Ga naar inhoud


Gorilla King

Lid
  • Items

    2182
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Gorilla King

  1. 5 uren geleden, bellejt zei:

    google is je vriend want koppelingen naar winkels mogen niet.Ofwel alle DHZ winkels ofwel bij de chinees voor geen geld :)

    Het gaat mij in eerste instantie juist om een old-skool fysieke winkel, dus een naam is dan al voldoende. Om nu DHZ-winkels of elektronica-zaken die hebben dat soort kleine onderdeeltjes niet (wat ik begrijp natuurlijk)

  2. Tv kijken 'op z'n Duits': NPO gaat experimenteren met nasynchronisatie tv-serie

    Donderdag, 10:48
    xxl.jpg
    Barry Atsma ANP

    De NPO gaat de Duitse tv-serie Bad Banks nasynchroniseren. Het is een experiment. Barry Atsma is een van de hoofdrolspelers in de Duitstalige serie; hij gaat zijn eigen rol inspreken.

    Het is de eerste keer dat de NPO een serie voor volwassenen nasynchroniseert. "We hebben er vertrouwen in. Daarom geven we de nagesynchroniseerde versie een prominente plek op NPO 1", zegt directeur Frans Klein.

    Barry Atsma speelt in Bad Banks een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid.

    Spanning

    "Inspreken, wat een vak apart is, is niet nieuw voor mij. Maar het inspreken van mijn eigen rol wel", zegt Atsma. "De spanning van de allereerste scène van Bad Banks kwam direct terug. In de studio heb ik elke scène, elke zin, opnieuw gespeeld en beleefd, maar dan in mijn eigen moedertaal."

    "We willen niet primair meer mensen bereiken, maar andere kijkers", zegt een woordvoerster van de NPO. "We horen dat het voor sommige mensen toch lastig is buitenlandse series te volgen omdat je moet kijken en lezen tegelijk. We hopen daarom dat meer mensen hierdoor de serie goed kunnen volgen. Zowel het origineel als de nagesynchroniseerde versie zenden we uit. Het eerste op het digitale kanaal NPO 1 extra en de nagesynchroniseerde versie prominent op NPO1."

    Als het een succes wordt, gaat de NPO mogelijk vaker buitenlandse series voor volwassenen nasynchroniseren.

    Bad Banks is vanaf volgende week dinsdag 24 juli te zien bij AVROTROS op NPO 1.

    https://nos.nl/artikel/2242216-tv-kijken-op-z-n-duits-npo-gaat-experimenteren-met-nasynchronisatie-tv-serie.html

  3. Ja, ik heb inmiddels beeld. Dat bedoelde ik :)  Mijn theorie van hierboven klopte, met als oorzaak een (niet door mij ;) ) ge-edited zenderlijst Nu dus beeld met de Oscam
     

  4. Nou, dat klopt niet, maar na een herstart kan ik wel weer de zenders zoeken. Dus bedankt! :)

    Mijn theorie is dat de zenderlijst die ik gedownload heb, nog een oude frequentie van NPO 1 heeft, waardoor de smartcard niet geactiveerd kon worden.
    Dus nu bezig met de zenders opnieuw in te scannen ...

  5. Sorry voor de late reactie, er kwamen wat dingen tussen...
    Er is iets raars aan de hand met mijn setup... als ik de zenders automatisch wil inscannen dan kan ik alleen maar kiezen uit 4 satellieten die ik helemaal niet kan ontvangen.. dus 15 W, etc Maar ik ontvang wel gewoon de 4 sats waarop mijn schotel is uitgericht: Astra 1,2,3 en de Hotbird.... 😲
    Snapt iemand wat er aan de hand is?

  6. He mensen,

     

    Nadat mijn image vastliep heb ik er een nieuwe op moeten zetten (VTI 13.09). Hierdoor moest ik alles opnieuw installeren. Het stomme is dat ik niet meer precies weet hoe alles qua smartcard ook alweer ging. Het is zo dat ik geen beeld meer krijg met mijn oranje Canaal Digitaal-kaart. Ik heb hem al geheractiveerd .
    Ik weet niet goed waar het aan ligt, dus dan maar even in dit topic.

     

    De smartcard moet toch gewoon in de smalle gleuf zonder CAM-module en dan met een softcam hem pratend krijgen toch? Of moet het via een Cam, ik heb een Aston-cam?
    Welke cam werkt bij jullie goed?

