Ga naar inhoud


ReneG

Lid
  • Items

    376
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ReneG

  1. Beste FTN'ers ,

     

    Helaas moet ik jullie mededelen dat FTN2day Per direct is gesloten.

    Dit naar aanleiding van de uitspraak in de rechtzaak FTD vs Brein.

    Wij bestrijden dat wij winst belang hebben en dat we verdienen aan FTN (FTN is aantoonbaar alleen verliesgevend) en alhoewel ik zeker mogelijkheden zie om FTN draaiend te kunnen houden kan ik nu niets anders doen dan FTN2day te sluiten.

    Dit omdat ik geen bedrijf ben als FTD maar dit al 9 jaar uit hobby doe en geen financiële middelen heb om het gevecht met stichting brein aan te gaan.

    Of FTN definitief offline blijft ligt aan tal van factoren.

    Alle leden bedankt voor wat we hier hebben neergezet de afgelopen jaren, en speciale dank aan alle moderators en aan Newsxs die al vele jare een trouwe partner is.

    Blijf het forum volgen (ook irc blijft voorlopig open) in het oog van toekomstige ontwikkelingen.

    Ik hoop op jullie steun en begrip voor dit noodgedwongen besluit.

     

    Bron forum ftn

  2. Dan moet er in de reciever de mogelijkheid zitten van upscaling dan pomp die het beeld op naar 1080i denk dat het niet zo intresant is op een crt tv zal je weing verschil zien met 720p of 1080i,heb zelf een hdready beamer hangen dan zie je ook haast geen verschil met 720 of 1080 en dan kijk ik nog met een beeld van 225 breed.

     

    Gr Rene

  3. Ok jij zeg dat blu-ray beter is dat zal dan te maken hebben dat er meer extra's op de schijf staan want de fullhd norm is nu 1080p hoger is er niet . dus dan ga ik er van uit dat de kwaliteit van hd-dvd en blu-ray het zelfde is,ik kan het fout hebben hoor ik heb ook alles maar van lezen..

     

    Gr Rene

  4. Keyboard wat er bij zat werk gewoon,heb dat keyboard ook op mijn werk computer aangesloten zelfde probleem.

     

    kijk het was maar een boardje van een paar euro dus het maak niet zo veel uit maar het moet gewoon werken....ik kan dat niet uitstaan .....het mot het gewoon doen... <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

×
×
  • Nieuwe aanmaken...