) Ik twijfel of de switch/lnb wel geschikt is voor mij, of zie ik iets over het hoofd??

     

    Groeten

    post-1188-1318258695,6713_thumb.jpg

  7. Onlangs de harddisk in mijn topfield 4000 pvr vervangen door een met een wat grotere capaciteit. Dus de orginele seagate eruit en een WD caviar 120 (7200 rpm) erin gezet. Nu heb ik het volgende probleem: tijdens het opnemen, en dus later ook met afspelen, is het net of de harddisk in slaap valt. Je hoort het toerental terug vallen. Tijdens het afspelen resulteerd dit in het blijven hangen van het beeld en zodra hij na enkele hik-ups verder gaat is het geluid niet meer synchroon met het beeld. ( ff op pauze zetten lost dit wel op) Ik gebruik de nieuwste firmware en een aston 1.05 cam. Ivm mogelijke warmte problemen draait ie nu zonder beschermkap, zonder resultaat. Wie kent dit probleem en/of heeft een oplossing.

     

    Bedankt

  8. Sinds enkele dagen wil mijn humax 5400 (5400z + loader) niet meer direct opstarten. Vaak moet ik hem tig keren aan/uit zetten voordat het display aangaat. Als hij dan uiteindelijk aan gaat dan krijg ik constant de melding bezig met init. van C.I. (aston 1.05 cam + org. kaart)

    (het opstart probleem heeft ie ook zonder cam overigens)

    De aston cam werkt in mijn topfield wel perfect dus daar zal het wel niet aan liggen. Wie weet raad?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...