Ga naar inhoud


Keep it Cool

Lid
  • Items

    134
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Keep it Cool

  1. Ik heb de brief opgestuurd. Ik heb erbij gezet dat ik ned 1 2 en 3 wil behouden, alleen ben ik vergeten om erbij te zeggen dat ik mijn abonnement wil opzeggen. Maakt dat wat uit? 20 december heb ik het opgestuurd, maar nog steeds niks ontvangen

    Ik vermoed dat het met deze feestdagen er tussen wel iets langer zal duren voor je bericht krijjgt.

    Ze zetten de kaart om naar een standaard gratis pakket staat er in mijn brief van hun, dat houd inderdaad in dat je ned1, 2 en 3 zult kunnen blijven bekijken.

    Ik heb 2 bevestigings brieven gehad 1 voor het afsluiten van het HDTV pakket en 1 van het basis pakket.

     

    Tevens vermelden ze dat de kaart geld waard is en in de toekomst door hun weer te activeren is wanneer ik terug zou willen gaan.

    Na aanleiding van de berichten die je hier wel eens leest moet ik zeggen dat het voor als nog netjes opgelost gaat worden. :)

  2. Lastig te zeggen.

    Soms na 14 dagen,soms na een maand pas.

    Ik heb 15 december telefonisch mijn abb. beeindigd en 27-12 de bevestiging van hun ontvangen per post dat het per 15-01-13 is beeindigd dus telefonisch werkt ook.

    Kreeg wel een dag later een telefonische aanbieding om voor een tijdje wat extra zenders te ontvangen maar daar ben ik niet op in gegaan.

  3. Origineel bericht van: Tonskidutch


    zo wie test het image eens?

    ciao

    Heb op beide ontvangers v2.7 geplaatst en werkt weer naar behoren.

    Misschien een leuke tip ik gebruik al een redelijke tijd de volgende skin, enigma2-plugin-skins-merlinmagic_2.0-17022009-r1_CVS_mipsel deze werkt vlot en ik vind het een strakke skin en ... tot op heden werkt het met elk E2 image van VTI.
  4. Ik weet niet of het veel werk is maar probeer eens een andere image i.p.v. PLI of VIX.

    Ik heb ook steeds last gehad dat de zenders wegvielen (vooral RTL4) en elke maal met firmware gebaseerd op enigma 2.0 als je de oudere versie van PLI pakt werkte het hier wel.

     

    Ik ben uiteindelijk maar over gestapt naar de Firmware's welke onderaan staan. smile

     

    Ook ik heb op meerdere forums vragen gesteld maar het is n.l. niet bij iedereen waar dit voorkomt en dan zijn er niet veel die je echt kunnen helpen ... ik kan je alleen zeggen dat deze oplossing bij mij wel werkte.

     

    En mijn CFG kon ik niet helemaal leeg maken want dat beginnen de kids een verdieping hoger te mekkeren + dat de SOLO hier achter de PC ook mee wil doen. smile

  5. hele goede keus, ik heb mijn dm800 er voor weg gedaan en als je het toch storend vind dat de HDD teveel lawaai maakt dan via achterkant van de USB de kabel naar binnen laten lopen en een 2.5 inch hdd aansluiten deze hoor je zeker niet smile

     

    Uiteindelijk was ik zo enthousiast dat ik de solo er ook bij heb gekocht en die draait hier op mijn PC en is leuk om wat te experimenteren.

     

    Suc6 met je aankoop.

  6. IK heb ongeveer een soortgelijk iets alleen, heractivatie hoeft niet maar ik vermoed dat je de CAM opnieuw moet starten en het zijn alleen de HD kanalen die verdwijnen maar als ik de CAM herstart werkt het weer een aantal uurtjes als ik niet teveel zap.

    Dit heb ik helaas alleen met PLI dus ben maar een ander image gaan gebruiken daar heb ik dat probleempje niet.

     

    Zo af en toe probeer ik PLI nog wel eens maar het probleem blijft zich hier voor doen en ik ben blijkbaar niet de enigste frown

  7. Yep een tijdje geleden is op de side van PLI er ook al een threat over geweest er zijn dus meer personen die er last van hebben, ik heb ook geen idee waar het aan ligt, ik heb het kaartje in de VU en met abb. op de HD kanalen.

    Ik gebruik 2.2.1

     

    Ik heb dus 3 andere image's gebruikt o.a. VTI , Blackhole en VIX en daar blijft de kaart wel gewoon werken met exact de zelfde cccam.cfg

     

  8. Ik vermoed als je de CCcam restart dat het weer goed is en als je een dag erna weer kijkt ben je het weer kwijt.

    Ik had er ook last van, ook RTL5 nokte er soms mee en veronica.

    Omdat het hier thuis niet uit te leggen is hoe je de cam moet restarten als ze geen beeld hebben heb ik maar een ander image erin gezet en daar had ik dat probleem niet mee.

     

    Ik heb het meerdere malen getest maar elke maal weer dat probleem .... helaas want PLI is verder lekker stabiel en mooi en makkelijk te bedienen.

  9. Origineel bericht van: Thundybirdy
    Ik zal het vanavond laat eens installeren zonder back-up.
    Nu staat het op Cartoon Network en zie je in de omschrijving "Channel Selection" en als je gaat zappen blijft dit gewoon staan.

