Ga naar inhoud


oerstroeper

Lid
  • Items

    118
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door oerstroeper

  1. Ik ben even benieuwd welke image jullie gebruiken, op verschillende fora kom ik tegen dat je ergens de webinterface aan moet zetten en mogelijkheid voor externe bediening aan moet zetten.

    Nu gebruik ik Newnigma en ik kom deze optie nergens tegen.

     

    oerstroeper.

     

    even een aanvulling, heb na enig zoeken op de newnigma site de webinterface plugin gevonden en geinstalleerd. Kan hem nergens terugvinden in het menu van de dm800.

    wordt vervolgd.

  2. bij de laatste uitvoeringen Led tv``s van de grootste koreaanse electronca fabrikant zitten veelal aansluitsnoeren met aan de ene kant een ``achtje`` en aan de andere kant een haakse eurosteker. zie bijlage

    4906626 is het bestelnummer bij een grote onderdelenleverancier hier in Nederland, is wel ietsje duurder dan het standaard ``achtje``.

    een beetje winkel zal hem voor je kunnen bestellen.

     

     

    oerstroeper

    post-31540-0-88467300-1324392527_thumb.jpg

  3. Ik ben met een vergelijkbaar project bezig, maar dan met de txl37g15.

    Deze werkt hier met de aston cam.

    Wat me echter niet lukt is een aantal HD zenders inlezen (ITV en BBC HD bijvoorbeeld)

    Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen hiermee.

    DVB-C en S gelijktijdig kan ik niet testen, JoePieSie wordt niet ondersteund, ik kan wel alle 3 tuners vanuit het menu kiezen maar hij vind alleen zenders in T en S keuze.

     

    Oerstroeper

  4. Ik ben sinds kort in het bezit van de kleinere variant van deze TV, als kritische kijker moest ik even wennen aan responstijd van het scherm. Maar ik ben inmiddels zeer tevreden over dit apparaat.

    Wat me wel opvalt is dat weergave via scart met een DB7020 via CVBS een aanmerkelijk hogere helderheid/contrast oplevert dan via RGB. Laat me eens weten of je dezelfde ervaring hebt.

     

    Oerstroeper

  5. zit ik al 5 dagen met hetzelfde probleem, alle boards afgezocht en de oplossing dus hier gevonden.

    Herhaaldelijk schijven geformateerd en alles geprobeerd maar nu gaat ie als een speer.

    Overigens heb ik op m`n C schijf even een lege dir genaamd movie aangemaakt en die met DCC naar de box gesleurd.

     

    Oerstroeper

  6. Afgelopen zondag ontving Rafael van de Vaart een complete satellietset van directeur Cees Bohnenn.

    Van de Vaart werd Man van de Wedstrijd in de wedstrijd Ajax – FC Groningen.

     

    De speciale campingset die door CANALDIGITAAL is samengesteld biedt ook de mogelijkheid om in het buitenland (free to air) zenders te ontvangen. Geen overbodige luxe voor van der Vaart die waarschijnlijk naar de Duitse voetbalcompetitie verhuisd!

     

     

    (waar ging van der Vaart ook al weer naar toe volgend jaar? , vooral de opmerking -free to air- is prachtig, want je mag niet naar de Nederlandse zenders kijken natuurlijk zelfs al moet het kaartje er wel in steken om FTA te kunnen gebruiken)

     

    Oerstroeper

  7. @Ant,

    Penta1.20 klopt wel.

    Wat me overigens opviel is dat als je een zender (zeg Ned1) wist uit de lijst en hem daarna opnieuw inscant dat hij niet in de channellist verschijnt en je hem dus niet kan toevoegen. Hij staat dus wel in de zoeklijst maar niet als nieuw gevonden zender. Enige optie is transponder wissen en opnieuw aanmaken en inscannen. Dit was dacht ik met de vorige EMU versie niet zo.

    Wat ik ook voor het eerst zag is keyupdating en ook die werkt dus nu.

     

    Rgrds Oerstroeper

  8. Er is een hele serie HomeCinemasets van deze firma die inderdaad geen audio op de Scartuitgang hebben (ik kan niet specifiek voor de TH-A9R spreken)

    Volgens de importeur zou dit geluid (via de TV dus) het ruimtelijk geluidseffect verstoren (?) bij gelijktijdig gebruik van TV en HomeCinema en is het daarom niet aanwezig op de scartaansluiting.

     

    suc6, oerstroeper

×
×
  • Nieuwe aanmaken...