Ga naar inhoud


druup

Lid
  • Items

    1279
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door druup

  1. Het zat hem niet in de Disecq, had de Astra 2 LNB ook al direct op de TV aangesloten met het zelfde resultaat. Het bleek te komen doordat het kanaalgeheugen vol zat. Toen ik een enkele transponder scande zag je een fractie van een seconde de melding "kanaalopslagruimte is vol er kunnen geen kanalen meer worden toegevoegd". Heel bijzonder...

     

    Heb niet kunnen vinden hoe ik kanalen kon wissen dus toen maar een reset naar fabrieksinstellingen gedaan en daarna lukte het wel. Als iemand weet hoe je kanaalopslagruimte vrij kan maken hoor ik dat graag.

     

    Ik vind het een prachtige TV maar de interface en logica voor het scannen van satellieten, wijze van favorieten aanleggen e.d. vind ik zeer onhandig en onduidelijk...

     

     

  2. Ik heb op mijn LG TV mijn schotel aangesloten en lukt mij niet om zender te vinden op de Astra 2 satelliet. Bij de Astra 1, 3 en Hotbird lukt dit wel. Ik dacht eerst dat dit door de switch of de instellingen daarvan kwam maar als ik de de LNB van Astra 2 direct op mijn TV aansluit lukt het ook niet. Als ik een geldige transponder kies krijg ik 100% signaalsterkte en kwaliteit maar tijdens scannen vind hij niks.

     

    Instellingen  zijn:

    LNB 9750/10600

    22khz Tone staat uit kan ik ook niet aanzetten

    LNB Stroom aan

    Unicable uit

    Motortype uit

     

     

  3. Ik weet niet waar ik de revisie kan zien maar op de sticker staat:

     

    31.M110025.00

    TT3L10-HDD12

    1506A18K01

     

    En op de print staat:

    DUAL-T2TC V1.0 2014.12.19

    00-1102710-01

     

    Ik mag hopen dat die 2014.12.19 niet de productie datum is want dan hebben ze me een oude tuner als nieuw verkocht...

     

    De tuner zat er wel goed in.

  4. Wordt de dual DVB-C tuner behoorlijk warmer dan een dual DVB-S2 tuner?

    Ik heb vandaag een nieuwe DVB-C tuner naast de reeds aanwezige DVB-S2 tuner. Wat mij opvalt is dat de nieuwe tuner erg warm wordt, zelfs goed te voelen aan de metalen COAX plug. Je ruikt het ook dat hij warm wordt.

    Is dit gebruikelijk of is er mogelijk iets mis met deze tuner?

  5. Ik ga een 5m lange (mini)DP-HDMI kabel kopen voor tussen mijn NUC computer en mijn TV. Nu heb ik ("nog maar") een FullHD TV maar wil wel een kabel kopen die straks ook geschikt is voor een 4K TV. Wie kan mij vertellen of het belangrijk is dat deze kabel ook 4K kan versturen met 60hz of is 30hz genoeg. Ik weet dat voor computer schermen 30hz te weinig is maar kan dit niet echt terug vinden in hoeverre dit ook bij TV van toepassing is.

  6. Een nieuwe lijkt lastig te worden. Mijn Vu+ DUO is overleden en ik wilde een DUO2 kopen maar deze is niet meer leverbaar en een aantal shop denken dat hij ook niet meer gaan komen.

    Is hier iemand op de hoogte van een DUO2 opvolger?

  7. indien je via VTI zErO samba hebt gedeinstalleerd, is ook de configuratie weg

    kun je herstellen, door middels VTizErO samba weer te installeren, dan is die smb.conf ook weer te vinden en dus te editeren.

    ciao

     

    Dank je, het werkt weer!

  8. Na een reinstall van mijn VTI software kan ik mijn VU+ Duo niet meer vinden via mijn PC en mediaplayer. Ik had al nsf server geinstalleerd maar dat gaf geen verbetering. Daarna gaan zoeken naar de samba config file maar die staat bij mij niet in de etc\samba directory!?!? Ik heb al gezocht of is samba kan installeren of aanvinken op mijn VU+ maar kan dit niet vinden. Wie kan mij verder helpen. De VTI versie die ik draai is V5.1.0

  9. Om die reden heb ik de smalle Megasat Multifeed quad voor de 19.2 naast mijn Inverto Black Ultra voor de 23.5 gezet. Reden geen ruimte om 2 Black Ultra's naast elkaar te plaatsen voor die posities (schotel Maximum E-85), de Astra 1 19.2 vind ik qua satelliet niet echt zo belangrijk dat daar een Blackultra op moest en het signaal van de Astra 1 sterk genoeg is voor een mindere LNB dan de Inverto Black Ultra!

  10. Op een ander forum is het volgende te lezen:

     

    “vanaf september alle ned zenders alleen in hd

     

    mij is ter ore gekomen via via dat vanaf september 2013 alle nederlandse zenders niet meer via SD maar alleen maar in HD te ontvangen zijn weet iemand hier meer van ?”

     

     

    Het zou kunnen dat hiermee bedoeld wordt dat vanaf september alle Nederlandse zenders in MPEG4 gaan uitzenden die dan alleen maar met een HD-ontvanger ontvangen kunnen worden

     

    Dan moeten ze ook de abonnementen gaan herzien want + 5 euro voor HD is dan ook niet meer te verkopen...

    Zal waarschijnlijk betekenen dat alle abo's zes euro duurder worden :grin:

  11. Uitgangen 3 en 4 van mijn Inverto Black Ultra Quad LNB werken niet goed op beiden uitgangen mis is dezelfde transponders.

     

    Hier ben ik vreselijk zuur over had net alle kabels (4x quad LNB) zo mooi met tiewraps afgewerkt en alle connectoren met vulcaniserend tape afgedicht :-(

     

    Morgen maar een ritje naar Amsterdam om hem te ruilen...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...