Ga naar inhoud


sathopper

Lid
  • Items

    880
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door sathopper

  1. Ik heb Titan Beta 1.2a hier nu op een 7700HDPVR draaien en de eerste indrukken zijn erg goed ondanks het nog maar een Beta is.

     

    Helaas heb ik berichten gelezen van de ontwikkelaars dat de definitieve Titan voorlopig niet beschikbaar gaat komen voor de reeks SH4 ontvangers zoals o.a. Katrein, Topfield, Rebox,Octagon enz.

    Mogelijk dat na 6 maanden er wel een Titan voor een selectief aantal SH4 boxen uit zal komen (erg onduidelijk allemaal).

     

    Titan zal commercieel beschikbaar komen op een nieuwe ontvanger.

     

    Erg jammer voor de Betatesters die er veel tijd en energie in hebben gestoken.

     

    Weet iemand hier meer over te vertellen?

     

    dank

     

    SH

  2. Net zo als vele andere Rebox zaken schijnen de ervaringen enorm te verschillen. Waar dit door komt kan ik (nog)niet verklaren.

     

    Mijn ervaring is dat ik geen verschil merk of ik mijn Box op (deep)standby zet of (na inschakelen van standby) de hoofdschakelaar uitzet. In alle gevallen blijven mijn instellingen ongewijzigd en blijft ook mijn Synology netjes verbonden. smile

  3. Hopelijk is je bootloader nog in orde en zou je serieël (RS232) de Rebox nog moeten kunnen benaderen. Je kunt dus proberen met de serieële loader die op de Rebox website staat opnieuw de firmware erin te zetten. Werkt dit niet dan vrees ik een gevalletje garantie.

     

    Succes

     

     

  4. Origineel bericht van: Clark
    Sathopper,

    Ik vindt, na het terug lezen van jou berichten, dat dat juist hetgeen is wat michel bedoeld.


    Dat kan ik helaas niet volgen. Ik geef aan dat ik problemen heb gehad daar over gemopperd heb. Maar Nu zijn mijn problemen over zo als het nu lijkt en probeer ik anderen te helpen hun problemen op te lossen. En generaliseer mij alsjeblieft niet met "En zo zijn er nog een paar die alles ontkennen als het om rebox klachen gaat"!
    Anders graag een citaat van mij waar ik ontken dat er problemen zijn!

    Jij bent in je antwoord dusdanig negatief wat ik eerder stemmingsmakkerij noem dan mijn berichten allemaal bij elkaar. Doe je box dan weg en koop ook dreambox.

  5. Mijn Rebox werkt na sinds de laatste firmware update, vervanging van de Harddisk en inbouwen van geforceerde koeling nu naar tevredenheid. Voor dat het zover was heb ik ook flink gemopperd over de Rebox (ook hier op het forum).

     

    Echter lijkt het erop dat deze oplossingen niet voor een ieder het gewenste resultaat opleveren.

     

    Ik heb 2 collega's die een Rebox hebben zonder modificaties en met de originele laatste firmware. De één heeft problemen de ander geheel niet.

     

    Blijven nog andere mogelijke boosdoeners over zoals aangesloten switches/LNB's en verschillende hardware versies van de Reboxen.

     

    Een poging om dit door een forumlid in kaart te brengen is helaas geheel gestrand in een off-topic verhaal.

     

    Ik heb wel het idee dat sinds ik en andere leden Fabrikant (Fortis) hebben aangesproken op de IBC in Amsterdam Rebox beter zijn best is gaan doen. Kan natuurlijk geheel toeval zijn.

     

    Helaas zijn er leden die doorslaan of niets aan de hand is of er deugd niets crazy

     

     

     

  6. Origineel bericht van: amrabed

    Ik snap nog steeds niet wat er is gebeurd met de BOX, ben blij dat het weer werkt.


    Mijn idee zou zijn dat de Box te warm is geweest maar ik begrijp uit jouw verhaal dat de box al weer enige tijd uit was geweest toen jij hem aanzette. De Slowmotion beelden had ik gisteravond ook last van tenminste het lijkt net als of de framerate naar ca. 4 beelden per seconde gaat. Op andere zenders dan NL1,2 en3 dit nog niet gezien.
  7. Origineel bericht van: rvdv

    Ik heb het vermoeden dat er verschillende hardwareversies in omloop zijn, ook gezien de ervaring van in ieder geval één forumlid dat een probleembox had, verkocht heeft en daarna toch weer een Rebox heeft gekocht, maar nu zonder problemen...


    Klopt dat er meerdere hardware versies in omloop zijn. We hebben geprobeerd hier een beeld van te krijgen van hardware/probleem combinatie maar dat Topic was al snel offtopic helaas frown

  8. Origineel bericht van: JaneGsm
    maw hij moet ook uit de rebox gehaald worden?


    Ok weer wat geleerd. Ik ken het verschijnsel niet omdat ik de kabel altijd weer los moet koppelen omdat deze anders een gevaar voor de woonomgeving gaat worden. Hij zit echter nog wel in de Rebox (dus losgekoppeld aan PC zijde). smile
  9. Erg jammer dat je uit ons midden verdwijnt cry

    Ik ben met versie 44 (Octagon) momenteel uiterst tevreden en ik krijg geen klachten meer van de wederhelft die de Box maximaal benut (veel timers,timeshiften, afspelen opnemen tegelijk).

     

    Succes met de Dreambox (ik ben stiekem wel een beetje jalours).

     

     

  10. Origineel bericht van: Jürgen

    De hoofdzakelijke reden tot nu toe was omdat de alternatieve software schijnbaar minder bugs bevatte dan de Rebox software en omdat door bepaalde Plug-Ins aanvullende opties beschikbaar kwamen.
    Of dit ook nog met de nieuwste goed functionerende Rebox opgaat is te betwijfelen.


    Voor de plugin optie is niets te betwijfelen omdat deze niet in de Rebox firmware aanwezig is en ik dit zeker een gemis zou vinden. Tevens vind ik het uiterlijk van de Octagon firmware mooier maar dat is natuurlijk persoonlijk.
  11. Polaredit is geschreven voor de Octagon. Vanwege nagenoeg dezelfde firmware werkt deze tool ook prima voor de Rebox.

     

    Met Octagon firmware kun je ook via het netwerk (FTP) de kanaallijst binnenladen en weer wegschrijven in de BOX.

    Helaas schijnt deze mogelijkheid niet te werken met Rebox firmware. MBV de USB stick lukt het zowieso. smirk

×
×
  • Nieuwe aanmaken...