Ga naar inhoud


abc123

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door abc123

  1. Kreeg gister precies dezelfde opmerking van de CD helpdesk. Updaten bij de dealer werkte gewoon.....

     

    Heb de RE-9000 maar geupgrade naar de laatste versie. Kijk volgende maand wel weer verder.

     

    Ik had er wel al eerder probleempjes mee gehad. Wel de SD kanalen maar niet de HD. Handmatig refresh en het werkte weer. Nu hielp niets. Zelfs de helpdesk niet.

     

    Schiet niet op

  2. Citaat:
    Citaat:
    Sinds deze week is het ontvangst zeer slecht. Zenders zoals Net 5, EEN, Discovery zijn vol met artifacten. Regelmatig krijg ik de melding ' Geen Video'
    Locatie: Literatuurwijk West (tegen de hoge ring).
    Standaard Single Tuner.
    Binnen antenne op het oosten gericht, voor een groot raam.
    Zijn er meer mensen met dit probleem.


    Almere Muziekwijk/Literatuurwijk is al jaren een probleemgebied voor Digitenne. Daarom heb ik ook een gratis buitenantenne van ze gehad.
    Probeer eens de binnenantenne op de 1e verdieping met de pijl richting Hilversum en doe de installatieprocedure opnieuw.


    Had ik eerst hier (Almere Buiten) ook last van. Handmatig opnieuw scannen van kanaal 47 lostte het voor mij op. Heb nu weer prima beeld.
  3. Citaat:

    ik denk toch als je het voor de bakker wilt krijgen dat alle andere cammies en kaarten er gewoon uit moeten...
    pas als die gepatched is kun je proberen die twee bij elkaar te stoppen...


    Had ik. Alles eruit maakt het altijd zo stabiel mogelijk.

    Uiteindelijk heb ik met de CAS module de magic.cas erin gezet. Module reset -> Dreamload <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />.
    Penta1.09 erin (zat erin toen ik begon) -> blijft initialiseren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

    Nou is het een module die ik al een paar keer heb opengehad en er zit een beoorlijke kras aan de onderkant van de printplaat. Denk dat het gewoon over is.

    Heb maar een nieuwe gehaald met MR1.04 er gelijk in. Nou nog uitzoeken hoe die te upgrade, maar dat is al beschreven in endere berichten. Eerst maar eens gaan lezen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

    Iig bedankt.

    Eric
  4. Blijft problemen geven.

     

    Nadat ik de cas en bin erin gezet heb (met aardig wat busy/error meldingen) de ontvanger uit/aan zetten blijft de cam zich of initialiseren of meldt zich helemaal niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

    Ontvanger is een echostar 7000. De MM heeft daarin prima gewerkt tot de laatste software update van Echostar. Daarna veel problemen met hangen/initialiseren etc.

     

    Enig idee? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

     

    Eric

  5. Ter info:

    Astra 1216

    hotbird 1260

    sirius 1316

    hispasat 1554

     

    Gezien Astra bij jou op 1266 (+50) staat, Hotbird op 1308 (+48) en Sirius op 1366 (+50) gok ik dat je hispasat op 1554 + 50 = 1604 zal vinden.

     

    Je moet dus echt een heel stuk west draaien. Denk eraan je west-limit op minimaal 1604 te hebben staan.

     

    Eric

  6. Lijkt me een kwestie van de een goeie doorstart te verzinnen. eerst booten van de prom en een migelijkheid inbouwen van de boot te stoppen op dat moment. Maakt dan niet uit wat er in het 2de deel van de boot staat.

    1ste deel moet de mogelijkheid hebben nieuwe software te programmeren in de eeprom zonder dat die gelezen wordt (en een eventueel virus kan worden geactiveerd).

    Misschien is het geheel inderdaad wel simpelweg te duur voor de consumentenmarkt en alleen in gebruik op de profesionele markt.

     

    Hoewel... Een pc booten gebeurd eigenlijk op dezelfde manier. Eerst van de (ee)prom booten (de bios) en daarna doorbooten van een operating systeem op de harddisk. Het principe wordt dus vaker toegepast.

     

    Eric

     

  7. Tox,

     

    Ben ik het niet mee eens. Er is genoeg profesionele apparatuur die opstart vanaf een prom en doorstart vanaf een eeprom (of nvram). Daardoor kan je altijd opstarten in een boot-mode. Ongeacht wat er in die eeprom staat.

    Iets dergelijk had ook in de MM gebouwd kunnen worden.

    Misschien iets voor versie 2....

     

    Eric

  8. Kan zowel de kabel als PC zijn. Heb nu geen problemen meer, maar een vorige PC wilde gewoon niet goed werken. Zelfde kabel en software op nieuwe hardware werkt prima.

    Lagere snelheid (bps) zou een optie kunnen zijn on te proberen. Draai zelf op 115k2. Vorige pc wilde niet eens op 9k6 werken.

     

    Eric

  9. Als je de kanalen-lijst oproept (OK) en witte knop gebruikt krijg je een keuze Add Data. Daar kan je een transponder toevoegen.

     

    Sateliet toevoegen is me via het menu ook nog niet gelukt. Gebruik daar SetEdit voor. Gaat trouwens het toevoegen van een transponder ook veel makkelijker mee.

     

    -Eric

×
×
  • Nieuwe aanmaken...