Ga naar inhoud


thur

Lid
  • Items

    97
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door thur

  1. Volgens mijn informatie zitten alle digitale zenders al op crystal palace maar dan in low power 20KW. Op dit moment zend analoog daar uit op een hoge 1000kw. Op dit moment heb ik daar altijd wel een beetje signaal op al zei het soms op een aantal niet veel.

    Als analoog stopt zouden de digitale naar een 200kw gaan volgens onderstaande link:

     

    http://www.wolfbane.com/articles/tvr.htm

     

    Ik ontvang van de 6 maar 3 transponder door goes en de vrt. Als de freeview zenders heel sterk zijn dan stoort goes zo hard dan ik die bijna niet meer pak vanwege inteferensie.

     

    Mijn antenne staat op zo,n 10 meter dus dat is niet zo heel erg hoog. De low noise mastversterker doet erg goed werk moet ik zeggen. Misschien dat ik twee antennes nog eens ga stacken in de toekomst.

    b_37114.jpg

  2. Door het goede weer ontvang ik al een aantal dagen het engelse freeview pakket. Heb voor de hobby laatst een high gain 18db uhf antenne geplaatst.Dit met een een research communications mastversterker. Met als resultaat zeer gevoelige ontvangst. Ontvang van crystal palace londen vanuit west zeeland.

    Meer mensen met ontvangst uit de england, vertel je ervaringen!

  3. Jungle v12 geinstalleerd op de pioneer 1430. Alles werkt goed en snel. Lange tijd kon ik er geen goede software voor vinden vanwege problemen met de nieuwe seca 3 kaart.Ben blij dat ik in de ontvanger nieuw leven heb kunnen blazen. Blijft na 10 jaar nog steeds een mooi modelletje. Hopen dat in de volgende updateer nog eens een irdeto 2 emulator in komt te zitten. Zo,n jaar of 8 geleden kon je met dit ding nog echt veel ontvangen. Bedankt voor alle moeite!

  4. Heb hetzelfde probleem als polak hierboven beschrijft. Bij het inlezen van de kanalen allemaal rare tekens. Bij het inlezen van transponder kloppen er een aantal zendernamen maar beeld geven ze niet. Ook niet na een pidscan. Een andere kanalenlijst heb ik niet geprobeert.Helaas zijn die behoorlijk veroudert.

    Na een originele firmware geladen te hebben doen de astra 1 transponders het alleen heb ik dan weer het probleem met de astra 3 zenders die niet ingelezen worden.Wat ook wel weer jammer is dan er max 1000 kanalen kunnen worden ingelezen.

     

    Wat ik het liefste wil is decoder in orginele staat terugbrengen met de nieuwste originele firmware omdat mijn ouders er nu naar kijken. De originele firmware die op de site staat is alweer een tijd oud. Kan iemand een nieuwere originele firmware bemachtigen of een die gewoon goed werkt met de nieuwe seca 3 kaart zonder de extra poespas?

  5. Zoals een vriend van me ooit zei toen ik een keer biologisch vlees had gekocht bij de barbecue: '' Ik mis toch net dat stukje stress bij het eten van dit vlees'' Met deze instelling is er toch nog een lange weg te gaan denk ik. En als je verder niet oppast wordt je ook nog eens voor een linkse rakker gezien zodat je al helemaal niet serieus wordt genomen.In china en Japan blijkt het over het algemeen toch wel aan mededogen te schorten aangezien ze met dofijnen ook niet lichtzinnig omgaan. Dit kan je in die nieuwe film-documentaire zien die The cove heet.

  6. Wat er te zien is op dit filmpje is gewoon echt erg. Als je je echt gaat voorstellen wat voor ervaring dit voor het dier moet zijn wordt ik er misselijk van.

    Het absolute onrespectvolle gedrag naar dit beestje en het egoistische gedrag naar andere organismen van sommige mensen mag van mij keihard worden aangepakt. Ik zelf ben niet tegen het eten van vlees maar het moet wel op een meer respectvolle en diervriendelijke manier geproduceert worden. Dat is in de meeste gevallen toch ver te zoeken. Ook nog steeds in het westen vind ik.Dit komt uiteraard door de economische belangen, die nog steeds voor gaan bij de meeste mensen. De petitie heb ik ondertekent maar wat veel meer helpt is biologisch vlees kopen in de supermarkt en een paar euro meer betalen voor je stukje vlees.

    Weet je door de bomen het bos niet meer waar je op moet stemmen? Stem gewoon een keer op de partij voor dieren en vooral niet op het CDA. Want die partij is toch nog steeds de grote arm van de vleesindustrie.

  7. Dit kan absoluut geen XTC zijn. Ik heb ook ruime 'ervaring' met XTC en GHB en ik denk eerder dat GHB hier mede de oorzaak van kan zijn.

    Ik den eerder aan een combinatie met een ander middel aangezien GHB geen terugslag geeft na de uitwerking ervan.

    Nog even wat ik even kwijt moet is dat als je verstandig met drugs omgaat het in mijn mening niet schadelijk hoeft te zijn. Als ik iets gebruikte wilde ik van te voren zo veel mogelijk over het middel weten en dat is altijd goed gegaan. Veel sterkte met deze vervelende ervaring.

    Greetz Thur

  8. Ik ken een moderator van ePT en later Expoto die inderdaad zei dat ze naar flow zijn vertrokken om deze site verder voort te zetten. Ik denk dat brein het toch nooit zal winnen met hun maffia praktijken, het geeft voor heel veel mensen het gevoel dat ze er juist mee door willen gaan denk ik. Brein en Fiod/ECD krijgen nog wat voor elkaar door hun angst zaaierij maar de echte die hards gaan denk ik toch wel door.

    Ik vind de prijs van dvds op dit moment wel acceptabel en koop ook regelmatig wat origineels. Maar je zou het bijna laten vanwege die copyright warnings en die verplichte kutfilmpjes van ze. Als iemand nog een paar goede links van nderlandse torrenttrackers wil dan is een PM genoeg.

    Greets Thur

  9. Dat klopt, er is zomers ongeveer de helft van de tijd op een fatsoenlijke manier naar de engelse analoge zenders te kijken als je je best doet. Met de radio is het soms niet eens mogelijk om sommige nederlandse zenders goed te ontvangen zo sterk komt de bbc hier door.

    De laatste tijd was dat met het geluid ook opgelost omdat bijna alle tvs multinorm signalen kunnen ontvangen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...