Ga naar inhoud


Jolly Joker

Lid
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jolly Joker

  1. Hoi allemaal,

     

    geen idee of ik hiervoor in het juiste forum zit maar ik heb het volgende probleem. Ik ben in het bezit van een hd-recorder die tot nu toe prima werkte tot de kabelboer besloot om het zenderpakket te wijzigen in andere kanalen/frequenties. Nu heb ik het zender gedeelte wederom opnieuw moeten instellen en daarbij is de instelling voor GUIDEPLUS veloren gegaan. Wie kan me vertellen welke zenders de update van GUIDEPLUS ondersteunen.

     

    <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

  2. Wie kan me opweg helpen met dit programma, Krijg namelijk niets werkend?

    heb de instellingen volgens mij goed staan card-emu-s, hsic?

     

    proggie start wel op maar klik ik conect gebeurd er verder niks?

     

    Hans

  3. Nu heb ik ook nog even een vraagje.

     

    Ik zou graag de miniatuur op de zelfde pagina in een groter formaat tevoorschijn willen laten komen???

    Heeft iemand daar een oplossing voor ???

     

    Ik heb wel al met inline frames zitten knoeien maar krijg het dan niet voor elkaar om de achtergrondkleur in de zelfde te krijgen als de orginele frame?

     

    Hans

  4. Citaat:
    ik heb een index gemaakt met 2 balken aan de bijde kanten waarin links staan
    hoe makak ik het nu zo dat als ik een link aan klik deze gelinkte pagina in het midden van de index verschijnt en niet een nieuwe pagina opent ??


    lees hier, dit is ook nog een mogelijkheid.

    link
  5. Hallo allemaal,

     

    Ik heb eigenlijk 2 vragen. Ten eerste heb ik een filmpje in mpg formaat dat nogal groot is om op de site te plaatsen. Wie kan me vertellen wat daarvoor de beste oplossing is en hoe ik dit moet aanpakken. Ten 2de hoe zet ik dit filmpje online op mijn site. Ik gebruik frontpage 2003 om de site te onderhouden.

     

    Wie help me opweg...

     

    Bedankt voor de moeite.

     

    Hans

  6. Citaat:
    Die pmc-lijst kan je na de activatie ook nog uploaden.
    Als hij op de stand CARD of CAS1 staat ZONDER funcard in het embedded Irdeto slot, is dit geen probleem.

    Je hebt die nodig in samenwerking met de EMU-software, dus in de stand CARD+EMU, Voordien had ik regelmatig conflicten.

    In mijn lijst heb ik de zenders uit het basispakket van Canal Digitaal toegevoegd, zodat hij als je deze zenders kiest, hij niet naar de EMU-software inschakelt maar rechtstreeks naar de Aston of Canal Digitaal module schakelt.

    Hier is ook al de Ident van TPS verandert, zodat hij met de juiste sleutels op Hotbird ook op de franse TPS-kanalen en Multivision licht geeft.

    De bijgevoegde pmc-lijst kan je uploaden met PMCTool.

    Tip: Zet in de Humax [Menu] - [ToH] - [Config] de volgende settings:
    - Start on first channel = on (Is dus NED1 om geen error bij opstart te krijgen)
    - CAID Preselect = CARD+EMU

    Ikzelf gebruik ToH 3.3 met Emu 1.6 maar deze werkt ook met hogere EMU-versies.

    Probeer maar eens.

    Greetz,

    Pieter


    Hoi pieter,

    ik heb het gadaan zoals omschreven maar heb nog steeds een probleem. Als ik namelijk polsatsport wil bekijken krijg ik dat met de nieuwe instalatie niet meer voor elkaar terwijl ik met de oude instellingen wel gewoon kan kastje kijken?
    Heb je daar misschien ook een oplossing voor?

    Hans
  7. Citaat:
    Ik heb de volgende vraag en weet niet helemaal waar ik moet beginnen.

    Als ik zo mijn nieuwe abbo Canal Digitaal in de aston 1.05 jas dan moet ik om alles te kunnen blijven zien de PMC tabel aanpassen heb ooit eens ergens gehoord? Nu is dus de vraag, Waar of hoe vind ik hiervoor de CSV file, Wat ga ik dan precies aanpassen ??? en waar moet ik dan op letten.... Ik gebruik een editor uit de humax toolbox dus neem ik aan dat die wel goed zal werken. Zijn er nog speciale instellingen die ik dan moet veranderen. Dit zijn zomaar een paar vragen.

