Ga naar inhoud


jakwk

Lid
  • Items

    152
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door jakwk

  1. Jaren geleden een abonnement op Filmnet genomen omdat ze ook F1 uitzonden. Toen bleek dat ze dat niet meer deden zat ik nog een maand of 10 aan het abonnement vast. Vervolgens vergeet ik het tijdig op te zeggen (eigen schuld), maar komt er voetbal en andere sport en vind ik het ook wel oké.

    Het nederlandse voetbal gaat naar Tele2 (toen nog Versatel), ach ... weer te laat om op te zeggen. Abonnement op Tele2-voetbal er bij. Voor 19,95 per maand krijg je via de schotel één wedstrijd tegelijk. Via internet (niet bij mij natuurlijk) krijg je ze allemaal. Met de persconferenties.

    Het wordt Film1/Sport1 en het komt ook op de kabel, maar dan met heel veel meer kanalen dan op de schotel. Ook nu zit ik weer aan mijn abonnement vast. Oké, ik ben nu over naar Film1/Sport1 via de digitale kabel. Alle Championsleaguewedstrijden tegelijk, meer voetbal. Reclame voor Engels, Duits en Spaans voetbal. Veel tennis en nog een hoop andere sporten waar ik het niet voor doe. Het nederlandse voetbal moet ik nog gewoon via de schotel en Tele2 halen, maar nu voor 9,95 per maand. Het voetbal is dit seizoen dus goedkoper bij Tele2 via de schotel omdat het via KPN ook goedkoper is, maar nog steeds maar één kanaal terwijl KPN er twee tegelijk doet. Het seizoen is een poosje bezig en plotseling zitten er twee Tele2 kanalen op mijn Sport1-kanalen. Krijg ik er gratis bij. Maar mijn 9,95 abo via de schotel kan ik niet even opzeggen. Ondertussen zie ik ook de Spaanse wedstrijden niet meer vanwege een zg. onduidelijkheid met de uitzendrechten. Gel*l ...... In 152 landen werd vandaag Barcelona-Real Madrid uitgezonden. Ik kon het niet zien, maar heb er feitelijk weer wel voor betaald omdat ik mijn abonnement mede door het spaanse voetbal heb aangehouden. Ik ga denken dat we Australian Open tennis ook niet zullen zien op al die kanalen. Er is bij Film1/Sport1 altijd wel wat te klagen. Ook die zouden elke week in de top 3 bij Kassa kunnen staan.

  2. Ik heb ook een harddisk en wil "/var" daar ook op hebben. Ook in Gemini 3.30 zit die optie niet. Pas na het aansluiten en formateren van een USB en opnieuw starten komt de optie om naar USB te "moven" er bij. Naar HD dus niet. Ik heb var nu op USB maar die is niet na elke boot te benaderen. Meestal wel, maar toch. Vervelend <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

  3. Lijkt me dat je de fabrieksinstellingen terug moet zetten. Je moet dan een paar standaard dingetjes instellen, maar je hebt wel een lege zenderlijst die behoort bij de geladen firmware. In een 'lege' zenderlijst van iemand anders worden ook dat de Diseqc-LNB-etc.-instellingen opgeslagen. Dus maak na het terugzetten even je "eigen" lege lijst en zet die even op een PC weg.

  4. Ik wil graag HDTV vanaf mijn Dreambox (Davinci 5.4 image) via WEB-TV en VLC bekijken op mijn PC. Nu heb ik op Hotbird drie zenders gevonden (2 x HDFORUM en HELLAS HDTV). Op Hellas heb ik beeld, maar niet het idee dat het echt HDTV is. Op HDFORUM heb ik één beeld dan een vastloper, maar wel geluid. Op welke zenderes kan ik nog testen ??

    post-1748-1318258678,4922_thumb.jpg

  5. Citaat:
    als je erase.img wilt downloaden en je browser geeft vervolgens een foutmelding dat het bestand niet gevonden kan worden, druk dan in de adresbalk op enter.


    Ook dat ging gisteren niet bij mij. Zojuist nog een keer gedaan en nu ging het wel.
    Probleem is inmiddels wel opgelost met DreamUp. Ik heb serieel contact gemaakt met de box en na enige tijd lukte het me op de Hydra-image er in te zetten. Alles werkt weer.

    Waarom het systeem halverwege de software-update (direct na de erase) niet meer verder ging, is me een raadsel.
    Dat doet ie anders nooit <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
  6. Ik heb zitten zoeken met de in het onderwerp genoemde trefwoorden, maar helaas.

     

    Bij een handmatige update ging het mis. Het ding gaf aan dat de oude image uit de flash verwijderd werd en zou vervolgens verder moeten gaan met het installeren van de nieuwe image, maar dat balkje ging niet lopen ........

    10 minuten later maar uit- en weer aangezet, maar nu doet ie natuurlijk niks meer. Wat nu ??

  7. Het lijkt net alsof mijn STAB veel trager reageert met de image voor de 7000. Eerst dacht ik dat de motor kapot was maar later bleek dat hij soms een minuut later pas gaat reageren en de schotel naar de juiste positie draait. Meer mensen last van ??

  8. Na de "Internet update" ging het bij mij ook niet. Ik heb een flash-erase gedaan (reset, wachten op dream in het scherm, knopje linksboven ingedrukt houden tot flash-erase), instellingen weer goedzetten en er vervolgens een nieuwe settingslijst in gezet. Dan pas ging ook voor mij de lucht open.

  9. Ik heb 'm met de Ronaldd aan de praat gekregen door die GBOX naar de Dreambox te ftp-en en via een telnetsessie te starten. Stabiel was het allerminst.

    De Peter Pan is wel stabiel en werkt al meer dan een maand zonder problemen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...