Ga naar inhoud


jamrox

Lid
  • Items

    337
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jamrox

  1. bij dit type blijf 9 van de 10 keer de stift van de driewegklkep hangen, haal de klepmotor er eens af en duw en trek de stift een pkeer heen en weer. als dit stroef gaat kun je het binnenwerk vervangen, als het dit is wel even de stekker uittrekkenen en er weer indoen, met de klepmotor eraf. de vaillant schakelt bij het stroom erop doen altijd de klepmotor heen en weer. dit is de controle of de motor ook kapot is.

    hier kun je het onderdeel vinden http://www.google.nl/search?hl=&q=bi...=binnenwerk+hon

  2. Origineel bericht van: Davev
    Gratis lnb aanbieden aan alle klanten (en je stuurt evt de oude terug of krijgt de lnb aangerekent) en wie die zelf niet wil/kan installeren kan voor een verlenging of klein bedrag dit laten doen. Kan wat geld kosten maar investeren hoort nu eenmaal bij zaken doen.


    dat hebben ze bij de introductie van het themapakket al gedaan.
    gr Jamrox
  3. ik dacht datje bij de 6073 enablepgm moest invoeren .ik had nog ergens een tekstfiletje staan wat ik ergens van het net gehaald had. weet alleen niet meer waar.

     

     

    Sluit de oslink op je ontvanger aan

    Start Oslink

    Zet je de ontvanger aan

    Ga via de tabbladen aan de rechtse zijde naar 'Oslink Guard'

    Geef in de Oslink Command regel het woord: ENABLEPGM en druk op send

    niet meer op read signature klikken

    hierna lees je de firmware en als het goed is komt er rechts onder je type firmware te staan.

     

    gr jamrox

  4. ik weet niet hoe de vorige firmware was maar ik heb de ontvanger sinds een week in huis.de firm die erin zat was zeer kaal(radioknop deed niets , bij een scan kreeg hij veel zenders niet). heb hem gekregen naa een klacht bij can digitaal over het veranderen van de themakanalen en het feit dat ik in augustus 2 gratis ontvangertjes had gekregen waar ik voor 1 ontvanger een probleem had dat ik mijn favoriete zenders in maart niet meer zou kunnen zien. voor 49,95 exlusief 9.99 verzendkosten (wel abbo die 1 februari afliep) 1 jaar verlend.

    nog geen problemen gehad met vastlopers. werkt eigenlijk verrassend goed. beeld via hdmi ook goed op lg hd ready lcd.

    gr Jamrox

  5. remeha komt alleen als de installateur de storing gemeld heeft en een opdracht gegeven heeft . als particulier kun je geen opdracht tot reparatie geven.

    moet meestal met een ontvangstbevestiging via mail of fax,de rekening gaat ook naar de installateur die daarna weer een rekening naar de klant stuurt . omslachtig maar zo werken alle ketelfabrikanten.

    gr Jamrox

  6. heb mijn oude lijst .die hier in het forum staat erin gezet . na een pidscan werkt alles weer perfect. ook het schakelen tussen lnb a en b in mijn duolnb.

    .

    Gr Jamrox

     

    Ps.ik heb een firmware op een satboard gevonden . ik ben alleen niet bekent met de 1630 . ik weet dus niet of er illegale sleuteltjes e.d. inzitten. maar het staat op een board waar veel dinamiet gebruikt word. en de naam is 16_OFM_PI725a10

  7. ben al een paar uurtjes aan het stoeien. krijg op geen enkele manier kanalen erin.......hij wil gewoon niet zoeken. eeoprom gewist. origineel eerst daarna ofm . pionero. ook niet met bestaande lijsten.

     

     

    gr jamrox

     

    even een update. heb nu de eeprom met pionero op allemmaal ffjes gezet. hij zoekt nu kanalen. dus er is progressie . via de d knop kun je de taal in de instellingen op nederlands zetten.

     

  8. even een update . heb al op diverse manieren laten zoeken . willekeurig op schotel 2 hij scand alleen astra 19 . heb ook al volgens can.dig. laten scannen de kanalen boven de 500 allemaal verwijdert , daarna alleen op lnb 2(in menu) laten scannen(kanalen toevoegen .weer alleen astra 19.

    gr jamrox

×
×
  • Nieuwe aanmaken...