    Hans


    Nou dit is volgens mij wel een hele moeilijke vraag gezien de antwoorden?
  8. Ik heb de volgende vraag en weet niet helemaal waar ik moet beginnen.

     

    Als ik zo mijn nieuwe abbo Canal Digitaal in de aston 1.05 jas dan moet ik om alles te kunnen blijven zien de PMC tabel aanpassen heb ooit eens ergens gehoord? Nu is dus de vraag, Waar of hoe vind ik hiervoor de CSV file, Wat ga ik dan precies aanpassen ??? en waar moet ik dan op letten.... Ik gebruik een editor uit de humax toolbox dus neem ik aan dat die wel goed zal werken. Zijn er nog speciale instellingen die ik dan moet veranderen. Dit zijn zomaar een paar vragen.

     

    Hans

  9. Hallo ik heb een vraagje,

    Ik zou graag willen weten hoe ik een beveiligd gedeelte kan maken op mijn website die alleen toegangkelijk is voor geregistreerde leden.

    Mijn kennis van webpages maken gaat nog niet zover dat ik helemaal thuis ben in de materie dus gaar simpel houden....

     

    het gaat om deze link.

     

    http://www.ssvu.nl

     

    bedankt voor de antwoorden

     

    Hans

  10. Hoi,

     

    Ik zit met een probleempje. Ik heb een bestaande webpagina aangemaakt waarin de link van het gastenboek moet worden geopend. Je kent het wel een pagina met buttons die je dan kunt aanklikken en vervolgens de informatie in het zelfde ontwerp weergeven.

    In mijn geval wordt er steeds een nieuwe pagina geopend voor het gastenboek maar krijg ik hem niet in de bestaande pagina open?

    Ik maak deze pagina's onder frontpage en het gastenboek komt bij de hosting vandaan.

     

    Wie help me een beetje opweg.

     

     

    [color:"blue"]Nou ik ben er al uit hoor. In frontpage kun je doormiddel van invoegen-in line frame, een nieuw frame in het bestaande frame plaatsen. Hierin kun je dan weer aangeven wat er in dit frame geopend moet worden.

     

    Zo zie je maar weer....een beetje zoeken wordt meestal wel beloond.[/color]

     

    JJ

     

    Jolly Joker - Hans

  11. Wel als je een humax hebt toch of is daar ook alweer een oplossing voor?

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    krijg nu wat, de oude key werkt weer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  12. Nou ik heb alle informatie die op het board stond gelezen en heb uiteindelijk de versie 1.5c erin gezet. Ik heb eerst even de originele software erin gezet om zeker te zijn dat het vanuit dit punt goed moest gaan. Daarna de 1.5c erin gepompt en zie daar nu werkt het allemaal wel vanuit emu-k. Een ider bedankt voor de hulp bij dit probleempje <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

  13. Italianen werken hier ook prima, maar nog steeds zwart op kiosk? Krijg hem ook niet in emu-k draaiend dus alleen in emu?

    TPS ook in het donker maar MultiV zichtbaar?

    Ter info ik gebruik dus 1.5 en "nog" niet 1.5b omdat ik eerst dit draaiend wil krijgen, of zit hem daar soms de hik?

  14. Wie herkend dit. Sinds ik vandaag de update heb gedaan kan ik de config niet meer in EMU-K draaien? Ik krijg alleen beeld in EMU en dan nog niet eens op alle kanalen? Kiosk werkt bvb niet? Ik heb de laatste keys dus daar ligt het niet aan. Wie heeft de gouden tip?

  15. Hallo allemaal, ik heb even een vraagje. Ik heb een systeem geformateerd en ik moet zeggen dat het lekker opgeruimd is nu? Nu heb ik een Win XP Pro cdrom maar die start helaas niet uit zichzelf op. Na wat rommelen is me dit dan toch gelukt maar loopt de boel vast en krijg het niet meer doorgestart. Wie kan me aan een oplossing helpen voor dit probleem. Ik weet dat het mogelijk is om met een koude start win XP Pro te instaleren maar ben er alleen nog niet helemaal achter hoe dit moet?

     

    <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...