  7. En ook hier een streep door een schotelverbod in deze uitspraak:

     

     

    Geen schotelverbod

     

    Rihend is eigenares van Chalet Park Dennenoord, gedaagde heeft een kavel gekocht en de Algemene Voorwaarden zijn van toepassing, waarin is opgenomen dat het verboden is antennes of schotels te plaatsen. Art. 10 EVRM Vrijheid van ontvangst van televisieuitzendingen. Schotelverbod (en afspraak tot verwijderen) in casu in strijd met EVRM.

     

    4.1.7. Uit het bovenstaande volgt dat de door Rihend aangevoerde belangen ter rechtvaardiging van het antenneverbod in het Parkreglement onvoldoende zwaarwegend zijn om een beperking van de vrijheid van nieuwsgaring als gewaarborgd door artikel 10 EVRM te kunnen rechtvaardigen. De rechtbank stelt ambtshalve vast dat ook de bescherming van derden niet een dergelijke rechtvaardiging met zich kan brengen, nu gesteld noch aannemelijk is geworden dat de schotelantenne van [gedaagden] gevaar voor derden oplevert. Daarbij verdient aantekening dat – anders dan in het vonnis van de rechtbank Dordrecht, waarnaar tijdens de comparitie van de partijen door Rihend was verwezen – Rihend ook niet als opstaleigenaar aansprakelijk is voor eventuele schade die andere bewoners kunnen ondervinden als gevolg van een gebrekkig geplaatste schotel, nu [gedaagden] geen huurder maar eigenaar van de kavel en de daarop geplaatste opstallen is.

     

    4.1.6. Rihend heeft verder slechts nog aangevoerd dat schotelantennes een ontsierend karakter hebben. Rihend heeft evenwel nagelaten deze stelling nader te onderbouwen. De rechtbank is van oordeel dat onder deze omstandigheden deze zuiver esthetische belangen van onvoldoende gewicht zijn om een inbreuk op de vrije nieuwsgaring te kunnen rechtvaardigen, gezien de strenge eisen die het Europees Hof voor de Rechten van de Mens daaraan stelt.

    Afspraak tot verwijdering van de antenne4.3. Door Rihend is voorts aangevoerd dat zij met [gedaagden] een afspraak heeft gemaakt over het verwijderen van de schotelantenne vanaf het moment waarop Digitenne beschikbaar zou zijn en dat [gedaagden] deze afspraak heeft geschonden. Door [gedaagden] is gemotiveerd betwist dat een dergelijke afspraak is gemaakt. Rihend, op wie de last rust te bewijzen dat een dergelijke afspraak (ook) met [gedaagden] is gemaakt, heeft aangeboden haar stellingen dienaangaande te bewijzen. De rechtbank passeert dit aanbod evenwel omdat een dergelijke afspraak een (nieuwe) beperking van de vrijheid van nieuwsgaring, als gewaarborgd door artikel 10 EVRM, vormt. Rihend heeft geen andere belangen ter rechtvaardiging van deze beperking aangevoerd dan de reeds eerder genoemde belangen. Deze belangen rechtvaardigen ook deze beperking niet. Ook de – door [gedaagden] betwiste – schending van de afspraak tot verwijdering kan derhalve niet worden aangemerkt als een tekortkoming van [gedaagden].

     

    De hele uitspraak: Rechtbank 's-Hertogenbosch 26 oktober 2011, LJN BU2938 (Rihend verhuur b.v. tegen gedaagde)

     

    http://www.itenrecht...erbod////29794/

  8. Origineel bericht van: cosmos
    Origineel bericht van: Gorilla King
    Ik wil kijken of ik de overstap van GP2 naar GP3 ga maken.

    Werkt het ook als ik op Barry Allen de cvs als een image installeer en vervolgens dit aanvul met GP3?

    Als je de meest recente image in je flash hebt wel anders kan het fout gaan.
    Welke dreambox heb je? welke image staat er in je flash?

    Beste is iCVS of recente DMM Image in je flash te hebben, OoZooN kan ook. Als je de laatste OoZooN in flash hebt zit daar BA al in en vervolgens extern je Image naar keuze.

    Dreambox= 7025; Barry Allen 5.0.35; Gemini2 4.70

    Ik heb namelijk niet zo'n om de stabiele configuratie die ik nu heb er helemaal af te halen, dus ik hoop op een manier dat dit niet nodig is...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...