Ga naar inhoud


Klubb-head

Lid
  • Items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Klubb-head

  1. Ik kan de Western Digital TV Live mediaplayer helaas niet gebruiken in combinatie met de Tuner Server plugin om mijn Vu+ DUO. De (tuner)mappen zijn uiteraard wel zichtbaar, dus de configuratie is ok, maar afspelen lukt niet.

     

    Welke mediaplayers zijn er wel geschikt om Tuner Server kanalen te streamen?

     

     

     

     

     

     

  2. Ik krijg ook regelmatig de "service could not be found" melding na het uit standby halen van mijn DM7000s (Monoblock-LNB, Gemini, Joske AH-settings). Een optie bij mij is om de box opnieuw op te starten, maar sneller gaat om even 1. via het systeemmenu naar services te gaan zoeken 2. Satelliet (Astra) te kiezen en 3. direct het zoeken weer te annuleren. Daarna heb ik weer een goede SNR en dus beeld.

  3. Zelfs met deze uitleg lukt het niet. Ik krijg nu wel een iets ander melding in het in het test log van het serial server: DOWNLOAD STARTED, Byte 70 received. Dan weer de melding "Communication error: Not possible to download, the set top box is not responding."

    Zoals je ziet reageert serial server wel op het aanzetten van de ontvanger maar gebeurd er vervolgens niks. Hier wordt je echt gefrustreerd van <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

     

    NB: Ik kan wel de kanalenlijst uitlezen.

     

    Gr. Matthijs

  4. Citaat:
    Een paar TIPS: <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />
    Com Poort correct?
    Baudrate correct?
    Op het juiste moment 220V stekker eruit en erin van de ontvanger?
    O-modem kabel correct aangesloten binnen in de kabel?
    Alle draadjes correct aangesloten?
    Groetjes Peter.
    Nokia 9800S Bezitter met MA 2.0 Geladen.


    Aangezien ik het nog steeds niet voor elkaar krijg om MA2.0 in de ontvanger te krijgen zet ik hier mijn instellingen eens onder elkaar. Misschien dat iemand ziet wat ik verkeerd doe:

    Windows 98 NL met Nokia9800s op com 1 via nulmodem kabel met onderstaande pinconfig:
    pin 2 ----------- pin 3
    pin 3 ----------- pin 2
    pin 5 ----------- pin 5

    Compoort instellingen:
    bit/second: 19200
    databits: 8
    stopbits: 1
    parity: none
    datatransportbesturing (flow control): hardware of geen (beide geprobeerd)
    --
    Nokia Serial Server versie 1.0.0.1

    Ik krijg deze foutmelding even nadat ik de stekker in het stopcontact doe (de ontvanger start ook gewoon door):
    Communication error: Not possible to download, the set top box is not responding.
    In het test log van het serial server zie ik zodra ik de ontvanger inschakel wel het volgende: DOWNLOAD STARTED, Byte 1 received

    Ziet iemand wat ik verkeerd doe? <img src="/forums/images/graemlins/loep.gif" alt="" />
    NB. De Freecam CI-module heb ik verwijderd voor het downloaden.
  5. Even een update over de problemen met de 9800s:

    Ik heb van iemand een Alphacrypt module geleend, IrdetoII pas erin, opnieuw activatiesignaal laten sturen en jawel de kaart werkte (met MA1.31 in de ontvanger)! Daarna de Alphacrypt module vervangen door de eigen Freecam 2 module en ook beeld! De combinatie Nokia9800s&Freecam 2 heeft ongeveer 5 dagen gewerkt, tot gisteren. Kan het zijn dat de Freecam 2 geen nieuwe updates doorlaat??

  6. Nadat ik de DM7000 na een paar uur uit standby haal krijg ik de volgende foutmelding: "Switch: Service could not be found". Er komt geen beeld op geen enkele zender en het enige wat ik kan doen is een volledige restart. Weet iemand een oplossing voor dit probleem? Ik heb de volgende configuratie:

     

    DM7000 met Gemini 1.07 op USB-stick, Harddisc en Monoblock LNB

     

    Matthijs

  7. Ik heb geprobeerd om MA2.0 te laden maar dit lukt me niet. Ik krijg een communication error (zie bijlage voor foutmelding en mijn settings). Ik probeer dit met een pc met windows98 erop en een nulmodem kabel. Alle pinnen in deze kabel worden gebruikt. Weet iemand de oplossing hoe ik MA2.0 in de ontvanger krijg?

    post-1241-1318258208,7336_thumb.jpg

  8. Mijn vader heeft een Nokia 9800s MA1.31 met Irdeto CI (900264) maar krijgt geen beeld met de nieuwe IrdetoII kaart. De CI is wel geprogrammeerd naar Freecam 2 maar ik weet niet precies welke versie hier in zit. Mijn vraag is of iemand een werkende combinatie 9800s met irdeto (900264) CI heeft en zo ja kan aangeven welke software/firmware versie werkt? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

    Matthijs

  9. Ik heb hetzelfde probleem met de tijd. Ik gebruik de laatste Ronald image en heb de kanalen handmatig ingelezen en met Dreamboxedit 1.73 gesorteerd. Als ik een tijdcorrectie probeer, start de box opnieuw op. Het is erg vervelend als je de timer moet instellen met een foute systeemtijd.

    Kun je niet via een commando via telnet ofzo de systeemtijd veranderen?

    ..laat maar, ik zag het staan in de link die "jvbd" gaf staan. Maar dat hielp zo te zien ook niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

  10. Citaat:
    Heb je al eerder je DVD speler op de scart aangesloten?

     

    Ja, het heeft gewerkt. Volgens mij trad er een storing op vanaf dat ik de Traveller versie van 22-6 heb geladen, maar ik weet niet zeker of het door de software komt omdat een latere versie van Ronaldd hetzelfde probleem gaf.

  11. Ik heb een Grundig DVD-speler doorgelust achter mijn Dreambox. Als ik de DVD speler inschakel krijg ik een flinke storing in het audio-signaal. Is dit een software of hardware probleem? Ik maak nog gebruik van de oudere emu van Ronaldd (van 18-9).

  12. GEVONDEN! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

     

    Klik op HP Support voor de uitleg.

     

    Ik ga het maandag direct proberen. In de bovenstaande link staat uitgelegd hoe je een HP all-in-one installeerd in een netwerk. Alle netwerk-configuraties staan er uitgelegd.

    De oplossing is dat je een alternatieve printer driver (in mijn geval de HP Deskjet 870c driver) moet installeren op de windows98 pc. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

     

     

  13. Citaat:
    Op de downloadsite van HP staat een bijgewerkte driver van 11-11-2003. Misschien gaat het daarmee wel.


    Die heb ik al geprobeerd. Als je de overdreven grote software driver installeerd op de pc met windows 98, wordt de printer nog steeds niet geïnstalleerd. De software driver wil namelijk alleen maar via USB contact maken met de printer, maar de printer is gedeeld via het TCP/IP netwerk, dus wordt er zelfs geen printer toegevoegd bij printers.

    Als de printer nou wel was toegevoegd bij printers, had ik misschien kunnen proberen de printerpoort te wijzigen van USB naar een netwerkpad.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...