    Moet je niet eerst op OK drukken om uit die channel selection te komen dan zou jet toch het kanaal moeten zien ?
    Dit heb ik ook als ik tussen Radio en TV zap maar na een maal op OK te drukken kom je dus vanuit de kanaal selectie lijst in de kanalen zelf terecht.
  10. Duchsat, waarom nog multiboot als het zo geweldig werkt. wink

     

    Ik heb deze image er vanmorgen ingezet en ben verrast, ik heb nog lang niet alles geprobeerd maar wat ik zelf gebruik loopt helemaal niet verkeerd.

    Was wel even zoeken waar alles zat, het is net iets anders ingedeeld dan de meeste image's maar het proberen waard.

     

  11. Denk niet dat je daar zo heel druk over hoeft te maken ik dacht dat hij redelijk wat geheugen cached en wanneer je meer nodig hebt geeft hij dat vanzelf vrij.

    Start de box maar eens opnieuw en ga dan gelijk je geheugen checken vermoedelijk heb je dan al weer meer geheugen.

  12. Hier ook het zelfde probleem RTL4HD en RTL5HD gaan op zwart terwijl de kaart in mijn ontvanger zit.(dit was met PLI 2.0)

    Na een restart van CCcam 2.2.1 werkte het weer even.

    na lang zitten zoeken en testen kwam ik er niet achter.

    Wat wel goed werkte was PLI 1.0 en image's van andere bouwers.

    Seca3 als voorkeur mee gegeven ook die pid's in de CFG file gezet zodat hij daar naar moet kijken maar helaas.

     

    Uiteindelijk dus maar een ander in gebruik genomen anders was de rest niet in de mood als ze geen RTL4HD konden zien. :-)

  13. Ja dat is het mooie voor ieder wat wils, ik ben juist naar VIX heen gegaan mede door het multimedia verhaal alles werkt lekker soepel.

    Was wel even zoeken zodat ik de knoppen voor het zappen weer had zitten zoals bij de andere images maar op dit moment kijk ik deze een tijdje aan.

    Na een paar dagen kun je er nog niet zoveel van zeggen maar de eerste indruk is niet verkeerd.

  14. Origineel bericht van: Gman2oo6
    Origineel bericht van: meule
    Ze staan dan helemaal niet op de hdd maar gewoon in je box. hetzelfde wanneer je ze download


    jep en als je ze dan installeert komt ie met de vraag
    1: flash
    2: HDD

    maar goed hoe heb jij het dan gedaan gewoon die hele map naar de map picon overzetten en dan ziet hij het zelf ??

    Ik heb ze eerst op de HDD laten zetten en daarna even via de PC naar een USB stick gezet de hele map PICON daarna stick achterin de VU en dan na 1 x zappen zag de VU ze dan ook direct.
    Dus echt de hele map verplaatst.
  15. Origineel bericht van: wout02
    Als ik onder de blauwe knop naar 'addons manager' ga, en vervolgens 'cams' aanklik, kan ik alleen maar 'dcccamd' aanklikken. Doe ik dit dan vraagt de dreambox of ik 'enigma2-cams-dccamd' echt wil verwijderen? Dat lijkt me niet wenselijk.

    Wout, dus als ik het goed begrijp heb je CCcam er helemaal niet inzitten alleen de standaard DCCcam die dream multimedia standaard in hun software heeft zitten ?
    In dat geval zou je handmatig een cam erin kunnen zetten maar er is ook een tool (een ipk file) die je dus kunt installeren zodat je de CCcam kunt installeren.(ik kan je daar nu niet mee helpen want ik ben op vakantie)
    Wat ik je kan aanraden ga even lezen op de side van deze image bouwer daar word ergens in de forums wel een oplossing voor gegeven.
    De image die jij gebruikt word n.l. altijd zonder CAM installatie mogelijkheden aangeleverd.

  16. Origineel bericht van: Michel
    Na een update van Open Pli vanmorgen, is mijn tuner configuratie weg en ook niet meer terug te krijgen.

    De box is nu volledig onbruikbaar.

    Opnieuw flashen helpt ook niet!

    Wat is er aan de hand met de Open Pli en hoe fixen we dit?

    Mvg,

    Michel


    Ook hier op de DM800 werkte het niet meer ik heb een oudere backup terug gezet dat werkte wel.
    Dus even proberen een iets oudere versie te installeren dan moet het weer aan de gang te brengen zijn.
  17. Origineel bericht van: denbosch
    welke skin kan overweg met second infobar?
    ik heb er al een aantal geprobeerd maar niet een werkt er

    De meeste skins van VALI kunnen hiermee overweg dus ergens 1 downloaden en die erin zetten.
  18. Origineel bericht van: eborn
    Heb je al een oplossing voor dit probleem gevonden? Ik heb hetzelfde probleem (alleen is het niet altijd een uur). Als het gebeurd zie ik dat Hadu de verbinding verliest met CCcam (heb 2.1.3 en 2.1.2 geprobeerd).

    Ik gebruik Mediaportal en die komt niet meer terug als er weer verbinding is met CCcam. Maar Hadu komt uiteindelijk wel weer terug.


    Bij mij hetzelfde probleem ik kon er maar niet achter komen hoe dit op te lossen is, dus uiteindelijk was het zo hinderlijk dat ik andlinix onder Windows heb geïnstalleerd en daar draait nu cccam2.12 onder en gelukkig geen freezes meer.
    Even googlen en je vind hier en daar wel een hele workarround dus wie weet een goed alternatief.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...