Ga naar inhoud


ferdinan

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ferdinan

  1. Beste mensen,

    Zit met een probleem, wil een nieuwe funkaart schrijven maar krijg de melding: SetCommState Function Failed (winn error code 87) weet iemand een oplossing?

    Gebruik Mastera2/chipcat/fun4/xp.pro

     

    Bij voorbaat dank,

     

    Ferdinan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

  2. Hallo allemaal,

    Ben even weggeweest kinderen moeten ook eten en slapen.

    Heb inderdaad een diseq motor,ben er ook al achter wat het probleem is mbt tot hotbird.

    Heb van de buurman vernomen dat er door spelende kinderen een voetbal tegen m'n schotel is aangekomen (schotel staat op tegelvoet opdakkappel)door dit ongelukje(?) is m'n schotel waarschijnlijk uit koers geraakt. Ik heb de schotel niet op sirius uitgericht dit omdat ik teveel last heb v/d huizen aan de overkant, heb uitgericht op astra.binnenkort een verbouwing en dan gaat de schotel van de tegelvoet af.

    Wil jullie wel hartelijk bedanken voor de reacties excuus voor de late respons..

  3. Beste dames & heren,

    Ons jongste gezinslid heeft het voor elkaar gekregen om de coaxkabel uit de humax te draaien, geen probleem dacht ik maar tot m'n verbazing ben ik hotbird kwijt. Kan ik nu nieuwe motorsettings laden zonder dat ik alles kwijtraak?

    In het verleden ben ik bij het laden van nieuwe motorsettings(pet123) alles kwijtgeraakt,moest toen het dak op om de schotel opnieuw af te stellen. Kan nu wegens omstandigheden niet het dak op als het fout gaat.

    indien mogelijk een reaktie..

     

  4. goedemiddag, ik heb een diseqc 1.0 en een humax 5400 bij de eerste keer afstellen van het geheel ben ik per ongeluk buiten de begrenzers gegaan, heb de motor gereset maar nu loopt de diseqc niet meer gelijk aan de humax. bijv:humax geeft 13gr oost / diseqc geeft 5gr oost. ben na de storm ook hotbird kwijtgeraakt en is handmatig niet meer terug te vinden astra geeft signal 60% en kwaliteit 98% schotel staat op een tegelvoet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...